Hae
Palasia Arjestani

Ei mitään uutta auringon alla + arvonta.

Kisut on vallanneet vauvan vaunut…

Yhdessä osassa ollaan edelleen ja vointi on oikein paksu 😀 Reenit on nyt selvästi keventyneet ja semmosena varmasti jatkuvat loppuun asti ja vähän sen ylikin. Ei vaan jaksa. Näköjään 3 viikkoa ennen laskettua aikaa on hyvä hiljentää tahtia 🙂 Päivät kuluu sika hitaasti, kun nyt vaan odotellaan ja ihmetellään. Viime viikolla kävin neuvola-lääkärillä ja hommat näyttää nyt siltä, että jakautuminen voi tapahtua koska tahansa. Se voi olla huomenna, ens viikolla tai vasta muutaman viikon päästä. Huonolla tuurilla menee pitkäks ja pahasti. Miehen kanssa pistettiin peini vedonlyönti pystyyn muksun syntymäpäivästä, saa nähdä kumpiko osuu oikeeseen 😀 Isäntä veikkas et menee parilla päivällä yli ja mä, että ja muutaman päivän vajaaks. Nyt täytyy ahkerasti vaan kävellä ja valutella mukulaa alaspäin niin voitan vedon!

Ja hoitipöydänkin!

Ylätaljassa käännytty väärin päin et mahtuu!

Viime viikolle tuli vain kolme salitreeniä, taisin jumppailla torstaina, lauantaina ja sunnuntaina jos en väärin muista. Torstaina tein olkapäitä ja ojentajia, kummallekin kaksi liikettä. Olkapäille ensin sivuvipareita kässäreillä kolme sarjaa nousevalla systeemillä ja perään pari pudotus sarjaa sekä muutama sarja pystypunnerrusta koneessa. Ojentajille ensin pushdownia köydellä kaksi sarja nousevalla systeemillä ja perään pari pudotusta sekä muutama sarja ranskalaista kahdella käsipainolla. Lauantaina tein selkää ja hauista. Selälle ylätaljaa leveällä eteen 6 sarjaa, soutukonetta 5 sarjaa ja ylätaljaa hammerkahvalla pari sarjaa. Hauiksia otin vinopenkissä kässäreillä muutaman sarjan ja kääntöjä sekä hammeria istuen muutaman sarjan. Sunnuntaina oli aika surkea treeni… piti treenata jalkoja, mut en saanut tehtyä kuin 3 sarjaa istuen koukistuksia ja reidenojennusta superina ja sit alka vihlomaan alaselkään ja pakaroihin siihen malliin että siirryin venyttelypatjan puolelle. Alaselkä ja pakarat on nyt aika herkkiä kipeytymään ja kipuja jommassa kummassa on päivittäin. Nekin onneks menee ohi kunhan muksu on saatu pihalle 🙂

Kotosalla on taas pientä proggista käynnissä. Möin akvaarion pois ja sen tilalle pitäis nyt tyhjennellä ja siirtää kirjahylly. Kävin ostamassa meille Ostolakossa-blogin Virveltä ikean ektorp-tuolin, joka odottaa kokoamista. Saan tehtyä itselleni hienon lukunurkkauksen olohuoneen kulmaan 😀 Laittelen kuvia muutoksesta kunhan oon saanut kaiken paikoilleen.

Kisuillekin tilasin zooplus.comista Taste of the wildia, tuntuu maistuvan 🙂

Eipä tämän pienen ihmisen elämässä ole juuri muuta tapahtunutkaan viime aikoina. Täällä sitä vaan ollaan ja odotetaan, että päivät kuluu. Viimesen kahden viikon aikana oon herännyt joka yö varmaan neljä viis kertaa enkä aina ole saanut untakaan ihan heti. Yöt on menny siis pyöriessä ja miettiessä asioita. Viime yönä vetäsin sit kunnolliset 12h yöunet vain kahdella heräämisellä, oon ollu aika virkee tänään! Huippufiilis 🙂 Kampaajallekin pääsin taas pitkästä aikaa, viimeks kävin joskus marraskuussa ja sen näkönen tää pää on kyllä ollutkin… Nyt onkin tarkotus kasvatella taas vähän pidempää tukkaa ja kova tavoite olis opetella taas vähän laittamaankin itteensä ettei ihan petolinnun perseeltä näyttäis 😀

Jotain ruokiakin on tullut väsäiltyä aina välillä.

Muhkea salaatti mozzarellasta, kanasta, kananmunasta, herkkusienistä ja vihanneksista.

Ruuanlaittojuomana kokista, mitäs muutakaan..
Naudan sisäfilepiffiä ja itse tehtyjä tulisia lohkoperunoita, slurps!

Viime perjantain leipomus eli lime key pie, niiiiiiin hyvää!!!

Tän päivän lounas: jauhelihapiffiä, babyporkkanoita ja fetajuustoa.

Pistetääs pystyyn pieni arvonta! Kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan uusin Fit-lehti+ mukana tuleva PS. I love you-dvd.

1 arvalla olet mukana pelkällä kommentoinnilla, anonyymit keksivät itselleen jonkin nimimerkin. 2 arvalla ovat mukana kaikki blogin lukijoiksi liittyneet. Muistathan ilmoittaa monellako arvalla olet mukana! Arvonta suoritetaan perjantai-iltana 2.3. Onnea arvontaan!

15 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Onpas herkun näköisiä ruokia, alkoi tehdä mieli kunnon pihviä ja tuo kakku/piirakka näyttää kans huippuhyvältä! :)Ainiin, mun piti osallistua tuohon arvontaan, eikä vaan kuolata noita ruokia… Eli oon mukana kahdella arvalla 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Heips!Olen lukenut blogiasi jo tovin, mutta nythän sain aikaiseksi kilpailun varjolla kommentoida. Ihania juttuja, nasevia mielipiteitä, kovaa treeniä ja äärimmäisen sympaattisen oloinen ihminen 🙂 Onnea loppuodotukseen ja tsemppiä tulevaan! Yhdellä arvalla ja toivottavasti onni suosii..Terkuin,-A

 3. Tiina kirjoitti:

  Jonkun aikaa seuranneena tohin nyt ensimmäisen kerran kirjoittaa kommenttipoksiinkin. Tsemppiä loppurutistukseen, sieltä se vauva tulee kun on valmis:-) Ja arvonnassa olen mukana kahdella arvalla!

 4. ANU kirjoitti:

  Huippua, raskaus on jo loppusuoralla ja oot jaksanu reenata näihin asti! Tsemppiä loppurutistukseen, sekin menee reenistä ;)Osallistun arvontaan (2arpaa), tuo elokuva on niin ihana.. Vastaeronneena se olis just ihanaa nyyhkyterapiaa.Anu/Pieni on kaunista

 5. Jonna kirjoitti:

  Mitä toi kissanruoka oikein on?! Itelläkin hakusessa hyvää ruokaa katille 🙂

 6. Lotta kirjoitti:

  Olen seuraillut blogiasi jo tovin ja nyt liityin lukijoiden joukkoon ihan virallisestikin, taisin olla tasan sadas! 🙂 Eli kaksi arpaa.Tuo P.S. I love you on aivan ihana. Luin sen kirjana jo paljon aiemmin ja voi sitä vollotuksen määrää. 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Seuraan aktiivisesti blogiasi, tykkää kirjoitustyylistäsi ja tietenkin jutuista:)Ootko pystyny hyvin tekemään push downia? Itsellä se otti niin paljon keskivarataloon, et tiukkaa teki= sai aikaan pahan olon.. tein sitten raskauden loppuajat mm. kapeaa penkkiä, istumadippiä ja kick backiä.Mä olin tän toisen muksun odotuksen loppumetreillä niiin kypsä odotukseen (vaikka oli helppo raskaus, viim. treeni synnytyspäivänä vielä).. ja tietenkin raskaus meni 2vkoa yli! Mut kukaan ei oo vielä mahaan jäänyt, tsemppiä- teidän vauva voi tosiaan syntyä milloin vain!Oot varmaan jo kuullut monesta suusta et ”NAUTI NYT YKSINOLOSTA, LEVOSTA JNE, KUN VIELÄ VOIT..” MUT NÄIN SE ON- hulina, ihana sellainen alkaa sitten vauvan synnyttyä.Pitkä tooro, sori 🙁 olisin YHDELLÄ ARVALLA mukna kisassa.- kahden muksun punttimamma-

 8. Anonymous kirjoitti:

  Moikka,Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Päivittäin katson oletko laittunut jotain uutta :)Sinulla on hyvä tyyli kirjoitella juttuja.. pysyy mielenkiinto yllä.Blogista saa hyviä ruokavinkkejä ja tietysti treenivinkkejä.On tosi huikeeta kuinka olet pystynyt näin pitkään teenaamaan masun kanssa !! täytyy hattua nostaa kyllä :)Tsemppiä odotuksen viime hetkille ja tietysti alkavaan vauva-arkeen (johon mahtuu sitä treeniäkin, kun ajan järjestää) :)nimimerkillä:KooK

 9. Riinu kirjoitti:

  Puske se nyt pihalle sillon 2.3 ni mä voitan sit sen teidän vedon :Dpus pus jaxuja

 10. Valkee kirjoitti:

  Jepajee, kahdella (2) arvalla osallistutaan arvontaan!!:)

 11. Annie kirjoitti:

  Yhdellä arvalla messiin! Kuolaan noita ruokia tässä samalla, anteex kauheesti… Mutkun! 😀 Tsemppiä viimeisille viikoille, pompi vähän hyppynarua niin eiköhän veto ole voitettu!

 12. Laura kirjoitti:

  Pääseeks siis kahella arvalla mukaan, jos on jo lukia?Kisut on kivoja, jännä nähä miten ne suhtautuu sitten siihen tulokkaaseen, onko mitään suunnitelmia sen suhteen vai ihan mutu-tuntumalla?

 13. Michelle80 kirjoitti:

  Tsemppiä vimppa viikoille! =)(1 arvalla)

 14. Jonna1983 kirjoitti:

  Minna: Pihvi se on mikä naisen tiellä pitää 🙂 Viikonlopuks on aina kiva leivoskella jotain herkkuakin, kun ei tartte ite kaikkea syödä 🙂 Mä kannan aina anoppilaan suurimman osan tekeleistä :DA: kiitos ihanista kommenteista 🙂 Saa laittaa juttuehdotuksiakin tulemaan!Tiina: vois muksu olla valmis vähän nopeammin 😀 Alkaa olla meno jo aika vaivalloista…Anu: kyllä tässä yritetään jotain jumpata ihan loppumetreille asti. Mohihan on treenannut vielä samana päivänäkin kun mukula on syntynyt. Uskallankohan mä katsoa koko leffaa (on mullakin tuolla hyllyssä) kun oon niin herkillä muutenkin? :DJonna: se on zooplus.comista tilattua Taste of the wildia. Ei muuten sisällä mitään paskaa vaan pelkkiä hyviä raaka-aineita 🙂 Ainakin meidän katit tykkää!Lotta: mun ei siis kannata vielä katsoa tota leffaa 😀 Itken jo telkkarin vauvaohjelmillekin niin joku rakkausleffa saattais olla jo liikaa :DKahden muksun punttimamma: kyllä mä oon pystynyt tekemään pushdownia ihan normaalisti, viimeks eilen tein. Kumma kyllä, se ei oo ottanut yhtään vatsaan… Mä niin hartaasti toivon ettei tää raskaus menis kovin pahasti yli, hermothan siinä alkaa mennä odotellessa 😀 Moni on sanonut, että pitäis vaan olla ja levätä kun kohta ei enää kerkee, mut jostai syystä en vaan pysty. Koko ajan pitää touhottaa jotain 😀 Kuinka sä oot järjestänyt treenihommat muksujen kans?KooK: toivottavasti alkaa niitä treenijuttujakin tulemaan vähän enemmän kunhan pääsen masusta eroon 😉 Ei ole enää jaksanut hirveästi videoita kuvailla tai ottaa paljon kuviakaanl. Jotenkin tuntuu ettei ole tässä vaiheessa mitään järkeä. Onneks pystyy vielä salilla käymään ja tekemään edes jotain. Päivät kun istuu yksin kotona niin on ihan kiva vaikka vaan jutustella salilla ihmisten kanssa. No, kohta päästään taas kiinni kunnon treeneihin! Jalkatreeni pelottaa jo valmiiks kun en ole jalkoja kunnolla pystynyt jumppaamaan viimeiseen 5 kuukauteen..Riinu: 2.3? Eli tänään!! Mä yritän 😀 Olis kyl hyvä jos tänään tuliskin 😉 pistä sormet ja varpaat ristiin!Valkee: hyvä hyvä!Annie: saa kuolata, ei se mua haittaa 😀 Hmm, mulla oliskin hyppis tuolla treenikassissa…. :DLaura: juu, pääsee! Eiköhän me kisujen kans mennä ihan mutu-tuntumalla. En usko et ne mitään sanoo uuteen tulokkaaseen. Lola on tosin vähän arvotus, kun se on semmonen ”hieman” erilainen kissa 😀 Eiköhän ne totu, kun vaan muistaa leikittää ja huomioida kisujakin. Tulee vaan sängyssä vähän ahdasta jos vauvakin nukkuu välillä meidän keskellä ja kolme kissaa vielä siihen..Michelle80: Kiitos! Toivottasti puhutaan viikoista ihan yksikössä 😀

 15. 3ija kirjoitti:

  Ekaa kertaa kommentoimassa. Jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja tykkään! Tsemppiä loppuraskauteen!3ija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *