Hae
Palasia Arjestani

Uskokaa tai älkää!

Jumankauta, jo on aikoihin eletty: mulla on etureidet kipeet! Treenistä vieläpä 😀 Ei ole tätä ihmettä ihan äskettäin tapahtunut, mut toisaalta en ole lähikuukausina kauheasti jalkoja kyennyt treenaamaankaan. Nyt oon joka viikko lisännyt jalkatreeneihin jonkin uuden liikkeen ja tehnyt sitä pari sarjaa. Tunnustellut ja fiilistellyt. Mitä sanoo selkä?

Eilen tein etureisiä, pohkeita ja vähän olkapäitä. Joka ikinen lihas kipeenä! Jopa latsitkin, joille en ees mitään tehnyt 😀 Illalla ajattelin et olispa kiva kun olis tosi hyvä, levee ja iso selkä. Ehkä latsit kipeyty pelkästä ajattelusta 😀

1. Reidenojennus 4*11-16*30kg Vikassa pudotus.
2. Sissykyykky 3*12-15*bw
3. Yhden jalan prässi 2*15*30kg
4. Pohkeet istuen 3*16-20*15kg
5. Vipunostot sivulle+etee+sivulle kp 4*10-14*3-4kg
6. Pystypunnerrus smith seisten 3*11-15*20kg

Hah,ei näytä paperilla kovin ihmeelliseltä mutta toimi ainakin tähän mun massiiviseen ruhooni! Olkapäätkin oli niin hapoilla ettei juomapullo pysynyt käsissä. Ei paha ollenkaan 😉

Lauantaina käytiin taas haahuilemassa Jumbossa. Stadiumiin eksyttiin etsimään miehelle uutta reenikassia. Paha mielihän siellä vaan tuli, kun kaikki rekit oli ihania ja värikkäitä kevään treenikuteita pullollaan. Kuolasin yhtä niken pinkkiä toppia varmaan vartin mut jätin hyllyyn kun en viitsi haalia mitään uutta ennen kuin olen taas entisissä mitoissani. Nyyh 🙁 Ai niin, yhden ”tavoitetopin” tilasin Dana Linn Baileyn sivuilta. Se oli niiiiiiin hieno etten voinut jättää ostamatta.Storeen ei näköjään pääse just nyt niin laitan kuvan myöhemmin…

Epäonnistunut tekele.
Synttärikukat vähän lohdutti 🙂

Iltapäivällä pidettiin meillän mun synttärikahvitukset. Keskiviikkona tuli taas yks vuosi mittariin lisää niin pitihän sitä juhlistaa ihan kakun kera. Etin netistä varmaan viikon hyvää kakkuohjetta ja loppujen lopuks valkkasin tämän Hellapoliisin sivuilta. Alotin kakun teon jo perjantaina ja hirvee hommahan sen tekemisessä oli. Lopputulos? Täyttä paskaa. En oo oikeesti noin huonoa kakkua maistanut koskaan ja olen 100% varma siitä ettei vika ollut tekijässä. Kaiken tein ohjeen mukaan ja siitä huolimatta kakku oli syömäkelvoton. Roskikseen päätyi hän. Harmitti ihan sikana, kun olin siihen paljon aikaa ja rahaa uhrannut ja sit se olit totaalinen floppi. Jos olisin ollut yksin kotona niin olisin varmasti vetänyt kauheet itku-potku-raivarit mut vieraiden miellä ollessa pystyin sentään hillitsemään itseni 😀 Sanomattakin on selvää ettei tota ohjetta kannata testata.

Vannoin jo launtaina etten enää koskaan leivo yhtään mitään, mut taidan pyörtää päätökseni ja värkätä jotain perjantaina tai lauantaina. Katsotaan nyt mitä sitä keksis..

Jospa sitä alkais lueskelemaan uutta Flexiä jos vaikka jotain ideoita löytys treeniin! Illalla nimittäin ohjelmassa taas punttijumppaa 🙂

Katsooko muuten kukaan ruotsin miljonääriäitejä? Kohtuullisen ärsyttäviä muijia on siinäkin sarjassa, varsinkin rouvista uusin eli Gunilla Persson. Hän on hieman olevinaan. Ohjelman ärsyttävyyden takia kai sitä on pakko katsoakin 😀

Ps. Maanantait on ihan perseestä. Ei kiinnosta tehdä mitään…

7 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Uskotaan uskotaan!No voi pepa, toi kakun ohjehan on jo kolme sivua pitkä, siinä on ollut kyllä kamala homma. Ei ihme että harmittaa!Haha se Gunilla on kyllä ihan karsee! Hauska kun ne muut oli siellä kylässä 🙂 Keskiviikko on kyllä hyvä tv-ilta/päivä: ensin Jutta reenaa ja sit viä noi tädit.

 2. Kirsu kirjoitti:

  Höh, olipa kökköinen kakkujuttu!Mäkin katon miljoonapirkkoja, se ohjelma on niin karsea että pakkohan sitä on katsoa. Vähän niinkuin onnettomuudet.Sut on haastettu: http://katkos.blogspot.com/2012/02/onnenkeksi-kaski-kertoa-juttuja.html

 3. Minna kirjoitti:

  Mua jäi vaan jotenkin vaivaamaan, että millä tavalla se kakun lopputulos oli huono? 🙂 Ei kylläkään sillä, että olisi pelkoa että aikoisin itse leipoa sitä (nimim. eilen illalla esipaistettujen pakastemunkkien paistamisessa epäonnistunut… :-D)

 4. Momin kirjoitti:

  Onnea synttäreiden johdosta… vaikka kakku olikin floppi 😮

 5. iive kirjoitti:

  Onnea synttäreiden johdosta :)Suosittelen seuravalla kerralla kakuntekohetken koittaessa Kinuskikissan reseptejä Hellapoliisin sijaan. Itse olen ainakin huomannut, että Hellapoliisi ei ehkä ole mikään paras leipuri/jälkkäri tyyppi. Suolaiset leipomukset ja ruokaohjeet on ihan jees (jos unohdetaan jatkuva sponsorien mainostaminen ja einesten käyttö).Leipurien ykkönen on kyl kinuskikisu <3

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: Mä kattelen miljonäärimammat aina vasta lauantaina tai sunnuntaina kun keskiviikkona ei yleensä enää jaksa Jutan jälkeen tehdä muuta kuin käydä unille. Varsinkin jos on vielä reeniä alla.. Gunilla on kyl hauska, hiukka olevinaan :DKirsu: jaahas, täytyypä katsoa mitä sä oot keksinyt! Varmaa on muuten ainakin se, että se en oo mä joka tekee muksun ristiäiskakun 😀 Onneks sisko on megahyvä leipuri ja lupautui värkkämään osa herkuista.Minna: heh, tais jäädä perustelut aika hepposiks 😀 Joo, ensinnäkin se pohja oli aivan omituinen sekä koostumukseltaan että maultaan. Täytteet ei leikattaessa pysyneet sen päällä ollenkaan. JA jotenkin ni täytteet ei sopineet yhteen ollenkaan, ihmeellinen ällömakea sekamelska. Kävi vaan mielessä että onko haluttu yhteen tekeleeseen mahd paljon sponsorin tuotteita.. Varmaan tosta voiskin tulla ihan hyvää jos pohjan tekis ari ohjeella ja täytteenä olis vaan yhtä lajiketta.Momin: kiitos 🙂 vaikka ei tässä iässä enää tartte onnitella..Iive: mä oon kans tykännyt Hellapoliisin suolaisista tekeleistä, esim. ruokablogiini laitoin ohjeen pizzapannarista joka oli sikahyvää! Täytyypä alkaa kinuskikisun ohjeita selaamaan enemmänkin. Käyn hänen blogissaan aika usein kuolailemassa herkkuja 😀 Ullan unelma on kans hyvä, mut hänhän onkin ammatiltaan leipuri/kondiittori 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Nyt kuule joku takuuvarma suklaaunelma teon alle, jotta karvas pettymys unohtuu! 🙂 Niinhän sitä hevosen selkääkin pitää nousta heti uudestaan, kun on pudonnut.Onnea synttäreistä ja onnellista loppuodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *