Hae
Palasia Arjestani

Melkein viikonloppu!

Jessss, ollaan jo keskiviikossa elli käytännössä on jo viikonloppu 😀 Tää viikko, samoin kuin seuraavakin, tulee olemaan aika rankka. Teen huomenna ensimmäisen iltavuoroni klo 13-21 ja seuraavana aamuna taas klo 7 töihin. Eipä vissiin vähän väsytä perjantaina.. Sit onkin vaan lauantai vapaa ja töitä taas su-pe. Ihquu. Tällä viikolla oon noudattanut tarkkoja nukkumaanmeno aikoja enkä oo ainakaan vielä ollut aamuisin kauhean väsynyt. Päätin viime sunnuntaina,että joka ilta mennään nukkumaan viimeistään 21.20 tai siis valot sammuu sillon. Jos haluan lukea niin sängyssä on siis oltava ajoissa. Huomenna saan nukkua vähän pidemään niin tänään voi valvoakin ainakin kymmeneen. Pakko on yrittää nukkua mahdollisimman paljon ja joka välissä ettei iske megaväsy. Väsyneenä jaksaa just ja just reenata, mut kaikki muu jääkin tekemättä…

Jos noita reenejä taas 🙂

Viime sunnuntaina tein superhyvän selkä-takareisijumpan salilla. Isännällä oli välipäivä, mut sain hänet kuitenkin mukaan piiskuriks. Selkä sai kyllä semmosen killerireenin, että on muuten vieläkin hellänä! Innolla odotan muutaman viikon päästä alkavaa selkäspesilisaatiota. Melko mielenkiintoiselta näyttää ainakin paperilla.

1. Vipuvarsiveto 7*70kg+5*50kg/ 5*70kg+4+2neg*50kg/ 21*30kg
2. Alatalja leveä mo 10*50kg/ lapiokahvalla 15*35kg/ 22*30kg
3. Alatalja kapealla 14*50kg+12*40kg joka toinen veto puolikas
4. Räkkileuat 3*13-15
5. Tuettu kulmasoutu 3*10-13*5-15kg vikassa sarjassa puodotus
6a. Ylätalja leveällä 11*45kg/ kapealla 11*40kg
6b. Kulmasoutu  15*32,5kg mo/ 15*32,5kg vo/ 10*32,5kg mo + 10*32,5kg vo
7. Pullover kp selälle 20*10kg en ossoo tämmösiä tehä..
8a. Takareisdet maaten 6+3*40kg/ 6+2*35kg/ 5+1*35kg+6*25kg+8*20kg
8b. Suorinjaloin mave tangolla 7, 5*70kg/ 7+3+3*60kg

Selkää veivattiin siis vähän joka suunnasta. Räkkileukoja (kuvassa) taas pitkästä aikaa. Niillä saa kyllä tosi hyvin puristeltua selkälihoja ja kunnon poltteen! Joku jenkkiläinen pro kehis hehkutti jossakin artikkelissa tekevänsä alataljassa joka toisen toiston puolikkaana ja oon testaillut sitä nyt jokusen kerran. Ihan eri tavalla se tosiaan ottaa kuin normisti tehtynä. Kannattaa kokeilla 🙂 Kaikkea sitä oppii lehtiä lukemalla.

Maanantaina olkapäitä ja kätösiä. Tein taas olkapäitä pyramidisysteemillä ja sain ne aika imakaan pumppiin! Ainakin yksin treenatessa toi pyramidihömmeli on melko käytännöllinen systeemi. Ei tartte ketään vierasta pyytää varmistamaan kovia sarjoja. Pyramidisysteemiä käyttämällä painot ei tosiaan pääse nousemaan kovin suuriksi, mut hapotus on taattu!

1. Vipunostot kulmassa kp 3*25*4kg
2. Pystypunnerrus koneessa 10kg –>35kg–>5kg korotukset 5 kiloa ja laskut 10 kiloa. Yhteensä 9 sarjaa..
3. Sivuviparit pyramidina 3kg –>11kg –> 4kg yhteensä 9 sarjaa
4. Kesk. hk kp 16*6kg/ 11, 10*8,5kg
5. Hk taljassa selkä taljaan päin 12, 10*30kg/ 11*25kg
6. Hk scottkone 12, 11*10kg/ 13+2*7,5kg
7. Yhden käden ranskalainen kp 13, 12, 11*6kg
8. Pushdown tangolla 10*25kg/ 13, 10*20kg
9. Penadippi 12, 11, 10*5kg
10. Pohkeita seisten koneessa pyramidina yhteensä 5 sarjaa, vikassa 2 pudotusta.

Eilen olikin salilta välipäivä, mut lähin nyt sit vuorostaan varmistelemaan isännän jalkareenejä. Tein ite samalla vähän vattaa ja yritys tehdä iron cardiota oli varsin hyvä. Ensimmäisen neljän liikkeen patterin sain tehtyä varsin hyvin ja seuraavastikin puolet ennen kun iski järjettömän huono olo. Jostain syystä tommosissa kovasti sykkeitä nostavissa treeneissä mulla alkaa jossakin vaiheessa etomaan okein kunnolla. Nytkin jouduin tovin nieleskelemään oksua. Ilmeisesti verensokerit lähtee noissa treeneissä heittelemään kesken kaiken, vaikka syön kyllä hyvin ennen treenejä. Ei pysty ymmärtämään. Patukkaa vaan huuleen ja kohta olikin taas ihan hyvä olo ja venyttelin koivet kunnolla läpi. Tuli tarpeeseen.. Vois tota venyttelyä harrastaa vähän enemmänkin.

Tänään taas suoraan töistä salille. Vähän harmittaa etten päässyt jo aikasemmin treenaamaan, koska eräs mun lapsuuden ystävä oli Kuopiossa Jerryn opissa. Olis ollut niin kiva tavata häntäkin pitkästä aikaa, mut jälleen kerran työt haittaa muuta elämää 😀 Ensi kerralla sitten.

Tänään tissejä ja kätösiä. Viimesiä käsispessu treenejä viedään! Vielä pari treeniä ja sit aletaankin ketoilemaan pariks viikoks. Rinnalle tein ekassa liikkeessä pyramidisysteemillä 🙂

1. Pena smith 35kg –> 60kg –>40kg, yhteensä 8 sarjaa. 60 kilolla tuli nelonen..
2. Vinopena kone 11, 9, 7*40kg
3a. Kapee pena 3x
3b. Ranskalainen mutkiksella 3x
3c. Ranskalainen yhdellä käsipainolla istuen 3x
3d. Penadippi 3x
4a. Hk scottissa väärin päin 3x
4b. Hk kp vinopenkillä 3x
4c. Hk mutkiksella 3x
4d. Hammer kp 3x

Päälle vielä 15 minsaa crossaria, olinpa reipas! Joo, käsille oli nyt tommonen kiertosysteemi. Toistot kaikissa sarjoissa 12-15 ja palautkset 4 liikkeen jälkeen noin minsa. Eipä tarvinnu paljon painoilla elvistellä… Enpä sitä juuri tee nykyään muutenkaan vaan yritän tehdä jokaisen sarjan ja toiston mahdollisimman nätistä. Tällä tavalla tuntuu tulevan parhaiten tulosta!

Itse tehtyjä lohkopottuja, jotain possupihvejä ja kasviksia.

No niin, nyt se alkaa taas olla unille meno aika. Natti natti!

5 kommenttia

 1. niina kirjoitti:

  Tervetuloa vuorotyön ihanuuteen 😀 Voin sanoa,että tulee moni muukin kiva juttu jäämään välistä töiden vuoksi,jos sattuu olemaan niin, että teet vielä viikonloppujakin 😉 Toisaalta taas välillä on kiva kun saa nukkua hieman pidempään esimerkiksi itltavuoroon mennessä 🙂

 2. datc kirjoitti:

  Hyvännäköistä ruokaa sulla :-)Heii, mikä on sun lemppari Fastin proteiineista ts. lempimaku. Mä ostin suklaata viimeksi, mutta nyt mietin, jos kokeilisi toffeeta tai minttusuklaata. *nams* Haluaisin vain kuulla makukokemuksia, jotta en ostaisi ”väärää”.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Niina: mulla on onneks (ainakin vielä)melko paljon pelkkää aamuvuoroa ja joka toinen viikko vain yksi iltavuoro. Varmasti sitä mukaa alkaa tippua enemmänkin iltavuoroja kun saan lisää perehdytystä. Yövuoroista ei ole hulta vielä piiiiiiiitkään aikaan 😉 Tällä hetkellä oon just töissä ja virtaa riittää jopa kovan jalkareenin päälle. Katotaan mikä on väsymyslukema muutaman tunnin päästä ja huomen aamulla…datc: Mä tykkään eniten Fastin toffeesta! Se on aivan sairaan hyvä esim. rahkaan sekoitettuna. Uudempia en ole vielä maistanut, pitäis ostaa ainakin sitä banaani-suklaata, kuulemma varsin hyvää!

 4. Laura K kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 5. interrupted kirjoitti:

  Heii, ostin tänään sitä banaani-suklaata, ja kyllä tosiaa on ihan ältsin hyvää!!:) vielä ku laittaa hetkeks pakastimeen (siis join sitä tossa vaikken salilla käynytkää, piti maistaa etukätee!), niin ou jeah…:)-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.