Hae
Palasia Arjestani

Työtön helsingissä.

Stiigalla saa ajaa kaikki alle 3-kymppiset ja alle 60-kiloiset, eikö!?

Niin ne vaan loppu työtkin perjantaina. Melko masentavaa. Jatkosta ei mitään tietoa eli ainakin vähän aikaa vaan ollaan.. En ees muista koska viimeksi olisin ollut lomalla eli toisaalta ihan mukava juttu, että saa välillä vaan lööbailla ja elää probodarin elämää 😀 Pientä projektia oon jo suunnittellut ens viikolle. Kaapit pursuaa vaatteita ja tavaraa eli käyn varaamassa kirppikselle pöydän ja alan tyhjentämään kämppää.

En oo taas kerennyt enkä jaksanut istua koneella eli treenitkin ja muut höpötykset on jääny höpöttämättä. Tässä pieni treenipläjäys 🙂 Viime viikko vedettiin siis treenien osalta mahdollisimman kovaa ja kikkailtiin kaikenlaista.

15.11 Koivet: pudotussarjoja ja negatiivisia

1. Takareiskat istuen 6+2 neg*40kg/ 5*40kg+6*30kg+7*20kg
2. Kyykky 4*75kg+6*55kg/ 5*70kg
3. Smithkyykky kapealla 5*80kg+5*60kg/ 8*70kg
4. Reidenojennus 9*40kg+5*30kg+6*20kg/ 8+4 neg*40kg/ 31*20kg tämä nopeasti pumpaten
5. Takareidet maaten 6*35kg+5*25kg+6*15kg/ 7+3 neg*30kg

Loppuun pari liikettä vatsalle, jotka bongasin tästä treenivideosta. Tein videon liikkeistä kiertoa levypainolla sekä tuota jossa yläkroppa viedään penkin yli ja jalat on ilmassa. On muuten melkosen tehokas liike! Veti masun tosi kipeeks moneks päivää. Suosittelen testaamaan! Jalkatreenissä huomasin taas miten hyvin pudotussarjat ja varsinkin negatiiviset toistot toimii takareisille. Niitä siis enemmän tästä lähtien!

16.11 Olkapäät ja ojentajat: pudotussarjoja, negatiivisia ja rest pauseja

1. Pystypunnerrus tangolla 5*35kg+3*25kg/ 7*30kg+6*20kg
2. Sivuviparit kp 9*11kg+8*8,5kg+8*6kg/ 6*11kg+7*8,5kg/ 10*3,5kg tässä 4 sekunnin negatiiviset
3. Pystypunnerrus koneessa 9+3RP+3RP*15kg/puoli
4. Takaolat vipuvarsikoneessa 9+4RP+4RP*7,5kg/puoli/ 8*7,5kg+5*5kg+7*2,5kg/ 10*5kg
5. Pushdown v-kahva 7*45kg+7*35kg+7*25kg/ 8*40kg
6. Ranskalainen 6+3RP*30kg/ 5+3RP*30kg
7. Pushdown köydellä 6*30kg+7*20kg+6*15kg
8. Pohkeet hack 9*60kg+7*40kg/ 8*60kg+6*40kg

Melko sekavan näköstä kun äkkiseltään katsoo 😀 Sivuviparit tein tällä kertaa normaalia isommilla painoilla. Heti huomaa, että joutuu ottamaan pienen heijauksen mukaan eikä yläasennossa pysty pysäyttämään liikettä. Pakko on kuitenkin välillä ottaa vähän isompaa hanttelia käteen. Pumppiviikoilla tehdään taas siistimmällä tekniikalla. Takaolkapäillekin tuntuu toimivan aika hyvin pudotukset ja rest pauset. Niihin kun on ainakin mulla joskus tosi vaikee saada minkäänlaista tuntumaa… Tämän treenin aikana alkoi jo tuntumaan siltä ettei paljon treenaaminen kiinnosta eli kevyt viikko tuli aika hyvään saumaan 🙂

Ennen kevyttä viikkoa kuitenkin vielä selkätreeni torstaina.

1. Leuat leveä mo 6+3 neg*2,5kg/ 6+3 neg*bw
2. Alatalja kapealla 6*60kg+7*40kg+8*30kg/ 7*55kg
3. Kulmasoutu vo 5*60kg+7*45kg+8*35kg/ 8*50kg
4. Mave polvista 6*90kg+7*70kg
5. Takaolat taljassa yhdellä kädellä 6*30lbs+7*20lbs+8*10lbs
6. Pekback 6*25kg+7*15kg+8*10kg

Loppuun vatsoille jalannostoja roikkuen ja vatsoje ylhäällä olevan videon mukaan eli niitä, jossa yläkroppa roikkuu pois penkiltä. Mitähän voisivat olla nimeltään? Pohkeille kans muutama sarjaa koneessa. Siihen päättyi kova treeniviikko ennen huilia.

Perjantaina lähdettiin duunin jälkeen ajelemaan kohti Helsinkiä ja anoppilaa. Tällä aika onkin mennyt lähinnä syödessä ja levätessä. Eilen käytiin Sellossa joululahjaostoksilla. Helsingin reissulla on aina pakko päästä Stadiumiin ja tälläkin kertaa mukaan lähti yhdet treenipökät ja yksi toppi. Ihan niinku noitakin ei olis jo kaappi täynnä. Melko mielenkiintosta, että täällä ei jaksa koko aika vahdata et mitä tulee syötyä, onko rasvoja riittävästi ja syönkö nyt varmasti tarpeeks protskua etten ihan ala kutistua. Kutistumisesta tuskin on pelkoa, päin vastoin. Paino nousee tasaiseen tahtiin… Kohta puoliin sais painon nousukin jo hidastua.

Ostin meille myös Scrabble-pelin. Tosi hyvä peli, mut mä vihaan häviämistä. Eilen palo pinna aivan totaalisesti, kun en vaan enää keksinyt yhtään sanaa. En edes kaksi kirjaimista. Pakko oli lähteä ulos vähäks aikaa rauhoittumaan ja kävelemään koiran kanssa. Pelin pakkaukseen pitäis lisätä lause: ei heikkohermoisille…

Meni tuossa yks päivä totaalisesti hermo ruuan punnitsemiseen. Viskasin ruokavaa´an nurkaan ja syön tällä hetkellä täysin fiiliksen mukaan. Hiilareita tiputin samalla aika roimalla kädellä. Aamupalanakin on tällä hetkellä punaista lihaa, munia, vihanneksia ja marjoja. Tällä fiilispohjaisella systeemillä mennään nyt jonkin aikaa. Katsotaan mitä tapahtuu 🙂

Huomenna takas kotia ja treenaamisen ihmeelliseen maailmaan. Moni on kysellyt kisasuunnitelmista. Ihan vaan tiedoksi kaikille ettei sellaisia ole. Ei kiinnosta kisaruljanssi tällä hetkellä pätkääkään. Katsotaan vieläkö kisakipinä jostain joskus löytyy 🙂

Loppuun parit mirrikuvat.

Eva ja Melli
Koko hunnilauma..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *