Hae
Palasia Arjestani

Jumissa.

Jou. Loppuviikon treeneistä ei ole kauheasti kerrottavaa, triplasarjoja joka treenissä. Perjantaina lähdin töiden jälkeen junalla mökille ja perille pääsin helvettin soikoon yli tunnin myöhässä!! Vitun veeärrä. Jos ei ole roudan syy niin sitten jotkut hemmetin anturit ylikuumenee… Kohtuullisen paljon ärsyttää maksaa itsenä kipeeks matkasta ja sit ei pääse edes ajoissa perille. Laitoin kyl tänään korvaushakemuksen menemään, mut eiköhän ne jonkun syyn keksi ettei tarttis maksaa.

Mökillä tuli ihan vaan oltua, syötyä, uitua ja saunottua. Lauantaina pyörähdettiin Oriveden keskustassa kirpparilla ja kaupoilla. Kirppiksellä olis ollut myynnissä Oiva Toikan Iittalalle suunnitelemaa Kastehelmi-sarjaa, jota meillä oli joskus kotona, kun olin pieni. Haluaisin kerätä samoja astioita itselleni ja nyt harmittaa etten ostanut niitä. Hinta tuntui sillon aika kovalta, mut nyt kun netistä niitä vähän katselin niin voiton puolelle olisin kyllä jäänyt. Seuraavan kerran en niitä päästä käsistäni 🙂 Jännä huomata miten sitä on näin vanhemmiten alkanut kaivata asioita, joita lapsena oli ympärillä niin kuin noi Kastehelmi-astiat. Jospa äipällä olis niitä vielä tallessa!

Väsättiin appiukon kanssa lauantaina yhdessä tuumin kakku, herkkuperseitä kun ollaan 😉 Valmispohjasta tosin, mut hyvää oli silti. Kostutettiin vaan mehulla ja väliin kermavaahtoa, mansikoita ja lakkahilloa. Päälle kermistä ja tuoreita mansikoita.

Kaupasta tarttu mukaan Biotan luomuporkkanamehua, nams! Isäntä ei ollut samaa mieltä 😀

Uusia pottuja ja silliä + creme fraichea, smetanaa, sipulia, tilliä ja ruohosipulia. Toimii…

 Sunnuntaina heräsinkin sit selkä aivan juntturassa. Alaselkä oli törkeän kipeä ja hetken jo ajattelin, et taas on jossain nikamavälissä tulehdus päällä niin kuin pari kuukautta sit. Yritin käydä vähän kävelemässä että selkä vertyis, mut lenkki jäi aika lyhyeks kun noin miljoona itikkaa päätti imee mut kuiviin… Edessä oli vielä muutaman tunnin ajomatka kotiin eikä selkä kauheesti tykännyt siitäkään saati sit suorinjaloin maastavedoista illalla salilla. Hyvinpä taas osasin kuunnelle kroppaa, huoh..

Noh, tänään olikin sit heti aamusta alaselän lisäks koko vasen lapa ihan jumissa ja kosketusarka. Kipu alkaa epäkkään alaosasta ja jatkuu aina tonne kylkeen asti. Isännällänkin kanssa menee nyt työvuorot niin pahasti ristiin ettei sekään pysty mua hieromaan, et täytynee katsella miltä tilanne huomenna näyttää ja jos ei yhtään hellitä niin pitää varata aika naprapaatille ja/tai hierojalle. Jumi vaikutti tänään aika mukavasti olkapäätreeniin. Vasen käsi meni ihan minne sattuu enkä saanut sitä mitenkään hallintaan. Ainahan sen kanssa on ollut ongelmia (vissiin joku rakennevika?), mut nyt ei ollut yhtään mitään tehtävissä. Yritin treenata parhaani mukaan…

1. Pystypunnerrus kp ilman selkänojaa 2*9-11*13,5kg/ 3*7-10*11kg
2. Sivuviparit kp 4x
3. Pystysoutu taljassa 3*10-14*40-45kg
4. Vipunostot ylös kp 2*10-12*6kg
5. Pushdown tangolla 3*9-12*45kg
6. Kapee pena p.smith 3*9-12*35-45kg
7. Päänyli veto taljassa 3x
8. Pohkeet 45 astetta 2*pudotussarja Extrana vähän pohkeita niin eivät vallan kutistu!

Ja hei, aamulla muuten tein 30 minsan kahvakuulajumpan! Varsin hikistä puuhaa on se 🙂 Kiva olis oppia kuulailemaan paremmin ja kehittyä siinäkin. Kotona mulla on vaan 3kg kuula eli sillä ei kovin rankkoja jumppia tehdä, mut jotain kuitenkin. Luulen, et tekniikat on suht ok, mut varmasti löytyy parannettavaakin. Helsingissä ainakin pääsen sit kahvakuulakurssille, jei!

Aamupäivällä kävin pyörähtämässä keskustassa kirppiksellä ja Intersportissa. Yllättäen mukaan tarttui..

Niken uusi treenitoppi, oli halvennuksessa 😉

Kirpparilta kasa sisustuslehtiä 😀

Picassossa kävin ihastelemassa jälleen kerran Kartellin Bookwormia. Mun on aivan pakko saada toi…

Omani haluan kylläkin mustana. Toi kirjahylly on paketista otettuna yksi pitkä pötkä, jonka saa viritellä mieleisekseen 😉

Huomenna salilta välipäivä ja alkaakin sit oikein kiva ja mukava, suorastaan fantastinen, 7 päivän työputki… Jospa sitä sit iltapala munakkaan tekoon ja yöunille kera Avotakka-pinon! Mulla on kyllä just Lars Kepnerin Paholainen ja Paganini aluillaan, et voi olla että se vie voiton tällä kertaa!

Ps. Stana, ei oo munia mistä tehdä munakasta..

Yksi kommentti

  1. Riinu kirjoitti:

    Noooh, äläs nyt… tunti sinne taikka tänne :)Mä oottelin uutta konetta 7 tuntia, vähän kiristi muttei paljoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.