Hae
Palasia Arjestani

Ja mitenkäs sit kävikään?

Ööh, mitä mun kävijälaskurille on tapahtunut?? Ilmeisesti se pyöräyttää 300 000 jälkeen nollat tauluun, kiva.

Hei, olin tuossa jo muutaman päivän varsin hyvissä voimissa, mitä nyt vähän yskä ja nuha vaivas mut muuten olo oli aivan loistava ja kävin heittämässä parit sikahyvät treenitkin. Jalkareenissä voimatasot nyt oli mitä oli, mut sain sisäreidet, takareidet, pakarat ja pohkeet tosi kipeiks niin kuin suunnitelmissa olikin. Normikyykky ja askelkyykky, ah mitä kuningasliikkeitä 😀

Eilen tein töissä normaalipäivän ja illalla isännän kans salille. Vuorossa olkapäitä ja ojentajia. Olkapäille tein pystypunnerruksessa tangolla seisten uudet enarit ja ens kerralla ladataan tankoon kauan tavoittelemani 40 kiloa, ou jeah. Dipissä sain pungerrettua kutosen 12,5 kilon lisäpainolla eikä olkapäätkään pistäny yhtään vastaan! Muutenkin sain hirmuisen hyvän tuntuman lihoihin ja fiilis oli loistava.

Illalla tulikin sit huono oli eikä ruokakaan oikein uponnut, ennenkuulumatonta! Sitten alkoikin kurkku mennä kipeäksi ja samalla löi keuhkotkin ihan tuleen.. Aamulla oli jo lämpöä ja eikun lääkäriin. Poskiontelontulehdus ja keuhkoputkentulehdus. Saikkuahan siitä tuli. Kahteen viikkoon oon siis ollut yhden päivän töissä, alkaa ahdistaa pikku hiljaa. Tämän päivän selkätreeni jäi luonnollisesti tekemättä.Nyt vaan maataan taas vaihteeks. Olis lääkäri kirjottanut jo viime viikolla antibiootit keuhkoputkentulehdukseen niin ei oltais välttämättä tässä. Semmosen kun kerta diagnosoi jo viime kerralla. Ilmeisesti nykyään ei antibiootteja kirjoteta niin helposti kuin ennen mikä on toisaalta ihan hyvä, mut tällä kertaa olisin ne mielelläni syönyt jo aiemmin ja ollut nyt kunnossa. Huonolla tuurilla tässä sairastetaan koko joulun seutu. Treenitauko ainakin venyy ja lihat kuihtuu. Huoh..

2 kommenttia

  1. Ninnu kirjoitti:

    Mulla kävi sama, että laskurit nollautu!

  2. Annemari kirjoitti:

    Joo, näemmä sama täällä. Nolliksi pyörähti lukemat, höh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *