Hae
Palasia Arjestani

Haudi! Pääsinpä eilen jumppailemaan etujalkoja ja heti aamusta vieläpä! Taas meni yö pyöriessä, mut kummasti sitä aina virkoaa kun saa aamupalan nassuun ja ison kupillisen kahvia 😀 Ennen en juonut kahvia juuri ollenkaan, mut sit kun siirryin koulun penkiltä työelämään niin jotenkin sekin tapa vaan tuli opittua eikä siitä enää eroon pääse. Kahvi on kyllä ihan hyvää, joten eipä tässä ole mitään syytäkään vierottaa itseensä kuningas kofeiinista 😀 Kun ollaan saatu kamat hilattua Helsingin päähän niin marssin ostamaan itselleni kahvimyllyn ja jotain super hyviä kahvipapuja!

Etureisille tein tällä kertaa vähän pidempiä sarjoja, kun varsinkin toi vasen jalka tuntui vähän kireältä, varmaan polven oikuttelun takia. Polvessa ei onneks enää kipua tunnu eli ens viikolla voi runtata jo ihan sydämensä kyllyydestä 🙂 Etukyykyn tilalle otetaan nyt smithkyykky, mut enhän mä sitä päässyt tekemään kun vasta treenin lopussa, kun se oli varattuna. Pöh. Prässiä siis. Lyhkäsillä palautuksilla taasen.

1. Reidenojennus 15, 15, 12*35kg
2. Prässiä kapealla 15*120kg/15*130kg/15*140kg/12*150kg
3. Bulgarialainen kp kyykky 8, 8, 9*13,5kg
4. Leveä smithkyykky 15*40kg/ 15*50kg
5a. Vatsat vipuvarsikoneessa 4*12*15kg
5b. Aasinnostot selkälaitteeseen nojaten 3*15*bb piiiiiitkillä puristuksilla!
6. Abcoaster 2*15*7,5kg

Loppuun vähän venyttelyä ja melkein kerkesin heiluttelemaan kuulaa, mut vaan melkein 😀 Tarkotuksena oli harjotella tempausta kahvakuulalla, mut eipä riittänytkään aika kun piti jo lähteä kotia suihkuun, syömään ja sit illaks duuniin.

Tänään illalla vuorossa rintaa, olkapäiden kakkosreeni ja ihan salaa ehkä joutuu vähän jumppaamaan noita mitättömiä ojentajia.

Ai niin, Verkkarivaimo haastoi mut pitämään ruokapäiväkirjaa. Syön aika lailla samalla tavalla joka päivä eli en viiti jokaiselta päivältä kirjata syömisiäni tänne, mut muutamalta ainakin. Eilen tämmöstä:

Aamupala
50g tattarihiutale
5g vehnälese
130g raejuusto
reilu 100g tuoreita itse poimittuja mustikoita
5g lesitiini
1 pala karppisen vähähiilarista leipää + pari siivua kalkkunaleikettä
0,5l vettä ja kuppi kahvia kera maidon + vitamiinit ja omegat

Treenin jälkeen palkkari: 30g protskua, 30g osmopure + glutamiinit ja muut hömpötykset

Lounas
150g porsaansuikalekastiketta
50g riisiä
vihanneksia
0,5l vettä

Iltapäivä kahvilla
2 morsiota (pieniä riisipiirakoita) kera sulatejuuston
kuppi kahvia
pari lasia vettä

Päivällinen
200g kalkkunajauhelihasta tehtyjä lihapullia
iso kasa vihanneksia
1 siivu karppista kera kalkkunlaikkeen
0,5l vettä

Iltapala
Rahka kera mustikoiden
0,5l vettä
vitskut ja omegat

Ostettiin noita morsioita Oriveden markkinoilta ja pakkohan niitä on ollut syödä pois. Tänään söin töissä viimeset kaksi pois aamukahvilla niin eivätpähän jää jääkaappiin homehtumaan. Yksi ateria jäi kokonaan syömättä, kun töissä oli illalla niin kiirettä. Ei mun ruokailut normaalisti noin vähäisiä ole 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *