Hae
Palasia Arjestani

Pakkolepoa.

Tähän väliin tuli pakotettu välipäivä. Jälkikasvu on myllännyt masussa aika rankalla tahdilla koko päivän ja iltapäivästä sain kauhean närästyksen lisäksi ilokseni melkoiset supistelut. Kävellessä supistelut vaan pahenee, joten tämä ilta menee yhdessa ja samassa asennossa eli sohvalla köllötellen 🙂 Isäntä lähti salille, joten saan hetken aikaa vain ja ainoastaan itselleni ja voikos sen paremmin viettää kuin sisustusblogeja lueskellen? No ei.

Löysin eilen aivan ihqdaaihanan sisustusblogin, nimittäin Diagnoosi: sisustusmania-blogin. Käykääs tsekkaamassa jos kyseiset asiat kiinnostaa. Kirjoittajalla on aivan loistava tyyli sisustaa, tekee paljon itse ja mitä löytöjä hän tekeekään kirppiksiltä ja osto- ja myyntiliikkeistä! Muutamia erittäin hyviä ideoita oon blogista saanut itsellekin 😉 Oon muuten tässä parin päivän aikana lukenut melkein koko blogin läpi 😀 Kertoo jotain sen erinomaisuudesta.

Parin päivän aikana oon keräillyt statcounterista hakusanoja, joilla mun blogiin eksytään. Aika moni tulee blogin nimellä tai jollakin bodaukseen liittyvällä termillä tai lajin pariin kuuluvalla ihmisen nimellä. Mut löyty sieltä jotain muutakin, kuten….

Nestettä polvessa. Päässä kyllä, mut polvissa ei. Lääkärissä käynnin paikka?

Jotain kivaa. Täältähän sitä löytyy! Mitäs kivaa sais olla? Kimppakivaa en tarjoile, mut muuta saattaa löytyäkin 😉

Kotopulojuvetsi. Tätä en vaan tajuu. Siis mikä helvetti on kotopulojuvetsi ja kuka tämmöstä ees kuuklettaa!?

Niuva. Aaaaa, entinen naapurimielisairaalani, rauhan tyyssija. Toista olivat ajat silloin kuin Niuvaan oli vain puolen kilsan matka himasta. Ei ollut huolta elämästä kun hullut veti potkurilla pellolla 😀

Nouseeko paino kun lihaksiin tulee nestettä kuntosalilla reenatessa? Jep. Saman efektin saa myös syömällä helvetisti yli kulutuksen. Tai hankkiutumalla raskaaksi..

Tissi kisat. Missä!?

Teurastaja. Yksi lapsuuden haaveammateistani. Ehkä jopa tulevaisuudenkin?

50cm hauis. Kaukana ei olla enää 😉 Vain reilut 10 cm puuttuu. Pala kakkua!

13-vuotiaan tytön ruumiinrakenne. Huolestuttavaa, hyvin huolestuttavaa.. Tosin kisakunnossa ruumiinrakenne (ainakin mulla) muistuttin kovasti 13-vuotiaan tytön kroppaa 😀

Jepajee. Reenijuttuja sit kun saan kuvat purettua tikulle ja tikulta duunissa blogiin. Kotona netti edelleen niin samperin hidas, että yhden kuvan lataus vie noin 30 minsaa. Mielestäni meillä on jopa Suomen nopein netti 😀

Hei, muistakeehan että Iherbistä saa ensimmäisestä tilauksesta  5$ alennusta koodilla LAG647. Pitäis taas laittaa itekin tilausta menemään kun alkaa vitskuvarastot hupenemaan..

Yksi kommentti

  1. Miia kirjoitti:

    Mun työpaikka on varmaan max 1,5km niuvasta. Kieltämättä näin muualta tulleena pelotti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.