Hae
Palasia Arjestani

Ilmoitusluontoinen asia.

Moi. HengissĂ€ ollaan 🙂 En ole nyt oikein jaksanut istua koneella ja kirjoitella saati lukeakaan mitÀÀn. PientĂ€ ahdistusta on ilmassa tĂ€n selĂ€n kans. En jaksa pitÀÀ kiinni normiruokailuista, en pysty treenaamaan kunnolla, paisun kuin pulla taikina, Ă€rsyttÀÀ ja ahdistaa. Lauantain ja sunnuntain taistelin tĂ€n selkĂ€ni kanssa. Jo lauantaina meinasin töissĂ€ luovuttaa, kun istuin yksinÀÀn itku kurkussa selkÀÀni kiroten labrassa. PÀÀtin kuitenkin jaksaa vielĂ€ sunnuntain mikĂ€ ei vĂ€ltĂ€mĂ€ttĂ€ ollut mikÀÀn maailman paras idea.. Maanantai-aamuna pÀÀsin just ja just sĂ€ngystĂ€ ylös ja varasin ajan lÀÀkĂ€rille. Viikko saikkua ja lÀÀkkeet kouraan. LÀÀkĂ€rin kans keskustelin tĂ€stĂ€ tilanteesta ja hĂ€n oli sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ heti Helsinkiin pÀÀstyĂ€ni kannattaa hankkiutua kuvattavaksi ja alan olla asiasta tĂ€ysin samaa mieltĂ€. Normaalisti selkĂ€kivut menee parissa kolmessa pĂ€ivĂ€ssĂ€ lÀÀkkeillĂ€ ja levolla ohi, nyt ei ole tapahtunut minkÀÀnlaista muutosta. AlaselkĂ€ sĂ€rkee koko ajan on jĂ€rjettömĂ€n vĂ€synyt. YöllĂ€ oli pakko nousta kĂ€velemÀÀn, ettĂ€ pystyisin joten kuten nukkumaan. Varmaan sanomattakin selvÀÀ ettei paljon kiinnosta laskeskella kaloreita sun muita? Varmaan kannattais kun en pysty liikkumaan normaalisti, mut ei oikeesti jaksa innostaa. Pari kiloa oon tĂ€ssĂ€ vĂ€hĂ€n ajan sisÀÀn onnistunut jo haalimaan,et hyvĂ€sti kesĂ€kunto joka jossakin vĂ€lissĂ€ oli.. Olokin alkaa olla jo melko tukala..No, valmentajalle laitoin asiasta viestiĂ€ ja jospa voisin vaikka pitÀÀ pienen miinusjakson kunhan tĂ€stĂ€ tokenen. Nyt haluan vaan saada itseni kuntoon ja pÀÀstĂ€ kiinni normaalielĂ€mÀÀn ilman mitÀÀn sĂ€rkyjĂ€.

Palailen astialle kunhan mieli vĂ€hĂ€n viskistyy 🙂

9 kommenttia

 1. Taratin kirjoitti:

  Auts! Paranemisia! Toivottavasti selĂ€ssĂ€ ei ole mitÀÀn pahemmin rikki vaan menisi ohi levolla ja lÀÀkkeillĂ€. KesĂ€kuntoa on turha murehtia, monta kesÀÀ on vielĂ€ edessĂ€ 😀

 2. katjuska kirjoitti:

  i so hear you. paranemisiin..

 3. Nyy kirjoitti:

  Olin itse tossa vuosi sitten 6kk jatkuvasti kipeĂ€nĂ€ ja kĂ€ytĂ€nnössĂ€ kokonaan reenaamatta se kyllĂ€ syö ja pahasti!Nyt alkaa olla reenitaukoa jo 2 viikkoa, jonka olen ollut lĂ€hes kokonaa töissĂ€ ja jos on ollut yhtÀÀn vapaa-aikaa, se on mennyt palautumiseen ja mulla on kanssa lĂ€htenyt syöminen ihan lapasesta (vaikka en siis ole millÀÀn ruokavaliolla) koska motivaatio terveelliseen syömiseen (tai proteiinipitoisen eikĂ€ vaan hiilarimössöÀ) on ihan kadoksissa aina kun en reenaa…MĂ€ en omista selkĂ€rankaa enkĂ€ itsekuria…ainakaan 10h työpĂ€ivien jĂ€lkeen.

 4. Miia kirjoitti:

  MĂ€ muuten taisin törmĂ€tĂ€ suhun Kuopiossa kirpparilla joitan viikkoja sitten… vai olitkohan?Sivusta seuranneena noita vuosia jatkuneita selkĂ€kipuja miehellĂ€. JĂ€rkyttĂ€vÀÀ miten herkĂ€sti sitĂ€ vaan lyödÀÀ troppia kĂ€teen ja tuumataan ettĂ€ Kattellaan, sinĂ€hĂ€n oot liikunnallinen ihminen!

 5. Jenni kirjoitti:

  MÀ niin tunnen sun tuskan! Itekin enemmÀn ja vÀhemmÀn selkÀvammaisena tiedÀn, ettÀ kun selkÀ on kipeÀ (mulla lÀhinnÀ ihan alhaalta ristiselkÀ, lisÀksi olen siunattu lievÀllÀ skolioosilla) niin se vaikuttaa vÀhÀn kaikkeen. Ei oo kivvaa. :(Mutta kovasti tsemppiÀ ja pikaista paranemista!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitsa tytskÀt, kyl tÀÀ tÀstÀ. Ennemmin tai myöhemmin.Miia:kyl mÀ taisin pari viikkoo sit pyörÀhtÀÀ ainakin CitypörssissÀ! Oli aika köyhÀ kierros, muutama sisustuslehti vaan löyty.Jenni: mullakin kipu on tuol alhaalla ristiselÀssÀ heti hÀntÀluun ylÀpuolella. Kuulemma mullakin pieni skolioosi, mut ei kovin paha. TÀnÀÀn onneks ollut jo vÀhÀn parempi pÀivÀ ja taidan jÀttÀÀ yöks lÀÀkkeet ottamatta kun ei kauheesti kiinnosta syödÀ niitÀ..

 7. Miia kirjoitti:

  No kyllĂ€ se sitte sinĂ€ olit 🙂 mĂ€ kun en tunne tÀÀltĂ€ ketÀÀn niin ihmettelin ettĂ€ miten tuo nĂ€yttÀÀ tutulta… ja sitten nĂ€in lihaksikkaan jatkeen kaulasta alaspĂ€in niin osasin yhdistÀÀ 😉

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Lihaksikkaan 😀 😀 MĂ€ on aina niin hyvin verhoutunut löysiin housuihin ja huppariin/takkiin et ihme jos sieltĂ€ alta mitÀÀn erottaa :DKirpparista tulikin mieleen et pitĂ€is taas kĂ€ydĂ€ CitypörssissĂ€ vierailulla ja alkaa kalastaa jostakin helsingin parhaata kirppikset 😉

 9. Miia kirjoitti:

  Jos olisit ollut pillikinttuinen ruipelo niin en olis osannut yhdistÀÀ ;D MÀ kÀyn siinÀ citypörssissÀ ja vÀlillÀ petosen sielÀ pikkukirpparilla, sieltÀ löytÀÀ usein lasten vaatteita.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *