Hae
Palasia Arjestani

Kulu aika kulu!

Viikonloppu vierähti kotipuolessa Kuopiossa. On sinne vaan niin mukava mennä joka kerta. Ei paljon haittaa, vaikka kämppä ei aina olekaan ihan tiptop kunnossa 😀 Ihan mielellänihän minä kotona puuhastelen kaikennäköistä, aika vaan ei tahdo aina riittää kaikkeen mitä haluaisin tehdä 🙁 Muru oli järjestänyt tosi mukavan yllätyksen. Ollaan jo pitkään puhuttu uuden töllön hommaamisesta ja perjantai-iltana sitten ovikello soi ja meille kannettiin neljäkutonen taulu-TV! on se vaan hieno. Vaikka nykyään ei tule juuri telkkaria katottua niin pitäähän sitä silti kunnon töllötin olla. Mä katson oikeestaan kaikki ohjelmat boksilta venytellessä tai aamupalaa/muuta ruokaa syödessä. Ei ole muulloin aikaa ja ihan hyvin oon näinkin pärjännyt. Lukemiseen kulutuan nykyään enemmänkin aikaa ja lukisin varmasti vieläkin enemmän jos vuorokaudessa olis enempi tunteja. Mut hei, enää 7 viikkoa kun pääsen takasin Kuopioon, 8 viikkoa Lappeenrannan kisoihin ja 11 viikkoa SM:iin. Niiden jälkeen saakin alottaa taas muskulan hankinta projektin.

Mulla on tällä hetkellä tosi paljon asioita, jotka kiinnostaa ja joihin haluaisin panostaa enemmän. Lukisin mielelläni psykologiaa (harkinnassa jopa avoimen yliopiston kurssit), tutustuisin enemmän kiinalaiseen lääketieteeseen (hurjan mielenkiintoista!), ruuanlaitto ja leipominen (jäävät odottamaan dieetin loppumista), sisustaminen (rahaa kun sais jostain :D), ompeleminen, huonekasvit… Pitää vaan pikku hiljaa paneutua asioihin. Tänään suuntaan matkani kirjastoon ja haen taas läjän mielenkiintoisia kirjoja suurimpaan nälkään 🙂

Viikonloppuna tuli tehtyä taas parit aamulenkit koirulin kanssa ja salillakin pyörähdin pariin otteeseen. Treenit kulki sairaan hyvin ja on lihat sen oloisetkin tällä hetkellä. On meinaan selkä, olkapäät ja ojentajat aivan hellänä!

Kuvia ei tullu juurikaan otettua ja nekin mitä otin salin solariumhuoneessa eivät vastaa tämän hetkistä todellista kuntoa ollenkaan. Peilissä näyttää aivan erilaiselta kuin mitä kamera suostuu tallentamaan. Pitäis varmaan hankkia vähän tarkempi ja parempi kamera (seli seli.. :D) niin olis jotain iloa ottaa kuviakin.. Paino lähti taas tippumaan viikonlopun aikana, kotiin pääsy siis auttoi asiaa selvästi! Eiköhän tää taas tästä.

8 kommenttia

 1. joven kirjoitti:

  beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/

 2. Annemari kirjoitti:

  Mulla on vähän sama fiilis tuosta, ettei kamera tallenna ihan oikeeta kuvaa kunnosta. Peilistä näyttää niin paljon paremmalle…voikohan oma silmä oikeasti huijata niin paljon.Mulla tulee kuvat otettua kännykameralla vielä kaikenlisäksi. Ei ehkä mikään huippulaatuinen kamera ole se 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä en ainakaan usko, että silmä huijaa. Kamera huijaa! Mä oon muutenkin niiiiin kriittinen itseäni kohtaan etten kyllä turhaan ainakaan kehu 🙂 Oikeen kunnon kuvaamiseen tarvittais paljon parempi kamera (meillä yli 4 vuotta vanha digi…ihan paska), valot kohilleen ym ym. Mitä musta on joskus otettu kunnon järkkärillä kuvia niin ne on sit asia erikseen!Pääasia, et itestä näyttää ees välillä hyvältä. Eihän tätä muuten jaksais…?

 4. Riinu kirjoitti:

  Nii, tarvis olla 3D kuva ni näkyis kaikki niinku peilistäkin 😉

 5. Anonymous kirjoitti:

  Upea blogi! Tsemppiä kovasti dieetin koitoksiin! :))Aloittevana punttimimminä haluaisin vinkkejä valmentajan hakuun. Oletko ollut tyytyväinen omaan valmentajaasi? Onko sulla tiedossa hyviä nimiä, joilta kannattaisi kysyä vuoden valmennusprokkista (etävalmennuksena), ja nimenomaan lihasmassanlisäys operaatioon? :D-Jossu

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka Ano!Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen omaan valmentajaani! Homma on toiminut tosi hienosti, koska takana on kaksi erittäin asiansa tuntevaa henkilöä 🙂 Voin kyllä suositella BG-Teamia, Kaurasen Salla on varmasti hyvä, Jerry Ossi Kuopion suunnalla..

 7. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos kovasti! Ennakkokäsitykseni vain vahvistui. Jospa se haba alkais kohta kasvamaan itselläkin… 😀 Jatkan mielenkiinnolla kisaprojektisi seuraamista. Go Jonna Go! :)-Jossu

 8. Anonymous kirjoitti:

  Hätähousu hätäilee. Kuinka pitkälle viiveellä sun valmentaja(t) vastailee sähköposteihin? Ite tässä hosun ja kärvistelen, kun viikko sitten laitoin taustatiedot, kysymyksiä ym. menemään, mut mitään ei oo kuulunu… Ja projektin piti alkaa tällä viikolla. :O-Jossu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *