Hae
Palasia Arjestani

Millon helpottaa?

Tää viikkon on kyllä ollut yhtä helvettiä. Ylivoimaisesti pahin dieettiviikko tähän mennessä. Tankkauksen jäljiltä viime viikonloppuna fiilis oli tosi hyvä ja energinen, painokin tippui mukavasti. Maanantaina se sitten alko: kauhea väsymys, kooma, masentelu, armoton nälkä ja vitutus, painon nousu.. Kaikki samalla kertaa. Tilanne on sama edelleenkin. En voi käsittää mitä ihmettä mun kropassa on oikein meneillään? Enpä muista, että olis tämmöstä olotilaa viime dieetillä ollut. Valmentaja ja läheiset jaksavat vakuuttaa, että nyt dieetti koettelee kunnolla ja kohta kroppa hellittää ja irrottaa taas osan rasvavarannoistaan taivaan tuuliin. Parempi olla niin. Kyllä mä tän kestän, rähinällä vaan eteen päin. Pää on kuitenkin vielä sen verran kunnossa ja uppiniskainen kun olen niin luovuttaminen ei todellakaan ole mielessä! Katsotaan tämä nyt loppuun asti..

Tällä viikolla ei sitten tankata. Paino ei ollut riittävän alhaalla tänään eikä peilikuvakaan miellytä. En tunne ansainneeni tankkausta. Siinäpähän kärsin sitten. Katsotaan tilanne uudestaan ensi viikolla. Kjäh kjäh.. annetaan kropalle nyt ihmettelemistä koko rahan edestä.

Jännä, että treenin ajaksi aina kuitenkin virkoan sen verran, että saan sen tehtyä varsin vauhdikkaasti ja rähinällä läpi. Eilen tein tosi hyvän takajalka&pohkeet jumpan ja tänään tein viimesen raskaan pumppitreenin rinnalle ja hauiksille. Poseerauksia aina sarjojen välissä, kun kukaan ei ole näkemässä 😀 Takajaloille otin eilen koukistuksia maaten 4 sarjaa, seisten 4 sarjaa, istuen 4 sarjaa ja suorinjaloin mavea smithissä 3 sarjaa. Pohkeita seisten koneessa ja istuen yhteensä 7 sarjaa. Kaikki setit 30 sekan palautuksilla. Meinas takajalat krampata tossa istuen masiinassa. Vissiin viimesessä sarjassa sain tehtyä enää vitosen 🙂

Rinnalle tänään vinopenkkiä smithissä 4 sarjaa, kässäreillä penaa 4 sarjaa, vipunostoja maaten 4 sarjaa ja viimesenä peckdeckiä 3 sarjaa. Aika muikee pumppi tuli taas, vaikka hiilareita on kropassa erittäin vähän. Hauksia otin semmosessa hauistaljassa (kädet tulee vaakatasoon ja istutaan vähän alempana…), lisäks köydellä taljassa ja vielä yhdellä kädellä taljassa. Toimi.. Loppuun jokunen setti vielä vattoja. Niitä tuleekin nykyään treenattua vähän enemmän kuin normaalisti.

Joo ja sit vähän ihmettelyä salielämästä. Siis joku hemmetin urpo oli varmaan valellu ittensä jollain poseeraus/vauvaöljyllä ennen salille tuloaan. Toi hauistaljan pehmuste oli nimittäin ihan semmosessa lähmässä, joka ei varmana ollu normi hikee. Pyyhkeellä yritin sitä hangata ja se lisma vaan levis. Tosi ihanaa.. Mikähän helvetin järki siinä taas on ollut?? Varmaan joku saanut älynväläyksen, et kun levittää vähän öljyä kroppaan niin näyttää paremmalta salilla kun onkaan.. huoh.. Mua ällöttää jo suunnattomasti se ettei jengi pyyhi hikiään masiinoista niin sit vielä tämä.

Varmaanhan sitä öljyä on vedelly niskaan joku samantapanen tyyppi ketä näkee aina välillä salilla. Treenataan olevinaan niiiin kovaa, mut loppujen lopuks kaikki on vaan yhtä suurta esitystä. Nää kaiffarit kulkee sarjojen välissä muun salikansan joukossa kauheesti puuskuttaen ja kiroillen, mulkoillaan vähän kulmien alta josko kaikki nyt varmasti kattois.. sit mennän siihen iänikuiseen penaan (koska sehän on tosi miesten liike..), laitetaan samat painot kuin aina ennenkin, tehdään samat toistot kuin aina ennenkin, mutta se must juttu on kauhee karjunta ja ärjyntä 😀 Tää rituaali toimii muuten liikkeessä kuin liikkeessä! Siis voi helevata.. Millään muulla ei ole väliä kunhan kaikki vaan varmasti katsovat. Jokaisella on oma tapansa keskittyä ja psyykata itteensä sarjaan, mut kyllä ne sällit erottaa salilla, jotka puuskutta, kiroilee ja ärjyy ihan vaan huomiota kerätäkseen. Toisista huomaa, että se tosiaan on osa sarjaan psyykkausta. Kukaan törmänny tämmösiin esittäviin tyyppeihin? Nää kaverit muuten tunnistaa siitä, että kehuvat treenanneensa vaikka kuinka kauan, mut tulosta ei näy kyl missään…

No niin, itsehän olen maailman loistavin joka asiassa ja paras arvostelemaan muita. Mut hei, joskus asiat alkaa ärsyttää niin paljon, että ne täytyy jakaa myös muiden kanssa 😀 Raahaan nyt diettiä vastustavan löysän ruhoni tonne lattialle venymään. Huomenne murun luokse koto-Kuopijjoon, jeeeeee! Ja hei, ei oo enää pitkä aika kun saan muuttaa sinne taas pysyvästi enkä koskaan lähde sieltä pois 🙂 Löööööööv mai houmtaun.

Kyl tää tästä! Piis ja sitä rataa.

8 kommenttia

 1. AnZu kirjoitti:

  joo… noita mahtavia saleilijoita löytyy näköjään joka hiton paikasta… Ja yleensä ne vetää vielä aivan järkyttävällä tekniikalla sitä penkkiä. Perse puol metriä ilmassa, eikä ne koskaan tee jalkoja.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Jaksaa Jaksaa Jonna 😀 onneksi on niitä paska-päiviä ja niitä kuuluukin olla, silloin ainakin tietää olevansa dieetillä 😉 ja hei, se kyllä pitää paikkaansa että kroppa temppuilee ennen kuin suostuu taas päästämään varastoista irti. Laitat kovaa kovaa vasten ja näytät kropalle närhen munat niin tottelee sua taas ;)Tsemppiä!!!!Maaret

 3. Riinu kirjoitti:

  Nimenomaan Anzu, ikinä ne ei tee jalkoja!!!!

 4. Henna kirjoitti:

  Olen jopa bongannut pari naista tekemässä penkkiä tyyliin otan painot telineestä, lasken tankoa 10senttiä ja äkkiä takas telineeseen 😀 sitten kauheaa mulkoilua :D…siinä vaiheessa yleensä aattelen että ei oo kaikki banaanit böönalla tertussa..Tsemppiä Jonna diettiin!, täällä pidetään peukkuja sun puolesta!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Heh, ja ihan pahimpia on penkkipaitapelleilijät – jotka ei koskaan tee jalkoja…!

 6. Luolamies kirjoitti:

  Jaksaa, jaksaa!!Enää muutama viikko diettiä 🙂

 7. Annemari kirjoitti:

  Ihan kamalan lyhyt aika enää karsintoihin, mitä tässä nyt enää on 6 vai 7 viikkoa. Sehän on yks luikaus, kun kisat jo on. Hyvin jaksaa sinne asti ja vaikka päälleen seisten sitten Helsingin kisoihin :)Mulla kisakunto tuntuu olevan 100 viikon päässä eli onneksi päätin olla menemättä Oulun kisoihin. Karsee kasa olisin siellä ollut, heh.

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  On tässä vielä 8 viikkoa lappeenrantaan, mut taitaa tällä menolla jäädä välistä, blaah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.