Hae
Palasia Arjestani

Iherb.

Haudi! Tuli vaan mieleen ilmoittaa teillekin, että Iherb.comista saa ensi tiistaihin asti tilauksesta koodilla LAG647 alennusta 8$! (Norm. alennus on 5$) Koskee valitettavasti vain ensimmäistä tilaustaan tekeviä 🙁 Eli nyt kipin kapin Iherbiin, jos on vitskut, omegat ja viherjauheet lopuillaan.

Meidän taloudessa tilataan kaikki vitamiinit, omegat, mankut, kalsiumit ja viherjauheet Iherbin kautta. Siellä on hinta-laatu-suhde kohdillaan ja valinnan varaa vaikka kuinka paljon! Ylhäällä viime kerran tilaus eli mulle raskaana olevien ja imettävien monivitamiini, d-vitamiini sekä kalsiumia, isännälle Emerald balancea ja yhteiseksi vielä omega3:sta nestemäisessä muodossa. Yllättävää kyllä, toi nestemäinenkin tuli ihan ehjänä perille 🙂 Toimitusaika on noin viikko eli kannattaa tehdä tilaus kun pilleripurkin pohja alkaa näkyä.

Tämmönen imoitusluontoinen asia tähän väliin, nyt kaupoille ja salille. Lisää juttua luvassa myöhemmin 🙂

Ps. paksusti voidaan edelleen.. Samanlaista myllerrystä ja kipua on ollut vatsassa kuin maanantainakin eli saa nähdä mihin suuntaan tää olotila tästä asettuu. Epäilen, että tässä venytään ja paukutaan vielä pieni tovi 🙂 Ainakin vatsan nahka venyy ja paukkuu….Ja vaakalukemat!

Yksi kommentti

  1. iherb kirjoitti:

    Itse on tullut myös useampia tilauksia tuolta tehtyä ja voin kyllä paikkaa kovasti suositella. Nythän tuo muuttui vielä niin, että ensimmäisestä tilauksesta pois koodilla 10$ jos se on yli 40$. Samoiten saa ilmaiset toimituskulut noihin yli 40 tilauksiin.Mun blogista löytyy myös muutamia tuotearvioita ja asiaa muutenkin iherbistä sekä tietysti tuo 10$ alekoodi jos kiinnostaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *