Hae
Palasia Arjestani

Ilmoitusluontoinen asia.

Moi. Hengissä ollaan 🙂 En ole nyt oikein jaksanut istua koneella ja kirjoitella saati lukeakaan mitään. Pientä ahdistusta on ilmassa tän selän kans. En jaksa pitää kiinni normiruokailuista, en pysty treenaamaan kunnolla, paisun kuin pulla taikina, ärsyttää ja ahdistaa. Lauantain ja sunnuntain taistelin tän selkäni kanssa. Jo lauantaina meinasin töissä luovuttaa, kun istuin yksinään itku kurkussa selkääni kiroten labrassa. Päätin kuitenkin jaksaa vielä sunnuntain mikä ei vältämättä ollut mikään maailman paras idea.. Maanantai-aamuna pääsin just ja just sängystä ylös ja varasin ajan lääkärille. Viikko saikkua ja lääkkeet kouraan. Lääkärin kans keskustelin tästä tilanteesta ja hän oli sitä mieltä, että heti Helsinkiin päästyäni kannattaa hankkiutua kuvattavaksi ja alan olla asiasta täysin samaa mieltä. Normaalisti selkäkivut menee parissa kolmessa päivässä lääkkeillä ja levolla ohi, nyt ei ole tapahtunut minkäänlaista muutosta. Alaselkä särkee koko ajan on järjettömän väsynyt. Yöllä oli pakko nousta kävelemään, että pystyisin joten kuten nukkumaan. Varmaan sanomattakin selvää ettei paljon kiinnosta laskeskella kaloreita sun muita? Varmaan kannattais kun en pysty liikkumaan normaalisti, mut ei oikeesti jaksa innostaa. Pari kiloa oon tässä vähän ajan sisään onnistunut jo haalimaan,et hyvästi kesäkunto joka jossakin välissä oli.. Olokin alkaa olla jo melko tukala..No, valmentajalle laitoin asiasta viestiä ja jospa voisin vaikka pitää pienen miinusjakson kunhan tästä tokenen. Nyt haluan vaan saada itseni kuntoon ja päästä kiinni normaalielämään ilman mitään särkyjä.

Palailen astialle kunhan mieli vähän viskistyy 🙂

9 kommenttia

  1. Taratin kirjoitti:

    Auts! Paranemisia! Toivottavasti selässä ei ole mitään pahemmin rikki vaan menisi ohi levolla ja lääkkeillä. Kesäkuntoa on turha murehtia, monta kesää on vielä edessä 😀

  2. katjuska kirjoitti:

    i so hear you. paranemisiin..

  3. Nyy kirjoitti:

    Olin itse tossa vuosi sitten 6kk jatkuvasti kipeänä ja käytännössä kokonaan reenaamatta se kyllä syö ja pahasti!Nyt alkaa olla reenitaukoa jo 2 viikkoa, jonka olen ollut lähes kokonaa töissä ja jos on ollut yhtään vapaa-aikaa, se on mennyt palautumiseen ja mulla on kanssa lähtenyt syöminen ihan lapasesta (vaikka en siis ole millään ruokavaliolla) koska motivaatio terveelliseen syömiseen (tai proteiinipitoisen eikä vaan hiilarimössöä) on ihan kadoksissa aina kun en reenaa…Mä en omista selkärankaa enkä itsekuria…ainakaan 10h työpäivien jälkeen.

  4. Miia kirjoitti:

    Mä muuten taisin törmätä suhun Kuopiossa kirpparilla joitan viikkoja sitten… vai olitkohan?Sivusta seuranneena noita vuosia jatkuneita selkäkipuja miehellä. Järkyttävää miten herkästi sitä vaan lyödää troppia käteen ja tuumataan että Kattellaan, sinähän oot liikunnallinen ihminen!

  5. Jenni kirjoitti:

    Mä niin tunnen sun tuskan! Itekin enemmän ja vähemmän selkävammaisena tiedän, että kun selkä on kipeä (mulla lähinnä ihan alhaalta ristiselkä, lisäksi olen siunattu lievällä skolioosilla) niin se vaikuttaa vähän kaikkeen. Ei oo kivvaa. :(Mutta kovasti tsemppiä ja pikaista paranemista!

  6. Jonna1983 kirjoitti:

    Kiitsa tytskät, kyl tää tästä. Ennemmin tai myöhemmin.Miia:kyl mä taisin pari viikkoo sit pyörähtää ainakin Citypörssissä! Oli aika köyhä kierros, muutama sisustuslehti vaan löyty.Jenni: mullakin kipu on tuol alhaalla ristiselässä heti häntäluun yläpuolella. Kuulemma mullakin pieni skolioosi, mut ei kovin paha. Tänään onneks ollut jo vähän parempi päivä ja taidan jättää yöks lääkkeet ottamatta kun ei kauheesti kiinnosta syödä niitä..

  7. Miia kirjoitti:

    No kyllä se sitte sinä olit 🙂 mä kun en tunne täältä ketään niin ihmettelin että miten tuo näyttää tutulta… ja sitten näin lihaksikkaan jatkeen kaulasta alaspäin niin osasin yhdistää 😉

  8. Jonna1983 kirjoitti:

    Lihaksikkaan 😀 😀 Mä on aina niin hyvin verhoutunut löysiin housuihin ja huppariin/takkiin et ihme jos sieltä alta mitään erottaa :DKirpparista tulikin mieleen et pitäis taas käydä Citypörssissä vierailulla ja alkaa kalastaa jostakin helsingin parhaata kirppikset 😉

  9. Miia kirjoitti:

    Jos olisit ollut pillikinttuinen ruipelo niin en olis osannut yhdistää ;D Mä käyn siinä citypörssissä ja välillä petosen sielä pikkukirpparilla, sieltä löytää usein lasten vaatteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *