Hae
Palasia Arjestani

Ihanuuksia :)

Ai että mä rakastan vapaapäiviä, kukapa ei!? Entistä paremman vapaapäivästä saa, jos oma murunen on samaan aikaan vapaalla eikä päivälle ole suunnitelmissa treenejä eikä mitään pakollista. Saa vain olla 🙂 Sen mä ainakin hallitsen: totaalisen lököilyn ja relaksoitumisen. Jos lopettais kokonaan salitouhut ja muut harrastukset ja vaan relaksoituis päivästä toiseen 😀 Njäh, ei kuulosta ollenkaan hyvältä suunnitelmalta.

Viime viikolla oli paras vapaapäivä pitkään pitkään aikaan. Heräiltiin ihan rauhassa, syötiin aamupalaa ja katseltiin ohjelmia boksilta. Puolen päivän maissa oli ainoa pakollinen juttu, pankissa käynti, ja sekin sujui odotettua paremmin. Meillähän on oma asunto ollut myynnissä ja sekin meni kaupaks viime viikolla 🙂 Piti käydä pankin tädin luona neuvottelemassa lisälainaa, et saatais uusi koti ostettua, Helsingistä tällä kertaa! 🙂 🙂

Loistavasti sujuneen pankkireissun jälkeen päätettiin juhlistaa uutta tulevaa elämää kunnon lounaalla Amarillossa.

Normaalisti tilaan joka kerta kanaa, mut tällä kertaa päätin syödä jotain ihan muuta. Listalta löytyikin kunnon piffi kera vuohenjuuston ja uuniperunan. Oli aika bueno annos! Vesi nousee kielelle kun ajattelinkin….

Syönnin päälle G-woimaan katselemaan treenikuteita. Löyty sieltä yks paita 😀

Vaateshoppailun jälkeen torin hulinoihin. Oli taas mummoja tori täynnä 😀 Parit rehut tarttu mukaan torgetilta. Sai parveke taas vähän lisätäytettä.

Hamppua en kasvata, vaikka se siltä ehkä näyttääkin 😀 Torilta kipin kapin filkkariin hakemaan leffa, Napapiirin sankarit. Aivan loistava leffa, suosittelen!

Ehkä vähän joutui maistamaan leffan lomassa myös jätskiä ja jos syö jätskiä niin….

…on myös hypättävä mäkeä. Eikun lähdettävä lenkille!

Treenijuttuja taas seuraavan kerran 🙂

3 kommenttia

  1. niina kirjoitti:

    Oi,kun ihanan pirtsakka kirjoitus.. ja ihania kuvia <3

  2. iiris_kivioja kirjoitti:

    KesäKunnossa! 🙂 Meikäläisenki parvekkeellä pientä kasvihuoneilmiötä havaittavissa. 🙂

  3. iiris_kivioja kirjoitti:

    KesäKunnossa! 🙂 Meikäläisenki parvekkeella pientä kasvihuoneilmiötä havaittavissa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *