Hae
Palasia Arjestani

Kahvakuulailua ja DLB.

Viime viikolla tuli pyhitettyä yks treenikerta pelkästään kahvakuulailulle. Sopii muuten yllättävän hyvin selkävammaiselle 😉 Ei ainakaan mulla käynyt selkään yhtään.

En hallitse vielä yhtään kahvakuulailun termistöä, mut tein kuitenkin erilaisia heilautuksia, kiertoja, rinnalle vetoja ja punnerruksia. Jos jollakin on tiedossa hyviä kahvakuulailu sivustoja tai videoita niin ilmoitusta mulle kiitos 😉 Alla vähän kuvaa, kun ekan kerran lyhyessä kahvakuulailu historiassani tartuin 12 kilon kuulaan.

Mä oikeesti fanitan harvoja ihmisiä niin paljon kuin Dana Linn Baileytä. Siinä naisessa vaan on sitä jotain… Edelleen oon 100% hetero vaik sitä ei aina uskoiskaan kun kattelee vähäpukeisten ja muskulaaristen naisten kuvia 😀 No joo, DLB:ltä pari uutta lyhyttä videoo. Niin ja arvatkaa mitä!? Häneltä on tulossa ulos treeni-DVD!!! I´m so going to buy it!!!

Danan nettikauppaan on tullut taas parit uudet paidat myyntiin. Joutunee tilaamaan 😉

Tilaaman pääset täältä.

6 kommenttia

 1. Satu kirjoitti:

  Hei apua! Epäreilua linkata nettikauppoja kun on tullu jo nyt tilailtua ihan tarpeeks! en sorru, en sorru, en sorru..

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Rehellisesti voin myöntää et mä sorruin jo 😀 Voishan toki rahansa tunkee johonkin tärkeämpäänkin, mut noi DLB vaatteet on vaan niin siistejä et pakko kerätä koko sarja!

 3. Jenni kirjoitti:

  Ehkä olet tämän jo huomannutkin, mutta pakkikselta löytyy kahvakuula-topikki videoiden kera: http://www.pakkotoisto.com/treeni/92236-kahvakuulaharjoittelu/Itse ainakin olen sieltä välillä katsellut, kahvakuulausta itsellä takana 1,5 vuotta ja siitä viimeinen puolikas 2xviikossa. Ihan siis kahvakuula”jumpassa” käyn, salitreenin ohella. On muuten tehokasta!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  En ole muuten huomannut tota ketjua, kiitos siitä! Täytyy selata läpi, vaikutti tosi hyvältä ;)Mä haluaisin kans jonnekin kahvakuulakurssille tai tunneille. Helsingissä siihenkin on paremmat mahikset kuin täällä Kuopijjos..

 5. Jenni kirjoitti:

  Toi mun kahvis on ihan työpaikan jumppia Vantaalla, mutta meillä on ihan osaava ohjaaja ja pari kuulaa olen hankkinut kotiinkin. (Samoin ihan työpaikan salilla veivaan muutenkin).Mietin just, että Kuopiossakin asuessa ei tullut käytyä kuin yliopiston salilla…että ois sitä mahista siellä ollut parempaankin, kun ois vaan saanut aikaseksi. 😀

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä aion kans muuton jälkeen hommata pari kuulaa kotiin niin saa treenailla aina kun siltä tuntuu. Ei tartte välipäivinäkään raahautua kuulien takia salille asti vaan voi moukaroida himassa parkettia :DMissä päin Kuopioo asustit!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.