Hae
Palasia Arjestani

Weekend nights from hell..

Meillä on möksäjänö! Söpö kuin mikä <3

Hohhelihoijaa, että meni mukavasti viikonloppu möksällä. Päivät oli tosi mukavia, mut ne yöt… En käsitä miks tyttö nukkuu siellä todella huonosti ja sen takia myös minäkin. Kaipa se on kuitenkin vielä hänelle ”vieras” paikka, vaikka siellä aika usein ollaan jo käytykin. Pe-la yönä neiti heräsi kolme kertaa syömään, ihanaa. Pohjat veti kuitenkin la-su yö, jolloin hän kolmen herätyksen lisäks päätti viiden aikaan, että nyt on aamu ja nyt noustaan ylös. Melko mielenkiintoinen duuni muuten yrittää viihdyttää vauvaa kolmen huoneen mökissä (iso pirtti, keittö + makkari), jossa vielä kaikki muut nukkuu 😉 Enkä muuten sit päässyt kirppiksellekään, buu! Toi mies kun ei ole mikään kirpparifani.. Ihme tyyppi.

Torttuakin tuli maistettua 🙂

Tällä viikolle oon saanut tehtyä jo parit treenitkin.

Maanantaina takareisiä.

1. Takareidet maaten 11*30kg+9*20kg/ 9*30kg+8*20kg/ 11*25kg+9*15kg
2a. Takajalat istuen 2x
2b. Suorinjaloin mave 14, 11, 9*60kg
3a. Askelkyykky smith 2x
3b. Lantionnostot 15, 20*5kg eka sarja yläkroppa penkin päällä (parempi), toka lattialla tehtynä

Se oli pikatreeni sit tällä kertaa, kun piti nopsaan olla takas kotona päästämässä mies treenaamaan että hän kerkeis katsomaan futismatsia. Että mä vihaan noita hemmetin futiksen MM-kisoja. Koko elämä pitää aikatauluttaa niiden mukaan. Ihan yhtä tylsä ja tympee laji kuin formulat ja golf. En vaan käsitä. Aamen.

Eilen tiistaina vuorossa rinta ja olkapäät.

1. Rinta istuen koneessa 13+7, 10+5*40kg
2. Vinopena smithissä stopilla 12, 10, 9*30kg
3a. Sivuviparit 4*30*4kg rest pauseilla osa sarjoista
3b. Pystypunnerrus smith 4*12-16*15-20kg
4a. Facepull tangolla 20*65kg/ 18*65kg+11*55kg/ 16*65kg+10*55kg
4b. Etunostot narulla 13, 10*20kg/ 13*5kg

Megahjuva treeni oli tämä. Hyvä kun palkkaripörttö pysy näpeissä bussissa. On kyllä hyvä systeemi treenata rinta ja olkapäät samalla kerralla. Ainakin ite tykkään kovasti! Uusia naamoja oli rantautunut taas EB:lle. Kiva kyllä kun siellä käy paljon kovaa treenaavaa sakkia, saa itekin hyvät motivatsuunit siinä samalal. Oon muuten nyt tykästynyt treenaamaan ihan itekseen. Tais siihenkin totuttelu vaan vaatia oman aikansa. Kovia ja sähäköitä treenejä saan nykyään tehtyä, kun ei tule juoruttua turhia treenin aikana. En ees muista millon olisin viimeks kenellekään salilla jutellut kesken jumpan 😀 Ainoo huono puoli tässä yksin treenaamisessa on kuvien ja videoiden otto, kun ei viiti ihan kelle tahansa tota järkkäriä kouraan nakata..

Jaa-a, kai sitä pitäis unten maille ryömiä…

Kusiluikku pötköttää. Pikkasen kova tyyny, mut muuten ihan jees 🙂

Yksi kommentti

  1. Karppu kirjoitti:

    Ne on jalkapallon EM-Kisat 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *