Hae
Palasia Arjestani

Tuplarastit!

Hah, oonpa tehnyt vähän ajan sisään jopa kaksi aerobista! Lauantaina vajaa tunteroinen aamuköpöttelyä ja eilen 20 minsan intervalli salilla + 10 minsaa kuntopyörää. Piti päivittää viimeisimmät tiedot ravinnon saralta uudesta suomen kielisestä Muskle&Fitneksestä. Kohtuullisen huonoa suomennostyötä kyseisessä lehdessä…

Ei ole taas aikaa kovin kauan istua koneen äärellä eli päivittelen mitä kerkeän. Melko väsynyt on taas tämä tyttö, kiitos töiden ja treenien 🙂 Ei tarvitse kauan unta odotella iltaisin..

Kuvia on tullut taas räpsittyä harva se päivä 😀

Tulipa testattua itselaukaisinta ja ihan hyvin pelittää. Jos tässä ees yhdet reenit kertoisin, nimittäin edellisen 3.2 tehdyn jalkareenin. On toi etukyykky alkanut taas toimimaan tekniikan puolesta, joten sitä tuli taas tahkottua. Muutenkin noita reisiä on kohtuullisen mukava jumpata, kun ottavat niin hyvin reeniä vastaan 🙂 Etukyykystä tulossa video, mut ei ihan joudu tälle päivälle. Huomenna tai ylihuomenna sit!

1. Etukyykky 9, 6*60kg/ 7, 6*55kg Jeah!
2a. Prässi leveällä 13, 10, 8*160kg
2b. Kyykky smith 14, 10, 9*60kg
2c. Askelkyykky kävely bw 3x max
3a. Pohkeet hack 12, 10*80kg/ 10*70kg
3b. Vatsat aaltotuolissa (2 boxia tuolin jalan alla) 3x
4a. Pohkeet istuen 11, 9*35kg/ 9*30kg+9*20kg
4b. Abcoaster 3x

Jaahas, huomasin just et kaikki huomisen ruuat on vielä tekemättä eli tähän loppui koneella istuminen. Erittäin lyhyeksi siis jäi tältä erää, buuuuuu 🙁

Tehtiin toissa iltana mulle vähän suunnitelmaa seuraavan vuoden varalle. Toukokuuhun asti tässä vielä jumppailaan milloin mitäkin painottaen ja sit alkaa pieni kiristely. Itse asiassa pienen ketojakson aion alottaa reilun viikon päästä kunhan tämä käsispesilisaatio loppuu.

Jep, nyt tää painuu iltapuuhiin! Mielelläni olisin jo hetin ysiltä peiton alla tuhisemassa…

Pssst. Sainkin jo videon ladattua. Tässäpä pari pätkää ihmeteltäväks 🙂

3 kommenttia

  1. niina kirjoitti:

    Hyvältä näyttää 🙂

  2. Saara kirjoitti:

    Huh huh, mitä oot höpissyt että MULLA olis enemmän lihasta yhtään missään :-D!! Hitto sun kädethän on aika mielettömät ja jos muhun vertaa niin… Voi luoja, mähän olen ihan naru. Tosin ei se yllätyksenä mulle tullut, joka päivähän mä näen mun pikkuiset, tosi pikkuiset hauikset 😉 Nämä kuvat olkoon mun seuraavan käsitreenin treenibuusteri <3

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Niina: Tänks 😉 Niin säkin <3Saara: Mun kädet näyttää ”isoilta” vain ja ainoastaan ihanasti niihin kertyneen rasvan ansiosta. Jos esim. kisakuvia katsoo niin melko onnettomat rihmathan noi on 🙁 Kattoo nyt sit taas kesällä et mitä sinne jää kun siistin kuntoa. Hyvässä lihassahan sä olet, älä siitä huoli 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.