Hae
Palasia Arjestani

Flippasin.

Huh huh, en nykyään pysty ymmärtämään näitä hormonimyrskyjä… Niitä kun ei pysty hallitsemaan millään tavalla. Sillon kun ne tulee niin ne tulee ja kanssaihmisten on ne vaan kestettävä. Ihan niin kuin munkin. Tuli täytettyä vuosia ( 23 wee seitsämännen kerran) keskiviikkona ja päätettiin pitää lähisuvulle pienet kakkukahvitukset huomenna. Oon sit siivonnu täällä taas viimeset kaks päivää perse hiessä, vaihtanut uusia mattoja ja puunannut joka perkeleen nurkan. Sitten kun saan valmiiks niin koira päättää taas kusta sisälle ja nimenomaan siihen UUDELLE matolle! Ok, eihän se koiran vika ole (lääkitys on taas vituillaan), mut siitä huolimatta flippasin täysin. Sain aivan järkyttävän itku-potku-raivarin eikä siitä meinannut tulla loppua millään. Isäntäkin tais vähän säikähtää, mut yksinkertaisesti en mahtanut sille mitään. Turhautti vaan niin paljon kun on tehnyt saatananmoisen työn ja sit joudut siivoamaan ja puunaamaan lisää. Tulipa sit lattiatkin puunattua kylppäriä myöten siinä samalla 😀

Siellä niin viattomana katsoo hän..

Muutenkin tää siivoaminen on ihan holtitonta nykyään. Periaatteessa pitäis ottaa jo levon kannalta, mut en pysty, Joka päivä pitää puunata jotain ja suunnitella jo seuraavaa projektia. Vaikka selkään koskis kuinka (niin kuin kaks viimestä päivää on tehnyt) niin jatkan suunniteltuja hommia vaikka lattialla kontaten. Ei oo mun tapaista ollenkaan. Saa nähdä jatkuuko tää touhu kun muksu on maailmassa vai meneekö tämäkin touhotus täysin hormonien piikkiin.

Vedin kahvit ns. väärään henkeen 😀

Treenattukin on viime su, ti ja eilen. En taida viitsiä jumppia ees ylös kirjata, kun ovat sitä samaa kauraa kuin aina ennenkin. Viime sunnuntain ojentajatreenistä täytyy mainita sen verran, että omaksi ihmeekseni tein kapeeta penkkiä vapaalla tangolla sarjaa 50 kilolla. Ei ne kaikki voimat ilmeisesti ole sit kadonneetkaan ja tosta on aika hyvä jatkaa 🙂 En olis varmasti viittäkybää ees tankoon laittanut ellei mies olis kannustanut. Mikäpäs siinä, kun kerran hyvältä tuntu. Eilen sain hauistreeniin yhteen liikkeeseen hyviä neuvoja jäsen P:ltä, kiitos vaan niistä 🙂 Jo parista sarjasta tuli hauberit suht kipeiks. Pienillä jutuilla sitä saa vanhoista tutuista liikkeistä enemmän irti.

Isäntä tilas bodybuildingin.comista lisäravinteita: palkkaria, jotain testoboosteria ja treeniboosteria. Kovasti on kehuttuja kaikki tuotteet eri sivustoilla.

Vaunutkin tuli viime maanantaina. Tilasin ne lastentarvike.netistä.  Kyllähän niihin sai sijoittaa pienen omaisuuden, mut noi kestää onneks monta vuotta kun ovat yhdistelmävaunut. Tällä hetkellä ne vaan on rattaat, kun en osaa niistä tehdä vaunuja 😀 Ja käyttöohjeitahan ei kannata katsoa…

Viime viikonloppuna ostin uudelle tulokkaalle myös toiset hienoudet. Eihä noita voinut kauppaan jättää 🙂

Lindexiltä 7,95e, ei paha!

Olishan noille pienille ihmisille vaikka mitä ihanuuksia, mut turha on kauheesti tuhlata kun ei ne vaattetkaan kovin kauan sovi. Oon jo viime aikoina ostanut vähän isompia kokoja jos on jotain pitänyt saada pikkuselle ostaa. Pienimpiä kokoja meillä on jo ihan riittävästi.

Niin, neuvolassakin tuli taas pyörähdettyä ja mukelolla kaikki ok, samoin mammalla. Mitä nyt oon alkanut aamusella olla kuin vesi-ilmapallo, mut turvotus onneks menee päivän aikana ohi. Hirveesti ei passaa enää syödä mitään suolaisia juttuja, koska niistä kertyvä neste tuntuu ainakin mulla jämähtävän sit kroppaan. Vaikka kuinka vettä jois niin ei lähe ne nesteet minnekään. Esim. viime sunnuntaina söin tortilloja ja seuraavana aamuna vaaka näyttä +2,5kg. Tuosta määrästä kilo jäi kroppaan, eiks oo kiva? Musta ainakin on. Istun tälläkin hetkellä kunnon vesipatjan päällä eikä sellukaan enää vaivaa reisissä kun on nekin niin nesteessä 🙂 Hupaisaa touhua ompi tämä. Keskiviikkona käytiin tutustumassa myös kätilöopiston Haikaranpesään. Sinne olis tarkotus jonain päivänä kauniina mennä pusertamaan mukelo maailmaan. Kivalta paikalta vaikutti ja mukavempi sinnekin on mennä kun tietää minkälaisesta paikasta on kyse. Vielä on parin viikon päästä jutustelutuokio kätilön kanssa synnytyksestä, kivunlievityksestä ym. Hyvä vähän suunnitella niitäkin valmiiks vaikke tätä prosessia voi koskaan kovin tarkasti suunnitellakaan. Siinähän voi käydä niinkin, että muksu on jo puoliks maailmassa kun sairaalaan ehditään. Siinä ei paljon epiduraaleja enää laiteta 😀

Mitäs vielä? Ai niin, kirjajuttuja. En oo muistanut pitkään aikaan kertoa mitä on tullut lueskeltua!

Oon kalunnut kirjastosta jo aika monta James Pattersonin opusta ja voin kyllä suositella hänen kaikkia kirjojaan lämpimästi! Aivan loistava kirjailija. Pattersonin kaikki kirjat on jännäreitä enkä ainakaan ite malttanut laskea yhtäkään käsistäni ennen kuin kirja oli melkein kokonaan luettua. Lueskelin Pattersoneita varmaan neljä putkeen ja yhteen kirjaan meni aina se 2-3 päivää. Toi Cornwellin uusin, Kuolleiden satama, oli todella suuri pettymys. Mä oon lukenut kuta kuinkin kaikki Cornwellin kirjat, mut tää oli kyllä pohjanoteeraus. Se on mulla yöpöydällä semmosena ”luen sit kun ei ole mitään muutakaan” kirjana. Armottoman pitkäveteinen ja tylsä. Ensimmäiset 80 sivua on täyttä diipadaapaa eikä senkään jälkeen juoni oikein etene mihinkään. Jos et halua pitkästyä kuoliaaksi niin ei kannata edes aloittaa tuota kirjaa. Tällä hetkellä mulla on työn alla Jens Lapiduksen trilogia, ykkösosa vasta menossa ja tykkään kovasti! Kirjan leffaversionkin ”Rahalla saa” oon katsonut joskus aikoja sitten. Oikeestaan sen leffan takia halusin lukea noi kirjatkin. Suosittelen 🙂

Tuli muuten tarpeeseen se Ikasta hommattu sitruspuserrin. Tän hetken ykkösjuoma on meillä sitruunamehu ripauksella steviaa. Tuoppiin uppoaa yhden sirtuunan mehu, ripaus steviaa ja loput vettä. Pirun hyvää!

Tähän kun lisää vielä yhden aplarin mehun niin avot!

Sisustusrintamalla mulla on nyt työn alla eteinen ja kylppäri. Tai siis oikestaan suunnittelun alla. Jotain niille pitäis keksiä mut kun en tiedä mitä. Kylppäriin ei mitään isompia juttuja tehdä vaan sinne pitäis saada muutama kiva juttu lisää väriä tuomaan. Eteinen onkin sit taas vähän isompi projekti. Siirryn etsimään ideoita…

Joku tämmöttiis olis kiva eteisen seinälle 🙂

8 kommenttia

 1. Mappe kirjoitti:

  Ei uponnut Cornwell miulekaan. Tuntuu, että kirja kirjalta menevät vaan huonompaan suuntaan. Selitetään vaan jotai hifiteknologiajuttuja mistä kukaan ei mitään ymmärrä ja itse henkilöt ja juoni puuttuu. Boooooring.Nuo Pattersonit pitääkin ottaa lukuun, kiitti vinkistä!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin on nyt viime vuosina menneet Cornwellin kirjat kyl huonompaan suuntaan. Hirveesti ei kiinnosta lukea mistään kärpäsrobotista 50 sivua putkeen… Eipä tartte seuraavaa kirjaa enää itelle hommata!

 3. Laura kirjoitti:

  Patterssonit on kyllä aika hyviä, mitä nyt loppuvaiheessa alkaa olla jo vähän semmosta liukuhihnakamaa, että huomaa, että on setä aika monta kirjaa kirjotellut.Kiva blogi sulla muutes, oon tätä ennenkii lukenut, mutta nyt varsinkin kiva, kun on joku muukin joka kasvattaa mahaa ja urheilee (gulp). Ootko muuten itte saanut paljon lähipiiriltä ja kaikilta maailman ihmisiltä neuvoja siitä mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä (”kuitenkin kaadut/pahaksi vauvalle” jne jne)?Mullakin on nyt jo toi puunausvaihde iskenyt päälle ja vielä olis vähän alle puolet aikaa hoo-hetkeen.Heh, toi kärpäsrobotti jäi vähän kiinnostaan 😀

 4. Momin kirjoitti:

  Onneksi mä en ole ainut joka saapi itku potku raivareita silloin tällöin 😮 ja mä en voi ees syyttää raskausajanhormoneita :O uuuups. Mut hei tiedän niin tuon tunteen, voi että. Mä olin muuten kans ihan hullu siivoamaan äitiyslomalla ja vielä senkin jälkeen kun tyttö syntyi. Itse asiassa siitä alkoi tulla jo pakkomielle, se ei ollut oikeesti enää hauskaa 😮 Huih, onneksi se on mennyt ohi, mut tyttö onkin jo kahdeksan vee 😀 et kyl se siihen mennessä ainakin helpottaa 😉

 5. Outi kirjoitti:

  Heipsan 🙂 Jens Lapidus on ihana! Tai siis kirjoista tykkään kans tosi paljon…Meille tulossa varmaan Ikean Hemnes-hoitopöytä, ens viikon jälkeen mammalomalle joten jos sit ehtis sinne Ikeaan. Liitoskipuihin kiitos uimisvinkistä, pitää kokeilla!!Ja joo, kyllähän se synnytys lähinnä mietityttää ja odotan mielenkiinnolla millasta se sit lopulta on 🙂 Koksiin mennään pusaamaan ja sehän on vissiin töiden puolesta tuttu paikka sulle-tai labra ainakin? Itekin terkkana siellä ollu opiskelemassa..nyt sit eri syystä sinne mennään maaliskuussa ;)-Peppi-

 6. Kirsu kirjoitti:

  Multa on jäänyt toi pesänrakennus väliin, tai siis en oo ainkaan vielä löytänyt itsestäni sisäistä siivoojaa. Tosin oon aika neuroottinen sen suhteen muutenkin, et jos saisin jonkun extravaihteen päälle ni vois olla jo lataamoreissu edessä :DMiten noi ratas-ongelmat kuulostaa jotekin hämärästi tutulta ;o)Niin ja mä oon taas tosi aikaisessa, oon menossa tutustuu kättärille vasta reilun viikon päästä, vatsavaivan arvioitu saapumispäivä on siitä sitten viiko eteenpäin.. 😀 vähän pääs unohtuu toi ilmoittautuminen. Toisaalta mähän oon siellä rampannut muutenkin jo keskivertoa useammin.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: mä oon onneks välttynyt noilta neuvoilta. Kukaan ei varmaan viiti neuvoo kun tietävät, että kuuroille korville menee 😀 Teen kuitenkin kaiken aina niin kuin ite haluan.Mulla menee kans toi siivoushomma aika ajoin vähän yli. Eilen löysin itteni pesemästä eteisen seinää ja sen jälkeen hinkkasinkin sit keittiön kaappeja… Vaatehuone pitäis laittaa järjestykseen, mut sitä hommaa oon onnistunut välttelemään tähän asti kun on ollut noita ”tärkeämpiä” projekteja :DMomin: mä oon kans aika temperamenttinen ilman näitä hormonimyrskyjäkin, mut nyt nää raivarit ja itkukohtaukset on jo täysin hallitsemattomia. Se on aika kauheeta… Saahan nähdä kuinka tässä perheessä järjestetään kämpän siistinä pysyminen, kun mukula on pihalla. Voi olla et äiti on sit vähän väsynyt ;DPeppi: mä olin Koksissa sillon patologialla töissä et ei oikestaan muuten ole sairaala tuttu. Pienihän se on kuin mikä 🙂 Pari kertaa taisin käydä visiitillä hematologian ja kemian labrassa, kun me oltiin siellä alakerrassa aika eristyksissä muusta maailmasta. Oli kyllä kiva paikka olla töissä vaikken niin Kotkasta muuten välittänytkään 🙂 Fiilis kaupungistakin olis varmasti ollut vähän eri jos olis mies ollut siellä matkassa…Kirsu: saatiin tänään anopin ja isännän siskon (onks se nyt mulle sit käly??) avustuksella rattaista taiottua vaunut, jipii. Nyt vaan on pulmana et miten ne saadaan kasaan jotta mahtuvat autoon 😀 Ehkä maailman paskimmat käyttöohjeet tuli noissa vaunuissa mukana. Joutunee laittamaan palautetta.. Nii meetkö sä ihan synnärille pukertamaan PB:n ulos vai Haikaranpesään? Meillä on ens ke vielä käynti seil Pesässä ja sit vielä kätilön kanssa keskustelu. VAikka samapa tuo on missä sitä käy pierasemassa mukulan pihalle kunhan vaan ulos tulee 😀

 8. Kirsu kirjoitti:

  Ihan synnärille oon menossa, kun Keittiömestari on jumissa töidensä kanssa eikä pääse sinne turhia hengailemaan. No kai se tulee sen syntymän kattomaan, onhan se palkallinen vapaapäivä ja kaikkea :DMut sitä ällöö sairaalat, ni mä saan viettää laatuaikaa (erossa siitä…)Ei noi vaunut Z-linet satu olemaan? Paskat käyttöohjeet kuulostaa tutulta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.