Hae
Palasia Arjestani

Hyvin jytisöö!

Meillä kävi pukki vierailulla ensimmäisen kerran jo viime sunnuntaina, ts. oli niin iso lahja isännälle ettei olis ollu mitään järkeä yrittää sitä mihinkään piilottaa tai ees yrittää paketoida 😀

Pukki oli hommannu meille uuden kotiteatterin! Kyllä nyt kelpaa katella leffoja, on systeemit kohillaan 😉 Ja ihan ite taas kerran kasasin ja väsäsin sen toimintakuntoon. Taidan olla väärässä ammatissa…

Aika luksusta on katella räiskintäleffoja. Niitä onkin tullu kateltua viime päivinä ihan huolella. Lähinnä Vin Dieseliä 😀 Äsken kateltiin Hangover-leffan ykkösosa ja oli kyllä aika hauska! Täytynee ostaa tai vuokrata vasta ilmestynyt kakkososakin. Nyt kun on taas kunnon jytinävehkeet niin vois herätellä henkiin vanhan elokuvaharrastuksenkin. Eihän mulla ole päivisin juuri muutakaan tekemistä kuin katella leffoja ja pelata Xboxia.

Meille jäi nyt ylimääräiseksi reilun vuoden vanha Philipsin blue ray-soitin. Maksettiin ite siitä 159e ja nyt hp. 50e. Jos kiinnostaa niin mailia vaan tulemaan! Ohjekirjakin, jos sitä tarttee, pitäis olla jossakin erittäin varmassa tallessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.