Hae
Palasia Arjestani

Ylämäki, alamäki…

Jou!

Melkosta vuoristorataa mennään tällä suunnalla. Enpä olis uskonut, että päivät voi poiketa toisistaan tällä hetkellä näinkin paljon vaikken käytännössä tee juuri mitään. Treenaamaan en ole kyennyt tällä viikolla kuin kerran ja sekin tais olla tiistaina. Toi pikku kaveri on nyt tosiaan siirtynyt jonnekin tonne alemmas ja välillä tuntuu, että se kaivaa pienillä sormillaan tietään ulos milli kerrallaan 🙂 Kipuja siis on ja voin sanoa etten olis voinut kuvitella tämmösiä edes olemassa olevankaan. Ja nää ei kuulemma hellitä ennen kuin muksu on synntynyt! Päivä kerrallaan siis mennään ja odotellaan Suurta Hetkeä. Hauiskintahan tässä on se, että koskaan ei voi tietää milloin se suuri hetki koittaa. Se voi olla huomenna tai vasta kahden kuukauden päästä…

Boheemi kuvataiteilija Lola.

Pientä paniikkia alkaa siis pukata, koska tajusin ettei meillä ole käytännössä vielä mitään hankittuna, pelkkiä vaatteita vaan. Niin ja vanna sekä autoon vauvanistuin. Jep jep, paljon olis vielä tehtävää ja hankittavaa ja ne pitäis hankkia aika piakkoin. En halua, että meille käy niin et vauva tuleekin ulos ennen aikojaan eikä sille ole sänkyä, vaunuja ja mitä se nyt ikinä tartteekaan. Hui! Synnytystä en oikeastaan enää kauheasti pelkää, meidän suvussa ne on kuulemma ollu nopeita ja helppoja 🙂 Mutsi oli värkännyt mut kahdessa tunnissa ja siskonkin mukulat on tulleet maailmaan pikatoimituksena. Toisaalta, voinhan mä olla se suvun musta lammaskin tai vauvasta kasvaa jättikokoinen 😀 Kaikki on mahdollista.

Jos jollain sattuu täällä Helsingin seudulla olemaan joutilaana hyväkuntoista pinnasänkyä, vaunuja, hoitopöytää ja muita vauvan tarvikkeita niin viestiä tulemaan! Mielelläni ostasin jotain käytettynäkin. Ei nimittäin toi raha kasva puussa, vieläkään. Rahapuukaan ei nimensä mukaan ole tuottanut vielä yhtään setelisatoa. Ehkä ens vuonna!?

Nuoluhetki.

Joo, se mun tiistainen treeni oli aika säälittävä, mut luulen että sellaisia mun treenit tulee jatkossalin olemaan. Voimatonta pumppailua ja muka-treenaamista. Voisin yrittää antaa jo periks ja keskittyä vaan saamaan liikettä kroppaan. Ei tässä enää mitään muskuloita kasvatella saati yllä pidetä. Eiköhän ne ajat ole jo menneet ja tulevat takas vasta joskus keväällä…

Tiistaina seuraavanlainen ”treeni”:

 • Pystypunnerrus koneessa 4x
 • Soutukone selälle 4x
 • Ylätalja kapealla 4x
 • Hauikset köydellä taljassa 4x

Siinä se kokonaisuudessaan. Eipä tohon settiin kovin kauan mennyt ja hyvä niin. En olis jaksanutkaan enempää. Salilta vaapuin Malmin prismaan ruokaostoksille. Mukaan tarttui myös pari alessa ollutta ylisuurta paitaa, jotka toivottavasti mahtuvat ainakin hetken.. En viiti enää tuhlata mihinkään mammavaatteisiin, kun ovat aika hinnakkaita eikä niitä voi kovin kauan pitääkään. Myydään sit eteen päin 🙂

Saatiin pukilta tämmönen aromaterapiajuttusysteemisetti.

Hei, mulla olis muuten myynnissä yhdet ylimääräiset siniset H&M:n mammafarkut, kokoa S. Todella hyväkuntoiset, toisessa lahkeensuussa pienen pieni rispaantuminen. Jos jota kuta kiinnostaa niin postia tulemaan osoitteeseen jonna.musakka@gmail.com niin voin laittaa halukkaille kuvia. Hp. 7e+pk eli yhteensä n. 9e. Tai voi tulla tänne meillekin sovittamaan 🙂 Mulle noi ei mene enää lantion kohdalta. Menetetty peli siis sekin 😀

Tuoksuja settiin kuulu ihan kivasti ja noilla saa oikeesti ihanan tuoksun kotiin 🙂 Käytössä joka ilta.

 Tänään on ollut taas pikkusen parempi päivä niin vois yrittää vaikka käydä vähän heilumassa salilla!Suuret on suunnitelmat 🙂 Myös jotain vois leipasta, vaikka banaanimuffinseja!

Välipalaa: turkkilaista juggaa, omenaa ja appelsiinia.

Anopin tekemään maailman parasta seitä ja pottumuussia! Salaattia ja parsista vielä kylkeen.

Spagettia ja jauhelikastiketta kera fetasalaatin, nams!

Lisää ruokakuvia ja -juttuja ruokablogin puolella.

3 kommenttia

 1. Momin kirjoitti:

  Älähän turhaan stressaa vauvatarvikkeiden hankinnasta. Itse ainakin tein sellaisen huomion, että varmaan puoliakaan niistä tavaroista ym. valmisteluista ei tarvittu tyyliin ensimmäiseen puoleen vuoteen 😀 Tyttökin nukkui vieressä, niin pinnasänkykin jäi aika vähälle käytölle heti alkumetreillä. Kun on äitiyspakkaus, vaunut ja turvaistuin, niin niillä pötkii jo pitkälle 🙂 Tsemppistä !

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Niinhän se varmaan on :)Onneks on ihmisiä jotka on tämänkin käynyt läpi 😀 Turvaistuin meillä jo on, samoin äippäpakkaus, mut ne vaunut.. Ostaakko uutena vai käytettynä? Maksavat pienen omaisuuden! Sänky me käydään itse asiassa hakemassa tänä vkl kun sain aika halvalla. Kai sitä jotain pieniä vaatteita, harsoliinoja ym pikkukrääsää joutuu hankkimaan. Samoin pussilakanaa ym mut jospa ne kerkeis! Ikean reissu siis edessä 😀

 3. Minna kirjoitti:

  Me ei oo ostettu vaunuja uusina, paitsi nämä nykyiset tuplat, kun niitä ei niin paljon ollut käytettyinä tarjolla. Tuntuisi jotenkin hullulta maksaa lastenvaunuista jopa yli tonni, kun esim. Huuto.netistä löytyy edullisesti lähes uudenveroisia vaunuja, ja valinnanvaraa siellä kyllä piisaa 🙂 Harsoja ja lakanoita taas kannattaa hommata riittävästi, kun ainakin meillä niitä likaantuu yllättävän paljon, eikä koko ajan ehdi/jaksa olla pyykkäämässä… Ja vauvanvaatteita hommasin itse innoissani ihan liikaa, koska osa jäi pieneksi ennen kuin ehdittiin niitä käyttämään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *