Hae
Palasia Arjestani

Leukoi&soutui

Aah, ihana viikonloppu!Nää vaan menee ohi aivan liian nopeasti..Onneks olin eilen fiksu ja hoidin kaikki siivoushommat ja muut pakolliset pois alta niin ei tartte tehdä koko viikonloppuna yhtään mitään jos ei halua :)Jos ottais vaan ihan iisisti, kävis kaupungilla, lukis kirjoja ja pelais vähän xboxia. Niin ja söis hyvin ja vaan lepäis. Sounds like a plan!
Tiistaina salilla selkää. Tein niin perussettiä kun vaan voi olla: 10 sarjaa leukoja ja 10 sarjaa kulmasoutua. Veti selkäpuolen aika kipeeks..

1. Leuat leveä myötäote 8*bw/ 10, 8*keltainen kumi/ 13, 11*sin. kumi
2. Leuat vo 7+2*bw/ 12, 10*kelt.kumi
3. Leuat hammer (kuvat) 12, 11*sin.kumi
4. Kulmasoutu myötäote 10, 9, 8*50kg/ 12, 10*45kg
5. Kulmasoutu vastaote 12, 10*45kg/ 12, 10, 9*40kg
6. Pohkeet seisten koneessa 2x pudotussarja ja 1x normi sarja

Äärimmäisen tylsähän tommonen treeni on, mut täyty sanoa että on tehokaskin! Latsit on vieläkin aivan hellänä. Lihhoo, lihhoo lissee lihhoo 🙂

a 240 a 233

Keskiviikkona pidin lepopäivän enkä tehnyt yhtään mitään. Keskelle viikkoa sattuvina lepopäivinä on turha edes haaveilla mistään urheilusuorituksesta. Oon aina ihan puhki. En edes muista teinkö muuta kuin makasin sohvalla ja tyhjensin digiboksia, tuskinpa..

Torstaina alotin kovan viikon ja tässä treeniblokissa tehdäänkin taas puditussarjoja. Ne ne vasta on mukavia! Rintaa ja hauista, perussettiä.

1. Penkki 4*60kg+4*50kg/ 5*55kg/7, 6*50kg
2. Vinopena kone 7*50kg+4*35kg/ 6*50kg/ 8*40kg
3. Hk suoralla tangolla 5*27,5kg+7*20kg/ 7*25kg/ 6*25kg+5*20kg
4. Hammer kp 7*11kg+5*8,5kg/ 9, 8*8,5kg
5. Pystypunnerrus koneessa 6*5*30kg

Jes, vihdoinkin ollaan penkissä taas 60 kilossa! Tästä se taas lähtee, uusin ennätysten jahtaaminen. Ihmeellisesti alkoi vasen käsi puutua penkin pudotussarjassa.. hämärää. Varmaan on taas joku hermo tuolla puristuksissa. Selkä on muutenkin oireillut kummallisesti viime aikoina. Toivottavasti ei ole kehittämässä jotain vakavempaa, pullistumaa tai jotain vastaavaa. Aamusinkin koko selkäranka ja varsinkin alaselkä on tosi jäykkä ja kipeä, vaikka kuinka iltaisinkin yritän sitä venyttää. Olkapäiden spesilisaatiossa tehdäänkin tällä viikolla jo kuusi sarjaa ja muistaakseni ensi viikolla seitsemän. Enää ensi viikko sitäkin jäljellä ja sitten siirrytään kasvattelemaan käsiä 🙂

Eilen aamulla heräsin hirveään päänsärkyyn. Mullahan on todettu jännitysmigreeni ja oireet alkaa yleensä silloin kun niskat alkaa olla jumissa. En olis kyllä vielä arvannut niiden olevan niin jumissa, koska kävin vasta naprapaatilla ja selkää ja hartioita on nyt hierottu kerran viikossa. Mukavana bonuksena migreeniin tulee vielä se, että mikään ruoka ei pysy kunnolla sisällä. Puoli kourallista buranaa nassuun ja takaisin unille. Onneksi löysin myöhemmin aamupäivällä vielä viimeisen migreenilääkkeen ja sillä alkoi vasta helpottaa. Tosin migreenin jäljiltä olo ei koko päivänä ole kovin normaali. Semmoinen pieni jyskytys on koko ajan takaraivossa… Päätinkin, et kuuntelen täysin omaa oloani ja menen myöhemmin salille jos siltä tuntuu. Sain iltapäivällä syötyä kunnolla ja koska ruokakin alkoi joten kuten pysyä sisällä niin kävin sit salilla vetämässä etureisitreenin. Huomas ettei jaksaminen ehkä ollut sitä normaalitasoa..

1. Kyykky p.smith 6*80kg+5*70kg+7*60kg/ 7, 6*75kg/ 8*70kg
2. Prässi 10*160kg+7*130kg/ 9, 8*130kg
3. Askelkyykky kävely 1x pitkä sarja
4a. Facepull tangolla 6*11*70kg
4b.Vatsat aaltopenkillä 4x + kyljet kp 2x
4c. Selänojennus 4x
5. Sivuviparit osatoistoilla 3*20*13,5kg

Kykkyä halusin tehdä nyt kapeammalla kuin normaalisti eli pieni koroke kantapäiden alle ja kyykkimään. Tällä systeemillä tuli ainakin huippu hyvän tuntuma reisiin ja kyykkäminen oli jotenkin helpompaa ja vaivattomampaa kuin ennen. Tietysti tuo powersmith tai 3d-smith, whatever, on siitä hyvä koska tanko ei pääse heilumaan sivusuunnassa. Tuolla systeemillä voiskin nyt kyykkiä vähän aikaa.

Toivottavasti pääsisin jo uuteen työpisteeseen ens viikolla niin selänkin tilanne vois vähän parantua. Ei tämmöstä kukaan kovin kauan jaksa, kun aamusta lähtien koskee ja kiristää…

Tilasin book avenuelta taas parit kirjat. Yllättäen ruokakirjoja 😀 Toivottavasti saan noi jo ens viikolla!

Varmasti varsin mielenkiintoisia opuksia kaikkia. Vaikken mikään karppaaja olekaan niin ainakin karppajien sivuilla on tosi mielenkiintoisia ja houkuttelevia reseptejä! Mä tuskin pystyn koskaan hylkäämään hiilareita 😀

Jaahas, jos tässä alkais pikku hiljaa laittamaan itsensä ihmisen näköiseksi ja ajelis bussilla keskustaan viherjauheiden ja pähkinöiden ostoon!

3 kommenttia

  1. massaminna kirjoitti:

    Ihania Opuksia! Niiden sisältöä jaat sitten minulle ja muille kiinnostuneille…eiks jee?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Totta kai! Eikä noi muuten ollu mitään kalliita (15-18e/kpl) jos haluaa omaankin kirjahyllyyn ;)Ruokakirjat on huippuja! Mut ei kuitenkaan ihan niin hyviä kuin kunnon rikostarinat ja jännärit 😉

  3. massaminna kirjoitti:

    Heh, niimpä :)Harmi kun en ole saanut sitä hyllyä hommattua vielä, sitten voisikin alkaa keräilemään opuksia.Laitoin sulle blodiini viestin siitä suklaasta. Mutta vielä siihen lisäksi, että sitten kun aiot herkutella niin teeppä jotain seuraavanlaista (pieni erä); blendaa esim. 0,5dl taateleita, 0,5dl pähkinöitä, vähän agavesiirappia, 0,5dl kookoshiutaleita ja 1 iso rkl kaakaojauhetta. Laita söössi astiaan ja kuorruta kookosöljy+kaakaojauhe seoksella. Itse en ole ostanut mitään herkkuja tms. sen jälkeen, kun aloin tekemään tuon tapaisia herkkuja. Ainakin voi paremmalla mielellä herkutella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.