Hae
Palasia Arjestani

Ohi on!!

Huh, nyt on palattu kotiin ja aika käydä vähän viikonloppua ja itse kisoja läpi.

Punnituspainoksi perjantaina sain 53,8 kiloa mikä taitaa olla aika lailla sama paino missä kisasin vuonna 2007. Tällä kertaa kuitenkin lihasta oli enemmän ja kuntokin kireämpi. Eteen päin siis on menty 🙂

Kerron nyt ihan vaan yleisesti fiiliksistä yms ja myöhemmin tulee tarkempaa raporttia kuvamateriaalin kera.

Lauantain alkukilpailu jänskätti aika lailla. Mulle oli vedetty 12 kerrosta pro tania nahkaan ja väri oli edelleen todella vaalea muihin verrattuna ja lavalla vaaleus vaan korostui 🙁 Poseeraukset meni mielestäni aika hyvin ja katsomon puoleltakin sain samanlaista palautetta. Kuntoon olen itse tyytyväinen, koska se oli huomattavasti parempi kuin viime kisoissa eikä se muihinkaan kisaajiin verrattuna mitenkään huono ollut. Pari kiloa vielä kun olisin saanut tiristettyä niin avot, mut jätetään jotain seuraaviin kisoihin 😉

Lauantaina Suosaaren Voiton huoltaja sanoi mulle takahuoneessa, et värini alkoi vihertää pikku hiljaa, great! Vaihtoehtona oli pestä koko väri pois ja vetää uudet pro tanit tai vaihtoehtoisesti Jan Tanaa. Lähdettiin sit etsimään Jan tanaa, mut eihän sitä koko messuilla ollut myynnissä. Onneks älysin mennä Kaurasen Sallan juttusille ja kysyin häneltä neuvoa. Salla soitti Kasvin Tiinalle, jolta järjestyi aika sunnuntaille suihkurusketukseen Jan Tanalla. Miten voikin olla olemassa vielä noin ihania ja avuliaita ihmisiä!? Ei ihme, että Sallan tytöt on aina kunnossa. Siinä on muuten loistava valmentaja!

Sunnuntaiaamuna sit ensin värien laittoon Kasvin Tiinan liikkeelle ja siitä Vilmalle meikkiin. Kampaustakin muutettiin hieman erilaiseksi. Sunnuntaina ei kisat enää jännittänyt ollenkaan ja lavalla sai oikeasti nauttia! Lavalle nouseminen oli jotain aivan mahtavaa! Vaikea edes kuvailla sanoin. Vitsi mikä fiilis! Ja mikä tunnelma takahuoneessa! Monesta kisaajasta saamani negatiivinen kuva muuttui kertaheitolla. Aivan loistavaa porukkaa. Varsinkin meillä klassikki-tytöillä oli niiiiiiiiiin hyvä porukka ettei parempaa olis voinut olla. Kaikki oli tehnyt kovan työn kuntonsa eteen ja mikäs siinä enää ollessa ja nauttiessa. Heitettiin läppää, höpötettiin, pumppailtiin, leviteltiin öljyt ja kipitettiin lavalle 🙂

Kuten jo sanoin, omaan kuntooni olin tyytyväinen. Parempaan en olisi tällä kertaa pystynyt ja se saa riittää. Lihasta on tullut viime kisoista ihan mukavasti, esiintyminen oli kunnossa ja mukavaa ja posetkin meni aika buenosti. Vaparista sain paljon kehuja, kiitos niistä! Kuudes sija tuli enkä valita. Tyytyväinen olen siihenkin. Kotiin viemiseksi tuli pokaali ja Massin sikasiisti treenikassi, jossa oli ainakin pipo, sheikkeri ja jotain näytteitä sisällä. Kassi pääsee heti käyttöön.

Eilinen meni syödessä. Aika säälittävä esitys oli sillä saralla 😀 Kytiin hakemassa pitsaa ja lisäksi olin varannut purkillisen Ben&Jerry´siä pakkaseen sekä irtaripussin. Pitsasta jäi osa syömättä, puolet jätskistä syötin miehelle ja irtaripussikin tuhottiin loppuun tänään automatkalla. Ei vaan ole vatsa tottunut moiseen ruokamäärään eikä tarvitse tottuakaan. Ensimmäisen kerran pariin kuukauteen hikosin viime yönä, aika mahtava tunne sekin 🙂 Aineenvaihdunta heräilee pikku hiljaa ja kohta hikoilen taas kuin pieni sika kuten ennen vanhaan 😀 Nyt lepäilen muutaman päivän ja saatan sit lähteä haistelemaan salin ilmapiiriä. Jos huvittaa. Viimeistään ensi sunnuntaina alkaa taas kovat treenit ja lähdetään kohti uutta tavoitetta, jota en paljastakaan ihan vielä 🙂 Tämän päivän syöpöttelen ihan antaumuksella ja huomenna palataan ruotuun!

Kuvia löytyy muuten aika paljon Pakkiksen galleriasta, kannattaa käydä katsomassa!

13 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Heippa! Sulla oli kyllä hauska&hyvä vapari 🙂 ja huomasi että tykkäsit olla lavalla 🙂

 2. katjuska kirjoitti:

  Mä ainakin pidin sun vaparista, se oli niin rento ja näki et sulla oli hyvä fiilis 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta nyt ensimmäistä kertaa kommentoin. On ollut kiva seurata taivaltasi ja olen iloinen puolestasi, että kisat menivät osaltani nappiin ja pääsit tavoitteeseesi 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Henna&KAtjuska: kiitos! Oma tekemäksi siitä tuli ihan hyvä 🙂 Hidasta vaparia mua ei saa tekemään kukaan 😀 Ens kerraksi jo suunnitteilla vähän erilaista…Ano: Kiva, että kommentoit! Taival vaan jatkuu kohti seuraavaa tavoitetta eli homma ei suinkaan lopu tähän 🙂 ja saa kommentoida toistekin!

 5. Hanna kirjoitti:

  Yhdyn edellisiin ja lisään, että sun se värillinen asu oli niiiiiiin hieno! Ihastelin sitä takahuoneessa moneen, moneen otteeseen 🙂

 6. Anonymous kirjoitti:

  Onnea! Hieno saavutus, pitkä tie kuitenkin takana!!Innolla odotan sun jatkosuunnitelmien paljastamista 😉

 7. Anonymous kirjoitti:

  No, mutta…hassulta tuntuu, että sä oot nähnyt kaiken tän vaivan, vain tullaksesi viimeiseksi. Sitten kerrot kaiken menneen nappiin ja olet tyytyväinen. Eikö se oo aika helppo tulla viimeiseksi?

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Hanna: Mä tykkäsin kovasti kans värillisistä biksuista. Ovat muuten Kaisa Laineen käsialaa, et häneltä saa hyviä biksuja 😉 ja omanikin ovat myynnissä kunhan hinnasta sovitaan ;)Ano 1: Kiitos. Pitkä tie tosiaan taivallettiin ja tällä kertaa tulos oli tämä. Tyytyväinen olen silti!Ano 2: No mutta jonkunhan on aina oltava viimeinen! Jokainen tekee yhtä paljon varmasti töitä ja näkee yhtä paljon vaivaa. Tällä kertaa tulos oli tämä, vaikka kaikki meni omalta osaltani hienosti. Vastassa vain oli viisi vieläkin kovempaa tyttöä. Minkäs sille mahtaa? :)Viimeiseksikin voi tulla joko paskalla kunnolla, huonolla stailauksella, surkeilla poseerauksilla ja vaparilla tai sitten paremmalla kunnolla, hyvällä stailauksilla, nappiin menneillä poseilla jne. Mieluummin teen kaikkeni ja voin sentään ylpeänä seistä lavalla viimeisenäkin, kun kaikki on mennyt hyvin ja suunnitelmien mukaan. Se on vähän miten ite kukakin ottaa sijoituksensa 🙂

 9. Anonymous kirjoitti:

  On myös pakko sanoo tähän väliin…Blogiasi olen aina välistä käynyt lukemassa, niin kuin useita muitakin bodyblogeja, mutta nyt tää on jo vaikeaa, myötähäpeä on liian suuri…sä olet siis käyttänyt järkyttävästi aikaa kirjoitellessasi tänne blogiin, kuvatessasi eväitäsi ja itseäsi, ottanut selvää restpauseista ja pakkotoistoista ym… pitäiskö käyttää tämäkin aika siellä raudan äärellä, ihan perusasioihin tutustuen viimeinkin. Jossakin selvästi mättää, jos kaiken tuon jälkeen kunto lavalla on noinkin löysä. Jos ainoa asia, mikä tällä kertaa onnistui oli poset, kannattaisiko harkita ehkä näyttelemistä tms? Jos tuollaisen työmäärän jälkeen voi sanoa päässeensä tavoitteeseensa, ollessaan huonotasoisen sarjansa viimeinen, voiko sellaista sanoa urheilijaksi?

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  No huh huh, toi nyt on jo niin suunnatomman säälittävä paskaa mitä suollat tänne, et mene oikeasti muualle. Ihan turhaan tulet väittämään, että kuntoni oli paska, koska se ei sitä ollut. Jos tarkoituksenasi on jotenkin alentaa ja dissata/lannistaa minua niin siinä et todellakaan onnistu.Itse olin tyytyväinen kuntooni, parempaan en nyt pystynyt. Se riittää, että olin paremmassa kunnossa kuin edellisellä kerralla. Sehän tässä lajissa on tarkoituksenakin: olla aina parempi kuin edellisellä kerralla!Vai että perusasioihin TUTUSTUEN!? Hohhoijaa, todennäköisesti tiedän treenaamisesta ja osaan treenata paremmin kuin sinä. Ja näköjään olen myöskin huomattavasti fiksumpi kuin sinä. Eipä tulisi mieleenikään lähteä kenellekään heittämään noin typerää kommenttia, edes kateuttani, kuten sinä ilmeisesti teet.Ole sentään sen verran fiksu ettet tule tänne itkemään enää kertaakaan vaan vie idioottimaiset mielipiteesi jonnekin muualle sillä niitä ei todellakaan jää kukaan kaipaamaan. En tiedä mihin noilla kommenteilla pyrit enkä todellakaan tahdo tietääkään.Oikein hyvää loppuelämää sinulle, urpo 🙂

 11. Anonymous kirjoitti:

  Tässä toinen anonyymi kommentoija. Edellisen anonyymin kommentit joista niin kovasti pahastuit, olivat ehkä tökerösti esitettyjä mutta olihan niissä asiaakin. Kehityksesi tyssää siihen jos olet tyytyväinen kisakuntoosi ja varsin heikkotasoisen naisten cbb-sarjan kuudenteen eli viimeiseen sijaan. Ainoa cbb-kilpailjan näköinen koko lineupissa oli upea ja kohtuukireä Minna Vento. Jos vertaat kuvissa kuntoasi esim. hänen kuntoonsa, huomaat heti että olet viimeistelyltäsi löysässä kunnossa, eikä lihaksiakaan ole tarpeeksi. On ihan kunnioitettava suoritus kuitenkin, että pääsee lavalle, hatunnosto siitä. Itse olet kirjoittanut ja kuvannut kaikki blogiisi ja siinä on vielä kommentointimahdollisuuskin. Kasvata siis paksu nahka ja lisää lihasta ja kestä asiallinen kritiikki. Nyt vaan salille treenaamaan LISÄÄ LIHASTA. Ensi kerralla et voi olla noin löysässä ja pienessä kunnossa lavalla jos TODELLA haluat menestyä. Bodylajeissa kehitys loppuu tyytyväisyyteen!

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  No nyt tuli sentään asiaa! Kiitos siitä :)Mulla oli tavoitteena kisoissa olla paremmassa kunnossa kuin viimeksi ja sen tavoitteen täytin. Sen vuoksi olen tyytyväinen. Ensi kerralla tavoitteena on tietysti olla tätäkin kertaa paremmassa kunnossa ja isommissa massoissa. Seuraavalla kerralla siis en tyydy samaan kuin nyt.Jos Minna Ventoon verrataan niin kukaan muu kisaaja ei ollu kovin kummoisissa massoissa saati kireydessä. Se on selvä. Minna on upea ja hänelle on vaikea löytää vastusta. Hänestä saankin kaiken motivaation omaan treenaamiseen, koska jonain päivänä haluan olla yhtä iso ja kireä kuin Minna.Asiallinen kritiikki on aina asiallista. Edellisen kommentoijan kritiikki ei sellaista ollut, sinun on. Propsit siitä.Mutta se on totuus, että jos kaikki odottaisivat siihen asti, kunnes ovat kokoa Minna Vento, suomessa ei olisi muita kisaajia. Oman kehityksen näkee vain kisaamalla ja siksi aion kavuta lavalle jatkossakin ja yrittää parantaa suoritustani. Sehän tässä lajissa on ideana, olla aina edellistä kertaa parempi, eikös?Sunnuntaina aletaan hankkimaan taas lisää lihasta seuraavaa koitosta varten 🙂

 13. Riinu kirjoitti:

  Noni, tääl on sota ohi kun sain kommenttiboksin toimimaan :(Joo, tämä anotyyppi (mistä tämä toisten sättiminen alko) olis voinu lukea tätä blogia vähän tarkemmin… tai sitten luetun ymmärtämisessä on vikaa?? Jos on selkeesti blogin pitäjä kirjottanut tavoitteensa tänne, omasta mielestä ne saavuttanu niin miks sit tulla sättimään/haukkumaan anonyymisti?? Sit jos kerta on näin pakko tehdä niin pitää olla ainakin munaa tulla omalla naamalla (nimikin käy, facebookista voidaan sit tarkistaa) se tekemään, kaikkein parasta olis vielä jos olis sitä isompaa munaa (mitä allekirjoittaneella ei ole) eli myös lavakokemusta takana niin tiedetään et onko pelkkä provo vaiko mahtaako anotyyppi tietää mistään mitään edes ;D Seksipalstoille kommaaminen on homma erikseen, parempi pitääkkin kieroutuneet halut ja himot ihan anonyymitouhuna! Mut täällä oikeiden ihmisten (nyt ei jutella Pamelan eikä Barbaran kanssa) blogeissa morkkaaminen on todella lapsellista ;)Tällä toisella anotyypillä alko olemaankin ihan järkevää juttua, sellasta rakentavaa palautetta vai mikä se hieno sana nyt olikaan…Kiitos ja anteeks <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *