Hae
Palasia Arjestani

Anopin kanssa shoppaamassa.

Me ollaan anopin kanssa aika kovia shoppailijoita. Minä siinä tapauksessa jos sattuu ”ylimääräistä” rahaa olemaan ja sitähän harvoin on. No, viime lauantaina isäntä meni appiukon kanssa johonkin autoilijoiden hömpänpömppäkauppaan (semmoseen jossa haisee ainaa pahalta) ja mut ja anoppi nakattiin Kodin 1:een. Olis pitänyt kamera olla matkassa, niin paljon kaikkea hienoa siellä olis taas ollut tarjolla. Olisin voinut ostaa itselleni kokonaisen esimerkki makuuhuoneen, jonka joku sisustajanero oli väsännyt näytille. Se oli niiiiiiin hieno! Tiedän ainakin minkälaisen makkarin haluan joskus meille laittaa 🙂

Mitäs sieltä sit tuli kotiin kannettua? Kärri oli kassoille mentäessä normaaliin tapaan täynnä, mutta meille päätyi tämmösiä juttuja…

Jättityyny pinkillä päällisellä..

Pinkki päällinen veke ja Jaffaa tilalle! Nyt etsinnässä toinen yhtä suuri sisätyyny pinkille päälliselle 😀

Tän takiahan sinne Kodin 1:een lähettiin…

OBH Nordican blenderi 34,95e, hyvä kun mikä!

Koko astiat oli 20% halvennuksessa. Kärriin päätyi kaksi 0,5l mukia ja mintun värinen soikea lautanen.

Orkidealle läpinäkyvä pinkki ruukku ja sipuleille Amanda B:n suuri lasinen ja kannellinen kippo.

Aamukahvi ja oma tekemä suklaamuffinsi kaveriks! Ei voi mennä pieleen 🙂

Kyllähän sinne jäi yhtä sun toista kivaa mitä haluaisin kotiin, mut nyt ei antanu kukkaron nyörit enempää myöten. Petivaatteita haluaisin uusia, samoin parit verhot, uusia tyynyjä, maton, astioita ja lasikippoja… you name it! Ens kerralla sit lisää. Suurimpana hankintalistalla olis kaappi eteiseen, mut sopivaa ei tunnu löytyvän millään. Makkariin olis kiva saada myös toinen töllö….

Noi KoKon uudet astiat on kyl makeita, mä tykkään! Kävin Prismasta vielä kattelemassa kaveriks Teeman pienempiä lautasia, mut mitään en vieä ostanut. Teema ja Koko sopii mun mielestä yllättävän hyvin yhteen 🙂 Noi uudet soikion malliset lautaset on käteviä ruokailuunkiin. Kaikki tarvittava mahtuu niihin erinomaisen hyvin. Toiseen päähän lihat, sit hiilarit ja viimeisenä toiseen päähän vihannekset. Varsin bueno.

Eilen kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa kirppiksellä ja jäihän sitä sieltäkin näppiin yhtä sun toista, mut siitä lisää joku toinen kerta. Nyt duunaamaan lautaselle täytettä eli ruuanlaittoon! Samalla vois katella koneelta Gossip girliä, loistavaa viihdettä 🙂 Täältä pääsee katselemaan jaksoja, joita ei oo suomessa vielä näytetty ollenkaan.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Muffinsi näyttää herkulliselta! Onko sinulla niihin ohjetta missään?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tuolta mun ruokablogin puolelta löytyy: http://jonna1983-hyvveeeipahhoo.blogspot.com/Ja ne muuten oli herkullisia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *