Hae
Palasia Arjestani

Operaatio Ignore.

Monta kertaa oon miettinyt muiden tyttöjen blogeja lueskellessa, et ketä on ne tyypit ketkä heittää lähes tuntemattomalle ihmiselle salilla kommenttia tyyliin ”ootpas pullahtanut” (kisojen jälkeen) tai ”lihaksikkaat naiset on tosi rumia” tai muuten vaan tulevat neuvomaan ja käyvät iholle. No, nyt olen sitten kyseisen ihmislajin tavannut. Aiemmin kyseinen ihminen ei ole mulle juuri jutellut salilla ja nyt kun hän on sitten rohkaissut itsensä ja avannut sanaisen arkkunsa niin teksti on melko mielenkiintoista eikä todellakaan mitään kovin mairittelevaa. Mitähän nämä kaverit näillä kommenteillaan oikein hakevat? Ei pysty käsittämään. Päätin aloittaa operaatio Ignoren eli en kiinnitä kyseiseen henkilöön minkäänlaista huomiota. Jos ei tämään toimi niin joudun ehkä ihan vaan kevyesti avautumaan 😀

Maanantaina salilla etureidet ja vatsaa. Alkaa etukyykkyin jo vähän painaa tai sitten oli vähän reilummin väsymystä ilmassa. Veikkaan molempia. Nukuin sunnuntaina töiden jälkeen reilun tunnin päikkärit ja maanantaiaamuna väsytti kahta kauheammin. Pitäs vaan jättää päikkärit aina välistä ja mennä vaikka aikasemmin nukkumaan niin ei menis rytmit ihan sekasin.

1.Etukyykky 5*5-12*50-65kg
2. Bulgarialainen smithissä 4*9-12*45-50kg
3. Hack kapealla 3*8-11*40kg
4. Reidenojennus 2*11-14*30kg
5. Vatsat vipuvarsikoneessa 4*12-16*20-25kg
6. Vinot vatsat aaltotuolissa 16-20*bw-2,5kg

Etukyykky ei kyl oikein saletisti natsannu. Keskivartalo ei pysyny tiukkana niin kuin normaalisti eikä yläkroppakaan oikein halunnu pysyä hommassa mukana. Vasta kaks viimestä sarjaa meni niin kuin piti. Noh, välillä näinkin. Bugarialainen alkaa sujua tosi hyvin ja näköjään painojakin saa nostaa pikku hiljaa. Pumppu on kyl kovilla noiden sarjojen aikaan eikä toi ilmastokaan salilla ollut mikään maailman viilein..

Eilen iltavuoro töissä eli salille heti aamusta mars. Ennen tykkäsin treenata eniten illalla, mut nykyään maistuu aamutreenit paremmin. Töissäkin jaksaa touhottaa paljon virkeämpänä (kuten nyt :D) koko illan kun on aamujumpat alla.Vuorossa olo erittäin odotettu treeni eli leveä selkä ja pohkeet, paitsi että pohkeet ei ollu niin odotettu. Joskus jaksoin jumpata niitäkin suurellla innolla, mut jonnekin katos se into. Nyt niitä jumpataan ihan normaalisti.

1. Leveä ylätalja eteen 5*9-14*45-55kg
2. Leuat kahvoilla 3*7-10*bw
3. Kapea ylätalja 3*10-13*40kg
4. Pullover tangolla 3*10-12*40-45kg
5. Takaolat vinopenkillä maaten kp 3*14-18*4kg
6. Pohkeet istuen 3x
7. Poheet seisten koneessa 3x

Uudella treenityylillä sain entistä paremman tuntuman selkään ja erituisesti latseihin. Niistä onkin tuntuma ollut välillä melko hukassa vaikka mitä olis tehnyt. Leukoja ihan uudella tyylillä ja oli kyl hyvä! Vähän niin kuin lapiokahvalla ylätaljassa, mut silti vähän erilainen 😉 Aivan loistava keksintö oli taas tämäkin, vaikka itse sanonkin 😀 Mii, master of chins and pull ups ;D

Tänään olis suunnitelmissa ollut aamulenkki ennen töitä, mut vettä tuli kuin sieltä kuuluisasta esterin hanurista. Toisaalta töissä oon saanut juosta ihan siitäkin edestä. Askelmittari olis varmaan huutannut jo erroria ja tiltannut kesken kaiken..

Mulla oli kuvia ja kaikkee varattuna, mut bloggeri ei jostain syystä anna ladata tänne kuvia omalta koneelta eikä sen enempää netistäkään!? Buu!

4 kommenttia

 1. -didi- kirjoitti:

  Hyvä, noraa vain typerät kommentit 🙂 Aina ei voi tietää mitä muiden päässää liikkuu, kateutta sanoisin. Ei välttämättä sitä, että kahdehdiin kroppaa, vaan vaikka esim sitä itsekuria ja itsevarmuutta mikä toisella on. Jos on itsevarma, ei ole mitään tarvetta alkaa haukkua tai kritisoida toisten ulkonäköä/olemusta.Ihmisten pitäisi vain oppia, että toisen onni ja pärjääminen ei ole itseltä pois.

 2. Nyy kirjoitti:

  Siis, kehtaako joku todella tulla kommentoimaan negatiivisesti toisen ulkonäköä salilla?? Hämmentävää että sellaisia ihmisiä on! Jos joku uskaltais avautua mulle salilla ees jollain tavalla jonka voi käsittää negatiiviseksi, niin mulla menis kyllä käpy aivan välittömästi. Olis kyllä ihan hauska kuulla mitä tämä kyseinen henkilö siellä salilla tekee/reenaa. Mun käsityksen mukaan mitä paskempi reenaajaa sen huonompi asenne, oikeasti hyvien ei vaan tarvitse yrittää murjoa muita maan rakoon.Naama ja kroppa vaan esille niin voidaan sit arvostella täällä 😉

 3. jutta kirjoitti:

  Welcome to club 🙂 Juu, itselle ei ole toi mitenkään harvinaista 🙂 Oli sitten dietillä tai offilla, niin kaikenlaista sitä kuulee. Kannattaa jättää omaan arvoon tollaset. Tosin ”hyviltä salitutuilta” ei jaksais kuunnella mitää chaissea. Kaiken voi sanoa oikein tai väärin. Arvostan ja kuuntelen kritiikkiäkin oikein ilmaistuna ja faktapohjalta, mutta kateellisten panettelut on asia erikseen. Jatka vaan samaan malliin. Hyvältä näyttää!

 4. Savosta kuuluu 79 kirjoitti:

  Hyvä Jonna!!Ei kun savolaisen sisulla etteenpäin, katellisten panettelua ei meidän nurkilla kuunnella vaan vittuillaan takasinpäin minkä kerkee!!PRKLE!Ja aion muuten kasvattaa samanlaisen hanskan kun sulla;)Terkuin toinen savolainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *