Hae
Palasia Arjestani

Höh ja pöh.

Maanantaina kulki ja luisti, selkäreeni nimittäin. Olin niin innostunutpinnostunut, että otin jokaisesta liikkeestä videot. Ja ihan tuolla hienolla järkkärilläni. Mielettömän hienoa jälkeä tuli, vaikka itse sanonkin. Kävipä vaan niin, että vanha kone (jolla teen videokoosteet) ei halunnutkaan tällä kertaa pyörittää videoita ja siirretyäni ne muistitikulle ja sitten toiselle, paremmalle, koneelle videoita ei olevinaan ollut olemassakaan. Voi #!!””@! Teki mieli polttaa joka helvetin elektroniikkavehje taskulaskinta myöten tästä mökistä. No, räpsin mä jotain kuviakin eilen. Lähinnä kukista, eiks oo kiva? Jeeeeeeeeee, kukkia, jeeeeee, kaikki haluaa kattoo kukkakuvia 😀 Saamanne pitää, mut ensin reenit.
Homman nimi oli paksu selkä ja hauikset kera triplasarjojen. Ihqa oli se.

1. Takaolkapäät taljassa 1 kädellä 3x
2. Mave 3*8-10*80-85kg
3a. Kulmasoutu kahdella kahvakuulalla 4*12-20*12kg (ei ollu isompia. Tai olipas, mut ne oli liian isot..)
3b. Vipuvarsi soutu 4*12-16*35-40kg
3c. Alatalja kapealla 4*12-15*40-45kg
4. Hk scott mutkatangolla 3*9-11*22,5+27,5kg
5a. Hk kp vinopenkillä 4*9-14*6-9kg
5b. Kyykkyhauis taljassa 4*8-13*10-20kg
5c. Tuplahauis ristitaljassa 4*12-17*20-30 lbs

Siinäpä se kaikessa kauneudessaan. Piti tehdä noin 10 toiston sarjoja, tein näköjään vähän pidempää. Ainakin sain selän ja hauikset kaameseen pumppiin eli perillä män! Maastaveto se vaan kehittyy koko ajan. Nyt jo 10 toistoa kohtuu kevesti ja hyvällä tekniikalla 85 kilolla 🙂

Tiesin, et tää treeni olis nopeesti tehty ja tarkotuksena oli tehdä vielä intervalli reenin päälle. Nooo… muutin intervallin mäkijuoksutreeniksi, jonka tekisin illalla. Noooo.. mäkijuoksutreeni muuntui maanantain aamuiseksi mäkijuoksutreeniksi tyhjällä vatsalla. Noooooo… niinhän siinä kävi, että tyhjällä vatsalla tehtävä mäkijuoksitreeni muuntui treenin jälkeiseksi intervalliksi. Arvaatteko miten kävi eilen? Mä tein intervallin treenin päälle!! Nyt on hyvä omatunto 😀

Jotain kuvatuksia (niitä kukkia), olkaatten hyvä 🙂

Ostin itelleni tommosen ruukkukrysanteemin, kun ei niitä kukkia kukaan mukaan tuo..

Tosmkut, paprikat ja orvokit sulassa sovussa.
Tomsku kukkii jo! Kohta saadaan tomskuloita, jee.

Chilissäkin on jo kukat!
Aika paljon olen viime päivinä selaillut laihdutusaiheisia blogeja. Samojen asioiden äärellä niissäkin kamppaillaan kuin itsekin koko ajan. En tiedä muista, mut mulla on ainakin toi syömäpuoli välillä niin helvetin vaikeeta.. Lihasmassaa on onneks jo pienen pieni määrä hankittuna ja se antaa herkutteluita ym sortumisia vähän anteeksi, mut ei sitä siitä huolimatta kovin paljon tai kovin usein voi normaali ruokavaliostaan poiketa ellei mieli paisua ihan muodottomaks. Mulla ainakin paino nousee vähän liiankin herkästi 🙁 Toissa viikolla kun olin käymässä Helsingissä, söin siellä ollessani ihan siististi (yhtenä päivänä jätski), mutta en samalla tavalla kuin normaalisti. Hyviä ruoka-aineita kuitenkin. Kotiintuloiltana käytiin isännän kanssa Subissa ja kas kummaa, siitä asti onkin vaaka näyttänyt kivoja lukuja… Eli se mikä tulee niin ei ihan helpolla meikäläisen kropasta pois lähdekään! Pienetkin muutokset näkyy heti. Nyt on pidettävä tyttö aisoissa ja vaan treenattava kovaa. Ja voihan sitä aina ajatella, että se ylimääräinen painon nousu johtuu lihaskasvusta 😀 Kylläpä lohdutti. Blueberryllä on mielenkiintoinen Pudotuspeli- blogi. Kovan työn on nainen jo tehnyt, käykääs tsiigaa. Tais olla arvontakin käynnissä 😉
Ai niin, tuolla ruokablogin puolellakin jotain pientä asiaa 🙂
Jos sitä sitten iltapalalle. Viime yönä sain unta vasta vaille yks ja kello herätti 5.15. Fiksuhan olis pitänyt itsensä väkisin iltaan asti hereillä ja mennyt sit ajoissa nukkumaan. Jonnahan ei niin tee, vaan ottaa iltapäivällä sohvalla vajaan kolmen tunnin päiväunet kera kissojen. Nyt varmaan taas kukutaan puolille öin..

5 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Mä oon heivannut vaa’an helvettiin. Huomaan, että se lisää vain harmaita hiuksia ja stressiä, jos käyn sen kanssa pelailemaan. Musta tuntuu, että mitä enemmän mä nykyään tiedän syömisestä/ravinnosta (vrt. viime vuoteen) niin sitä huonommin oma kroppa on toiminut. Tieto lisää tuskaa, kai?Jokatapauksessa, sitkeä sissi olet treenin saralla ja tervetuloa helsinkiläistymään :DTerkuin Jonna

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä oon punnannu itteni kerran viikkoon ja taidan tehdä Jonnat eli viskata vaa´an kaappiin 😀 Samaa mieltä oon tosta ravintojutusta. Mitä enemmän tulee tietoa niin sitä enemmän niiden kans on sekaisin ja ihan pihalla. Kiva olis löytää paljon puhuttu kultainen keskitie senkin asian tiimoilta…Treenit tosiaan maistuu ja kulkee ja vaikkei kehitys mitään päätä huimaavaa olekaan niin pääasiahan on, että on kivaa ja mukavaa! Mä oon kans miettiny et jos helsinkiin rantauduttuanu kokeilis sitä crossfittiä. Sä varmaan tiedät hyvät mestat sillä suunnalla?

 3. Jonna kirjoitti:

  Muutamaan otteeseen laitoin viestin, mutta ei tainut tulla perille.Käy tsekkaa http://www.crossfithelsinki.fi Herttoniemessä. Suosittelen!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Höh, nyt vasta tosiaan tuli. Kävin tuol sivuilla. Kohtuullisen kovahintaista touhua. Itekään en välttämättä pääsis käymään kuin sen 1-2 krt/vko niin olis mukavempi jos olis olemassa jotain 10 kerran kortteja ilman aikarajoitusta. 99€ kahdesta kerrasta per viikko 30 päivän ajan on aika kova hinta varsinkin jos joku viikko ei pääse ollenkaan. Tohonkin täytyis sit panostaa huomattavasti enemmän, mut mietitään!

 5. Jonna kirjoitti:

  Joo tyyristähän se. Siksi se itselläkin hieman kaatui siihen kun alkoi taas panostamaan salitreeneihin, ettei ihan joka paikassa voi käydä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.