Hae
Palasia Arjestani

Viikon varrelta.

Huh, melkein viikko viime postauksesta! Mitähän sitä on kerennyt taas duunailemaan, hmm…. Päivät menee nykyään turhan nopsaan vaikka oleilenkin suurimmaksi osaksi vain kotona. Toisaalta vois aika mennä nopeamminkin, mut ihan hyvä näinkin. Ehtii vielä hetken nauttia ”helposta” elämästä ennen kuin alkaa 18 vuoden kevyt urakka 😀

Liikuntasaralla ei ainkaan tullut raadettua liikoja. Viimeisen viikon aikana kävin kaksi kertaa salilla (orastavalla pöpöllä oli oma osuutensa tähän), tein pari pidempää kävelylenkkiä ja kävin kerran uimassa. Salitreeneistä en muista sen enempää, mut viime lauantaina tehtiin vissiin jäsen S:n kanssa selkää ja taisin ottaa vähän takareisiäkin. Jalat on kokeneet järkyttävän lihasinflaation eikä tuolla rasvan alla taida enää paljon lihasta ollakaan. Toisaalta jalkoja en oo pystynyt treenaamaan kunnolla kuukausiin niin onkos tuo nyt ihmekään. Kivahan se on sit keväällä kun ei tartte jalkareeneissä(kään) paljon himmailla 😀 Sunnuntaina käytiin isännän kanssa koeajamassa toi meidän lähi uimahalli, jonne on muuten matkaa noin 150 metriä 😀 Joku 800 metriä tuli polskittua ja teki muuten hyvää tolle mun selälle ja kipuileville liitoskohdille!

Eilen treenattiin jäsen S:n kanssa Eastillä kätösiä. S on kovasti valitellut kun ei saa kätösiin kunnon tuntumaa, mut eipä tainnut eilen olla tuntumasta puutetta 😀 Hyvä supersarjajumppa oli!

1a. Pushdown köydellä 3*12-18*25kg
1b. Ranskalainen taljassa maaten 3*9-15*30kg
2a. Hk kp vinopenkillä 3*12-16*7kg
2b. Hk suoralla tangolla 3*12-16*17,5kg
3a. Avustettu dippi 3*12-15*95kg
3b. Hk tangolla taljassa 3*12-16*50 lbs

Siinäpä se. Hikkee pukkas kovasti 🙂 Tuota dippiä täytyy sit keväämmällä alkaa tahkoamaan enemmänkin ja panostaa tosissaan olkapäiden hierontaan, venyttelyyn ja liikkuvuuteen. Nythän pääsen hädin tuskin 90 asteen kulmaan dipissä ilman olkapäiden kipuilua ja jos meinaan alkaa treenaamaan tosissani athletic fitness-sarjaan niin dippien pitäis mennä alle 90 asteeseen. Uskon, että pienellä panostuksella se kyllä onnistuu!

Lauantaina käytiin anopin kanssa heittämässä Ikeassa semmonen kevyt reilun 3 tunnin reissu 😀 Halusin nyt kerralla hommata kaikki sängyt, patjat, pussilakanat ja hoitopöydät niin mikäs sen parempi paikka shoppailuun kuin Ikea… Lähtihän tuolta aika paljon kaikkea muutakin mukavaa mukaan niin kuin aina.

Uudet kahvimukit isännälle ja mulle (arvaa kumpi on kummalle :D), sitruspuserrin (miten olen voinut elää ilman tätä!?) ja silikoniset sudit.

Lasinen hedelmäkulho, violetti purnukka Indiskasta ja avokadokin elää vielä!

Mun ”karkki”kippo, naaaaaaaam!

Eteiseen olen metsästänyt suurta peiliä jo vaikka kuinka kauan ja Ikeastahan sekin sattui silmään, jee 🙂 Hintakaan ei ollut mikään päätä huimaava, tais olla 79e. Kokoa peilillä on 90*130 cm. Peili nostetaan seinälle vasta kun seinä on saanut uuden tapetin niskaan. Siihen asti hänen korkeutensa saa lepäillä lipaston päällä. Onneks on niin painava ettei kissatkaan saa sitä nurin..

Poistin mukaani myös nämä kynttilänjalat sekä kynttilät.

No kukas se siellä???

Vielä pitäis vauvan vaatteille hommata jokin lipasto, hylly tai kaappi. Meidän kaappiin ei tosiaan mahdu enää yhtään vaatekappaletta..Makkarin kalustus vaatii muutenkin aika paljon miettimistä, koska pieni ihminen tarvitsee vähän yhtä sun toista ja tilaa on kuitenkin rajallisesti. Hoitopöydän olen jo kasannut ja se on ainakin väliaikasesti nyt siirretty makkariin, mut sijoitettaneen tulevaisuudessa joko kylppäriin (jos mahtuu sinne) tai olkkariin. Makkariin pitäisi siis vielä mahduttaa pinnasänky ja sit jokin säilytyselementti potaatin vaatetukselle. Jotain ikean expedit-hyllykköä olen miettinyt tai sit avohyllyjä, mut enpähän tiedä. Makustelen asiaa vähän aikaa niin eiköhän lopullinen päätös synny ennen pitkää 😀 Turha hätiköidä tämänkään asian suhteen niin ei tule turhia hankintoja!

Vaunutkin on tilattu netistä, joten enää ei ole kauheasti hankittavaa. Ainoastaan se kaappi tms vaatteille ja sit babysitter. Senkin tiedän jo mistä ostan. Haluan semmoisen pinkin, jonka saa nappia painamalla keinumaan 😀 Hieno olis se! Kävin jo yhdessä liikkeessä semmosta räpläilemässä. Kaikkeahan sitä vois ostella, mut en halua kuitenkaan mitään tavarapaljoutta tähän kämppään. Yritetään siis vähän rajoittaa. En tiedä minne ne vaunutkin tungen…. huoh…

Keräilin taas netistä joitakin kivoja sisustusideoita. Kun vaan sais toteutettua 🙂 Seuraavat kuvat osoitteesta www.bhg.com. Kannattaa käydä katsastamassa, sieltä löytyy vaikka mitä!

Aika kiva itse tehty taulu..
 
Tämmöset vois värkätä makkariin tai sit maalata sen seinän niin kuin olen suunitellut. Vaikea valinta 😀
Tommosen Ikean peilin haluaisin..
Koiralle vähän tyylikkäämpi peti täältä.

Löysin myös aivan ihanan ruokablogisivuston, Tastespottingin. Sivustolle on koottu älytön määrä reseptejä eri blogeista eli sivustolle mennessä kannattaa varautua siihen, että jumitut koneella vähintään pariksi kolmekkse tunniksi 😀 Ainakin mulle kävi niin. Ens viikonloppuna aion tehdä mm. banana breadia sekä jotain aasialaista sapuskaa. Kuola suupielestä valuen katselin tänään Tastespottingin reseptejä. Enhän mä kohta enää muuta kerkeekään kuin selata sisustusblogeja ja ruokablogeja!

Tänään käväsin taas uimassa vajaan kilsan ja loppuilta meneekin varmasti koneella ja lehtiä lueskellen. Pöydällä odottaa uusin Elle, Fit ja Divaani. Siinähän sitä puhdetta tälle illalle 🙂 Ruokablogiin lisäsin taas uuden reseptin ja lisää tulee kunhan saan aikasiks! Huuto.nettiin lisäsin parit mammahousut huudettaviksi, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa!

3 kommenttia

  1. Momin kirjoitti:

    Juu kyllähän se urakka ainakin sen 18 vuotta kestää, ehkä koko loppu elämän, mutta kyllä siihen mahtuu niin paljon hauskoja hetkiä, että niitä kuule odotellessa. Arvaa paljon mä nauroin kun sain kuulla, että meidän pikku emäntä oli tullut tänään ulkoota kotiin toisessa jalassa luistin ja toisessa saapas. Olivat olleet kaverin kanssa luistelemassa, mutta nyt oli sitten toinen luistin ”jäätynyt” jalkaan kiinni 😀 Mä olen nauranut tätä nyt niin kippurassa täällä että hyvää päivää. Voin sieluni silmin nähdä miten tyttö on tullut tuolta koulun kentältä kotiin 😀 Ja näitä tarinoita sitten riittää 😉

  2. Anonymous kirjoitti:

    Heh, hauskaa miten samoissa asioissa sitä pyöritään edelleen 🙂 Täälläkin on sisustusblogeja tuijotettu varsinkin nyt räkätaudin takia saikulla ollessa..Ikeaan reissu suunnitteilla mm.hoitopöydän hakuun myöskin ja elää voisin näköjään melkein pelkällä hedelmäsalaatilla -varsinkin näköjään nyt kun ei kunnolla maista mitään, niin hedelmät ihanan raikkaita :)Jää vaan protskunsaanti vähille jos ei muuta syö..Ja nyt on liitoskivuista saatu ekat kokemukset täälläkin..Tsemppiä loppuodotukseen kovasti, joko jännittää synnytys? -Peppi-

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Momin: kai muistit kuvia ottaa tilanteesta?? Mun sisko on kirjaillut kaikki kommellukset ja hauskat lausahdukset ylös ja niitä on vissiin viideltä muksulta kertynyt 😀 Täytyy itsekin muistaa aina laittaa niitä muistiin, mukava sitten mukulankin myöhemmin niitä kuulla!Peppi: Hauska kuulla etten ole ainoa näiden hömpötysteni kanssa 😀 Minkälaisen hoitopöydän meinasit ostaa? Mulla oli ensin tarkoitus ostaa ihan puinen, mutta olivat mokomat niin korkeita että olisin tarvinnu jonkun jakkaran sen eteen. Ostin sit ton kokoon taitettavan Spoiling-hoitopöydän ja vaikuttaa tosi kestävältä ja pätevältä!Taitaa mullakin olla tällä hetkellä protskun saanti aika vähäistä, yritän kyllä joka aterialle sitä tunkea, mut jos vetää vaan kulhollisen hedelmiä välipalaks niin eipä siitä paljon prodea kroppaan tule 😀 Jos liitos kivut pahenee niin kannatta testata uimista, auttaa ainakin mulla tosi hyvin! Uimisen aloitettuani on kivut ollut aika vähäisiä ja toivottavasti pysyvät tämmösinä loppuun asti…Kyllähän se synnytys vähän jännittää, mut ei onneks pelota. Otetaan sekin ainutlaatuisena kokemuksena 😉 Kovasti sitä vaan odottaa, että synnytys alkais ja sais pienen ihmisen ulos tuolta ja pääsis aloittamaan normaalin elämän. Mitä se sitten onkaan 😀 Miutes sulla, joko jänskättää kovasti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *