Hae
Palasia Arjestani

Ööh..

En ees otsikkoa keksiny 😀 Juu, vähän parempi fiilis näin illasta, mut ei huippu vieläkään. Vetäsin äsken itselleni lupaaman kunnon ulkofilepiffin ja kylläpä uppos! Ei tule tuota punaista lihaa syötyä ihan samalla tahdilla kuin ennen. No, offilla sit taas. Tai sit ei, mulla kun ei tää kroppa tunnu oikein kestävän kauheita määriä (tai ees normaaleja määriä) punasta lihaa, vaan vetäsee vattan aivan pipiks. Nyt oon syöny jotain paistijauhelihaa tai piffiä kerran viikkoon. 

Kävin tänään tekemässä etureisille raskaan pumppitreenin, siitä ei mitään mullistavaa kerrottavaa. Suunnitelmat meni totta kai uusiks, kun kaikki laitteet oli tietysti varattuja kun mä olisin halunnun niihin mennä. Perussettiä siis. Kuviakin yritin treenistä saada, mut ei noi kuvaajat oikein hiffannu hommaansa ja kaikki kuvat oli ihan tärähtäneitä. Tässä parit kuvat viime päiviltä ja yks video sunnuntain ojentajatreenistä. Enjoy.

Tämmönen oli maanantaiaamun kotihikijumpan asuste. Tuli mieleen ihan jotkut Oxygen-lehden tyttelit 😀
Voisinpa vähän valottaa tän hetken syömisiäkin. Aika vähän sitä nokittavaa on, mutta jotain kuitenkin. Esimerkkinä tää päivä.
4.30: ennen aamulenkki 4g tauriinia ja 3x rasvanpolttajat
6.00: tattarihiutale 35g, vehnälese 10g, pakastemarjat 150g, raejuusto 150g, lesitiini 10g. Lisäksi 2x omega3, c-ja monivitamiini, E-vitsku ja vihreä tee-kapseli. Suolaa.
9.00: 250g maitorahka + 50g mustikoita, vihreää teetä (siis ihan oikeeta teetä)
11.45: 150g broilerin filesuikale, 5g oliiviöljy, punasipulia, valkosipulia, erilaisia vihreitä salaatteja, tomaatti, kurkku, paprika. Suolaa, 3xrasvanpolttaja, vihreä tee-kapseli.
14.40: maitorahka + 50g mustikoita
15.30: treenilatari: arginiini, glutamiini, leusiini, tauriini, beeta-alaniini, 3x rasvanpolttaja, vihreä tee-kapseli, suolaa.
17.30: palkkari: 30g protskua, 20g maltoa, glutamiini, kreatiini, leusiini, suolaa.
19.00: 150g naudan ulkofileepiffi, 40g jasmiiniriisi, 5g oliiviöljy, paljon vihanneksia (samat kuin päivällä)
21.00: 30g protskua, magnesiumsitraatti, msm-jauhe, 2x omega3, c-vitsku, kromi, sinkki, suolaa.
Vähähiilarisina päivinä ei sit aamulla olekaan hiutaleita eikä treenin jälkeen muuta kuin liha+vihanneksia.. Näillä mennään tällä hetkellä 🙂
Nyt venymään painuu hän!

7 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Ai vitti kun sunst on tullu PIENI! Ei noist kuvita niin saa sitä ”oikeeta” kuvaa mitä näköjään tosta viteosta!Mihin sun pää ja perse on hävinny???? 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No älä viiti 😀 Kun ei oo lihasta ja osa läskistä otetaan pois niin eihän siitä paljon jää jälelle! Nassusta on sulanut varmaan se kilon verran ja perseestä kolme/kannikka. Siinäpä sitä onkin 😀 Onneks on vielä jäljellä löysä massu ja lihavat kädet 😉 Muutenhan tää oliskin liian helppoo.

 3. Anonymous kirjoitti:

  seksikäs bodarityttö.. maistuukohan protskut suoraan peniksestä? =P

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Riippuu vähän kenen 😀

 5. Riinu kirjoitti:

  Eipä siinä taida olla protskua, kaikkia hienoja hivenaineita ennemminkin… tosin täälläpäin sitä on tapana käyttää ryppyvoiteena 😉

 6. Jani kirjoitti:

  Luulin, että ne on kyllä enempi lihaksikkaat kun lihavat ne kädet 🙂

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: juu, taitaa olla viisain kun ottaa protskut suoraan pöntöstä…Jani: se on vähän kato mistä kulmasta katsoo 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *