Hae
Palasia Arjestani

Rähinää kehiin!

Nyt alko viikko niin kuin pitääkin! törkeen hyvä rinta-olkapäät jumppa salilla eilen 🙂 Koko viime viikon olin tosi väsynyt enkä muista koko viikosta oikein mitään… Uusi työ vaati siis jälleen kerran veronsa. Nyt ollaan päästy sisälle hommaan ja voi taas keskittyä siihen tärkeimpään eli treenaamiseen 😀

Treenaan tällä viikolla vähän oman pääni mukaan siihen asti kunnes saan uuden treeniohjelman valmentajalta. Eilen tein melko pitkiä sarjoja lyhkäsillä palautuksilla ja pumppi ja tuntuma oli aivan mieletön! Tämmöstä duunattiin:

1. Peckdec 3*12-17*65kg
2. Vinopena kp 3*12-15*12-16kg
3. Vipunostot kp tasapenkillä 3*13-18*8kg
4. Etuviparit+pystyp. -kombo kp 3*15*4kg
5. Sivuviparit koneessa *miljuuna sarjaa

Toi EB:n peckdec-kone on aivan loistava! Mulla ei normaalisti koskaan osu välitykset kohilleen kyseisissä vehkeissä, mut tuossa vekottimessa saan aivan loistavan puristuksen. Samassa koneessa voi duunata myös takaolkapäitä, varsin toimiva systeemi sekin. Olkapäille otin totuttuun tapaan pitkää sarjaa, kuten aina kakkostreenissä. Toi etuviparit+pystypunnerrus-kombo on varsin mielenkiintoinen ja tehokas liike. Tarttee ottaa vaik video siitä joku kerta, ei sitä tekniikkaa pysty järkevästi selittämään 😀

Hei, olinhan mä eilen tosi reipas ja otin treenin päälle vielä 15 minsaa matolla köpöä ylämäkeen ja päälle venyttelyä! Tarttis varmaan taas panostaa enemmän tohon aerobiseen puoleen….

EastBody Malmilla järjestetään 4.9.2011 eli ens sunnuntaina avoimien ovien päivä klo 12-16 ja ohjelmassa myös InBody-mittausta. Kaikki siis sankoin joukoin jumpalle ja mittauttamaan et paljonkos sitä läs.. eiku lihasta on kerätty kesän aikana! Ajan mittaukseen voi varata suoraan tiskiltä, puhelimella p. 093506565 klo 12-16 tai sähköpostilla: eastbody@gmail.com.

Täytyy ehkä käydä mittautamassa taas itsensä niin voi vertailla kevään tuloksiin. Ainakin pehmeetä on tullut lisää, se on selvä, mut jospa sitä tiukempaakin massaa muutama gramma?

Illalla tahkomaan takareisiä ja hauiksia!

Ps. Kameran akun laturi paikannettu eli kuviakin luvassa lähipäivinä 😉

Pss. Käykääs lukemassa Badass-Vihavaisen loistava postaus täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *