Hae
Palasia Arjestani

Loistava aloitus viikolle!

Ostinpa tommosen lätsän Seppälästä kun oli niin pirtsakka 🙂

Nyt on taas muutamat lepipäivät lusittu ja aika jatkaa uudella innolla eteen päin! Lauantai meni vähän niin ja näin, kun aamulla käytiin ostoksilla Kannelmäen uudessa Prismassa ja sen jälkeen oli tarkoitus rauhassa laittaa itsensä kummipojan ristiäisiä varten. Toisin kuitenkin kävi… Meidän hauva pissi lauantaina useamman kerran sisälle ja sitä siinä kovasti ihmeteltiin et mikäs hauvalla nyt. Yhdestä pissasta löytyi sitten verta ja siltä istumalta lähdettiin koiruli viemään Viikkiin eläinsairaalaan. Olin aivan varma, että nyt viedään vanhusta viimeiselle matkalle sen verran tuskaisen oloinen se oli. Voin sanoa, että itku kyllä pääsi kun ajattelin että kotiin joudutaan palamaan ilman Mandia. Koiralta otettiin pissi- ja verinäytteet ja tehtiin perusteellinen tutkimus röngeneineen ja ultauksineen. Odoteltiin sairaalalla varmaan pari tuntia ja sit meidän olikin jo pakko lähteä valmistautumaan ristiäisiin. Onneksi kokeista selvisi sen verran ettei koiralla ole hengenhätää ja se voisi jäädä odottamaan jatkotutkimuksia sairaalalle. Ei sentään tarvinnut lähteä ristiäisiin sillä mielellä ettei koiraa enää olisi kun ne loppuisivat. Siitä ei olis tullut yhtään mitään.. Hauvalla todettiin sitten ärhäkkä pissatulehdus. Maksa-arvot oli edelleen korkealla, vatsa on alkanut pullottaa oudosti ja turkkikin on huonontunut vähän ajan sisällä. Se myös juo ja syö todella paljon. Lääkäri sanoit, että kaikki oireet viittaavat cushingin tautiin. Huomenna viedään hauva meidän omalla eläinlääkärille kortisonirasitustestiin, jonka avulla selvitetään onko kyseessä tuo tauti. Onneksi se on hoidettavissa lääkkeillä, jotka tosin saattavat käydä melko kalliiksi, mutta sillä ei tällä hetkellä juurikaan ole väliä. Pääasia, että saadaan hauva kuntoon ja hänelle lisää onnellisia elinvuosia!

Niin niitä viime viikon huonompi treenejä, joista kuitenkin sain sit ihan hyvät jumpat.

13.4 Jalat

 Tiesin jo ensimmäisen liikkeen jälkeen et ei tule olemaan hyvä reeni niin testasin liikkeitä, joita tulee tehtyä vähän harvemmin.

1. Takareidet istuen 3*8-10*30-35kg palautukset 30 sekkaa
2. GHR 3*7-9*5-10kg pal 30s
3. Askelkyykky smith 3*9-12*50kg
4. Smithkyykky 5*8-11*60-80kg osa kapealla ja osa leveällä
5a. Sissykyykky 3*14-16*bw-5kg vikasta video alla
5b. Suorinjaloin mave p.smith 3*22-25*35kg
5c. Takareidet maaten 3*10-12*25kg
5d. Reidenojennus 3*13-15*25kg

Aika kipeinä oli koivet seuraavana päivänä! Johtu varmasti siitä etten tehnyt niitä ”normi” liikkeitä ja sarjamääriä. Askelkyykkyä pitäis tehdä enemmän, one se sen verran hyvä hanurin ja takareisien muokkaaja! Pistetäämpä korvan taakse 🙂

14.4 Olkapäät + vatta

1. Arnold kp 7*8-15*4-13,5kg pyramidisarjoina
2. Sivuviparit taljassa 2x ei tuntunut missään –> vaihto kässäreihin
3. Sivuviparit kp 6*12-15*4-8,5kg pyramidisarjoina
4a. Abcoaster 3x
4b. Roomalainen tuoli kepukka niskan takana 3x

Loppupeleissään aika hyvä pumpin sain olkapäihin eli ei paska reeni ollenkaan. Vatsoille tykkään yleensä tehdä supereita ja varsinkin tuota roomalaista tuolia vai mikä lie onkaan…

Tänään sit uudella innolla ja puhdilla selkäreeniä tekemään! Voi sitä energian määrää, olispa aina samanlaista! Kokeilen tänään ensimmäisen kerran elämässäni vetää leukoja niskan taakse ja tuntu varsin hyvältä. Onhan siinä vähän opettelua, mut alkaa varmasti sujua ajan kanssa. Ei huono ollenkaan 🙂 Olkapää vammaisten ei kannata kokeilla..

1. Pohkeet 45 astetta 6*8-13*15-30kg pyramidisarjoina
2. Leuat niskan taakse 7+2(mo)*bw/ 11, 10, 8*sin.kumi
3. Kulmasoutu mo p.smith 6*6-15*35-65kg pyramidisarjoina
4. Alatalja kapealla 5*6-10*40-75kg pyramidisarjoina, vikassa kaksi pudotusta
5. Vipuvarsisoutu 2*7-9*80kg
6. Mave 2*100kg/ 3*90kg/ 10*70kg

Otettiin parit selkäkuvat lauantaina. Missä leveys?? Tänne heti, kiitsa.

Takaolkapäille tein triplana muutaman liikkeen vielä treenin loppuun. Maastavedossa oli ihan pakko kokeilla satkua ja kakkosen mä sillä otin. Olen niin tyytyväinen tuohon suoritukseen ettei usko kukaan! En oo varmasti pariin kolmeen vuoteen tehnyt mavea satkulla. Sillä olis tullut ehkä yksi tai kaksi toistoa lisää, jos olisin oikein vängännyt sarjan loppuun, enpä viitsi ottaa sitä riskiä et selkä napsahtaa. Oikein loistava jumppa!

Huomenna sit kätösiä ennen iltavuoroon menoa!

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Missä telineessä sää tuota sissy-kyykkänää teet? Aika tehokkaan näköinen liike.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Se on semmonen sissykyykky-teline. Tethy juurikin kyseistä liikettä varten. Oikein hyvä vekotin 🙂

 3. Taratin kirjoitti:

  Mulla kanssa tommonen. Koitin kerran tehdä vatsapenkissä, mutta huonostihan siinä kävi kun sitä ei ole pultattu lattiaan. Onneks kukaan ei nähnyt ;)Mä teen tota silleen seinää vasten pallon kanssa, mut liikerata ei kyllä oo ihan sama.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, ei se ihan samanlainen ole kuin pallolla tehtynä. Voiskin taas joku päivä tehdä pallokyykkyä, huippuliike sekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.