Hae
Palasia Arjestani

Oooo mikä flow!

Maailman mahtavin tunne: koko kroppa kipeänä treenistä. Hullua? Ei minusta. Nyt tiedän, että treeni toimii ja annan ainakin lihaksille kunnolla runtua. Muutama treeni vasta vedettä tyyliin Dorian Yates, mutta rakastan tätä systeemiä jo yli kaiken! Sopii mulle kuin nenä päähän. Muutama liike, pari sarjaa per liike ja kaikki sarjat failureen. Tietää tehneensä 🙂 Salilla ei kulu tuntikausia ja silti on treenin jälkeen kaikkensa antanut olo. Aivan loistavaa!

Motivaatio on pilvissä, vaikka vaa´an mittari hipoo taivaita. Palaa se rasva nesteidenkin alla! Näin täytyy ja on pakko uskoa. Halu päästä kuntoon ja menestyä on kovempi kuin koskaan, mutta riittääkö se? Aina kroppa ja mieli ei toimi samalla aaltopituudella. En tunne oman elimistöni toimintaa vielä kovinkaan hyvin, on se sen verran ihmeellinen laitos. Pikku hiljaa yritämme kuitenkin tulla toimeen toistemme kanssa ja kuunnella toisiamme. Jos dieetti ei tällä kertaa onnistu niin ehkä seuraavalla kerralla olemme jo parempia ystäviä kroppani kanssa ja homma etenee paremmin ja lopputuloskin on änkyräkireä 🙂

Aikaa päättää Lappeenrannan kohtalosta on parisen viikkoa. Katsotaan kuinka velmu elimistöni reagoi uuteen treenisysteemiin (ainakin tänään on huutanut ruokaa ihan huolella..) ja tankkauksen pois jättämiseen. Jos hän on edelleen sitä mieltä, että ei skulaa niin sitten katse kohti SM:iä ja jätetään karsinnat suosiolla välistä.

Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää!

Eilen salilla huipputreeni! Leukoja kapealla kahvalla, kulmasoutua tangolla, maastavetoa polvista ja ylätaljaa lapiokahvalla. Negatiivisia, staattisia rutistuksia, rest pauseja.. ja tyttö oli aivan finaalissa! Treenin päälle hikiset poseharjoitukset ja saunan lauteille köllimään.

Ei ole ihan äskettäin ollut kroppa näin hakatun oloinen. Joku voisi haukkua vajaaälyiseksi ja kenties masokistiksikin, kun tällaisesta tykkään, mut… That´s bodybuilding!

Illalla luomupaistijauhelihaa ja wokvihanneksia, can´t wait!

6 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Tsemppiä vielä dieetin loppupuolelle!!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Toivottavasti sää saat kroppas kisakelpoiseksi ja tosiaan, ne SM:t on kuitenkin vielä edessä ja viimeistään sinne sun kroppa on ainakin tarpeeksi kireä, kyllä ne ammattilaiset saa sen pelittään! – Nadja

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Heidi: tänks! Nadja: eipä se ammattilaisen tietotaito aina ole tae siitä, että kroppa saadaan rasvattomaks, mut kyllä siitä iso apu ainakin on! Pikku hiljaa pitää kropan alkaa tosiaan toimimaan vähän paremmin jos meinaan lavoilla tänä syksynä nousta.. Yli kolme viikkoo tässä on jo junnattu muutoksista huolimatta, mut töitä tehdään siitä huolimatta loppuun saakka!

 4. Annemari kirjoitti:

  Meinashan tuo junnata ihan kyllästymiseen asti. Mulla on aina ollut tuo 63 kilon paino semmonen, että siitä ku ali pääsee niin sitten etenee taas vauhdilla. Oisko sulla kans menossa joku tietty paino missä viipyilee vähän pidempään?

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Voihan sekin toki olla, mut sais kyl alkaa hilautua pikku hiljaa alas päin, jos meinaan keretä kuntoon ees SM:iin. En voi kieltää etteikö kävis hermoille, mut eipä tässä juuri muu auta kuin tehdä töitä ja odotella lopputulosta…

 6. Annemari kirjoitti:

  No, luulisi että se paino nyt muutosten jälkeen lähtisi reagoimaan ja lähtisi laskuun. Kun vain pystyisi olla stressaamatta aiheesta ja tehdä vaan niinkuin valkku käskee. Eipä sitä enempää pysty tekemään. Onhan meillä tässä vielä kuus viikkoa ja risat 🙂 Hui!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.