Hae
Palasia Arjestani

Ilmoitusluontoinen asia.

Moi. Hengiss√§ ollaan ūüôā En ole nyt oikein jaksanut istua koneella ja kirjoitella saati lukeakaan mit√§√§n. Pient√§ ahdistusta on ilmassa t√§n sel√§n kans. En jaksa pit√§√§ kiinni normiruokailuista, en pysty treenaamaan kunnolla, paisun kuin pulla taikina, √§rsytt√§√§ ja ahdistaa. Lauantain ja sunnuntain taistelin t√§n selk√§ni kanssa. Jo lauantaina meinasin t√∂iss√§ luovuttaa, kun istuin yksin√§√§n itku kurkussa selk√§√§ni kiroten labrassa. P√§√§tin kuitenkin jaksaa viel√§ sunnuntain mik√§ ei v√§lt√§m√§tt√§ ollut mik√§√§n maailman paras idea.. Maanantai-aamuna p√§√§sin just ja just s√§ngyst√§ yl√∂s ja varasin ajan l√§√§k√§rille. Viikko saikkua ja l√§√§kkeet kouraan. L√§√§k√§rin kans keskustelin t√§st√§ tilanteesta ja h√§n oli sit√§ mielt√§, ett√§ heti Helsinkiin p√§√§sty√§ni kannattaa hankkiutua kuvattavaksi ja alan olla asiasta t√§ysin samaa mielt√§. Normaalisti selk√§kivut menee parissa kolmessa p√§iv√§ss√§ l√§√§kkeill√§ ja levolla ohi, nyt ei ole tapahtunut mink√§√§nlaista muutosta. Alaselk√§ s√§rkee koko ajan on j√§rjett√∂m√§n v√§synyt. Y√∂ll√§ oli pakko nousta k√§velem√§√§n, ett√§ pystyisin joten kuten nukkumaan. Varmaan sanomattakin selv√§√§ ettei paljon kiinnosta laskeskella kaloreita sun muita? Varmaan kannattais kun en pysty liikkumaan normaalisti, mut ei oikeesti jaksa innostaa. Pari kiloa oon t√§ss√§ v√§h√§n ajan sis√§√§n onnistunut jo haalimaan,et hyv√§sti kes√§kunto joka jossakin v√§liss√§ oli.. Olokin alkaa olla jo melko tukala..No, valmentajalle laitoin asiasta viesti√§ ja jospa voisin vaikka pit√§√§ pienen miinusjakson kunhan t√§st√§ tokenen. Nyt haluan vaan saada itseni kuntoon ja p√§√§st√§ kiinni normaaliel√§m√§√§n ilman mit√§√§n s√§rkyj√§.

Palailen astialle kunhan mieli v√§h√§n viskistyy ūüôā

9 kommenttia

 1. Taratin kirjoitti:

  Auts! Paranemisia! Toivottavasti sel√§ss√§ ei ole mit√§√§n pahemmin rikki vaan menisi ohi levolla ja l√§√§kkeill√§. Kes√§kuntoa on turha murehtia, monta kes√§√§ on viel√§ edess√§ ūüėÄ

 2. katjuska kirjoitti:

  i so hear you. paranemisiin..

 3. Nyy kirjoitti:

  Olin itse tossa vuosi sitten 6kk jatkuvasti kipe√§n√§ ja k√§yt√§nn√∂ss√§ kokonaan reenaamatta se kyll√§ sy√∂ ja pahasti!Nyt alkaa olla reenitaukoa jo 2 viikkoa, jonka olen ollut l√§hes kokonaa t√∂iss√§ ja jos on ollut yht√§√§n vapaa-aikaa, se on mennyt palautumiseen ja mulla on kanssa l√§htenyt sy√∂minen ihan lapasesta (vaikka en siis ole mill√§√§n ruokavaliolla) koska motivaatio terveelliseen sy√∂miseen (tai proteiinipitoisen eik√§ vaan hiilarim√∂ss√∂√§) on ihan kadoksissa aina kun en reenaa…M√§ en omista selk√§rankaa enk√§ itsekuria…ainakaan 10h ty√∂p√§ivien j√§lkeen.

 4. Miia kirjoitti:

  M√§ muuten taisin t√∂rm√§t√§ suhun Kuopiossa kirpparilla joitan viikkoja sitten… vai olitkohan?Sivusta seuranneena noita vuosia jatkuneita selk√§kipuja miehell√§. J√§rkytt√§v√§√§ miten herk√§sti sit√§ vaan ly√∂d√§√§ troppia k√§teen ja tuumataan ett√§ Kattellaan, sin√§h√§n oot liikunnallinen ihminen!

 5. Jenni kirjoitti:

  Mä niin tunnen sun tuskan! Itekin enemmän ja vähemmän selkävammaisena tiedän, että kun selkä on kipeä (mulla lähinnä ihan alhaalta ristiselkä, lisäksi olen siunattu lievällä skolioosilla) niin se vaikuttaa vähän kaikkeen. Ei oo kivvaa. :(Mutta kovasti tsemppiä ja pikaista paranemista!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitsa tytskät, kyl tää tästä. Ennemmin tai myöhemmin.Miia:kyl mä taisin pari viikkoo sit pyörähtää ainakin Citypörssissä! Oli aika köyhä kierros, muutama sisustuslehti vaan löyty.Jenni: mullakin kipu on tuol alhaalla ristiselässä heti häntäluun yläpuolella. Kuulemma mullakin pieni skolioosi, mut ei kovin paha. Tänään onneks ollut jo vähän parempi päivä ja taidan jättää yöks lääkkeet ottamatta kun ei kauheesti kiinnosta syödä niitä..

 7. Miia kirjoitti:

  No kyll√§ se sitte sin√§ olit ūüôā m√§ kun en tunne t√§√§lt√§ ket√§√§n niin ihmettelin ett√§ miten tuo n√§ytt√§√§ tutulta… ja sitten n√§in lihaksikkaan jatkeen kaulasta alasp√§in niin osasin yhdist√§√§ ūüėČ

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Lihaksikkaan ūüėÄ ūüėÄ M√§ on aina niin hyvin verhoutunut l√∂ysiin housuihin ja huppariin/takkiin et ihme jos sielt√§ alta mit√§√§n erottaa :DKirpparista tulikin mieleen et pit√§is taas k√§yd√§ Cityp√∂rssiss√§ vierailulla ja alkaa kalastaa jostakin helsingin parhaata kirppikset ūüėČ

 9. Miia kirjoitti:

  Jos olisit ollut pillikinttuinen ruipelo niin en olis osannut yhdistää ;D Mä käyn siinä citypörssissä ja välillä petosen sielä pikkukirpparilla, sieltä löytää usein lasten vaatteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.