Hae
Palasia Arjestani

sekalaista settiä.

Muutamia kuvia oon napsinut viime päivinä, ihan vaan huvin vuoksi. Salilla ei ole kameraa ollut mukana niin kuvissa on sit kaikkea muuta kuin salijuttuja. Tällä hetkellä viisi kertaa viikossa salitreeniä tuntuu mahdottomuudelta. Ei vaan jaksa. Kaks treeniä jaksaa tahkota putkeen ja sit on pakko pitää lepo. Välillä joutuu pitämään lepoa jo yhden treenipäivän jälkeen. Loppuviikosta voimat on ihan nollissa, tekee mieli vaan nukkua koko ajan. Ei nimittäin enää riitä mitkään 8,5h unet. Nyt sen alkaa huomata, että maha-asukki alkaa vaatia oman veronsa mun kehosta. Masukin on alkanut kasvaa pikku hiljaa, mutta niin sen pitääkin. Voisin parin viikon päästä laittaa jonkun kuvan tännekin paisuvasta mahasta 😀 Kaunista katseltavaa on se. No, mun mielestä on ainakin. Enää ei ole tärkeintä se miltä näyttää esim. salilla tai tietynlaisissa vaatteissa. Tai ilman vaatteita. Keho muuttuu nyt koko ajan ja se on vain hyväksyttävä.

Toissa iltana alko neitityttää. Sormista en saa kynsiä lakata niin maalasin sit varpaat. Somat on.

Evakin tuli ihmettelemään tätä kummallisuutta. Haju ei kyllä häntä miellyttänyt yhtään…

Aah, kaapissa odottaa Vin Dieselin uusin eli Fast&Furious 5. Isäntä ei ymmärtänyt yhtään kun halusin ostaa ton leffan täydellä hinnalla. Kuukauden päästä sitä saa kuulemma alelaarista hintaan 6,99e. Mut ei se tajuu. VIN DIESEL, haloo!?

Tilasin itelleni Karpin leivontakirjan. Pakko päästä testaamaan kirjan reseptejä! http://www.sokeriton.fi/ tilasin leivontaan tarvittavia aineksia eli leivontaprotskua ja sukriinia. Käykääs tsekkaamassa nettikauppa, jos vähähiilariset ja sokerittomat tuotteet kiinnostaa! Jos tilaat jotain niin muistahan laittaa mut suosittelijaks 😉

Jotain uusia ruokiakin on tullut testattua. Isäntä on ollut pari viikkoa mökillä niin oon tehnyt itelleni ruuat kerralla useammaks päiväks. Toppiksen blogista bongasin ohjeen jauheliha-muna-kasvisvuokaan. Hyvvee oli. Fiksasin tosin reseptiä oman jääkaapin sisällön mukaan. Resepti tulee tonne mun lähes säälittävään ruokablogiin.

Tykkään tehdä paljon ihan perussapuskaa. Hellalla eväät muutamaks päiväks eli pottumuussia, lihapullia ja uunikasviksia. Kasvikset meni tosin yhdellä aterialla..

Mun tän hetken ehdoton suosikkiruoka on kana-fetasalaatti kera raa´an sipulin! Ja paljon oliiviöljyä, naaaam… Fetankin pitää olla kunnon tavaraa eikä mitään kevytshittiä. Tän päivän junamatkalle kehitin samanlaisen salaatin, mut broisku on korvattu kananmunalla. Sori kanssamatkustajat 😀 Muna se haisoo hyvälle 😀

Kotona on pikku proggis taas meneillään, kun saatiin Sotkasta kirjahylly himaan. ”Toimitetaan valmiiksi koottuna, vain 15 eri paketissa” 😀 WTF1? Niin ja ilman kokoomisohjeita, pikku osia noin miljoona. Tänks.

Jaaha, jos jatkas duunihommia.. Viikonlopuks möksälle anopin lihapatojen ääreen!
Hah, tein mielenkiintoisen huomion eilen. Kun isäntä on ollut nyt pari viikkoa mökillä niin en ole syönyt koko aikaan mitään paskaa tai herkkuja. Pelkästään kunnon ruokaa ja paljon marjoja ja hedelmiä. Syyllinen on löytynyt…

2 kommenttia

  1. Toppahapa kirjoitti:

    Ihania safkoja!!!’Ja hyvä oivallus toi syyllisen löytyminen 😀

  2. -didi- kirjoitti:

    Onnittelut 🙂 Masukuvia odotellessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *