Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Air Wick tuoksutikut.

Jokin aika sitten sain Buzzadorilta testattavaksi uusia Air Wick tuoksutikkuja. Tikkuja oli kahta eri tuoksuista: Cool Linen & White Lilac sekä Midnight Blackberry & Vanilla Silk. Ensimmäistä sain 11 pakkausta ja jälkimmäistä yhden. Itselläni pidin yhden molempia ja loput pakkaukset jaoin ystäville ja sukulaisille testattavaksi.

Air Wick on kodin tuoksutuotteisiin erikoistunut tuotemerkki, joka on ollut Euroopassa vuodesta 1953 lähtien. Tässä kampanjassa testattavaksi saadut tuoksut ovat Suomessa viimeisimpiä uutuuksia. Niitä voi ostaa valikoidusta päivittäistavarakaupoista, ovh: 5,99e.

En ole koskaan aiemmin nähnyt vastaavanlaisia huonetuoksuja. Normaalisti tuoksut on olleet joko suihkutettavia tai sellaisia, jotka on pakko piilottaa jonkin muun esineen taakse. Positiivista näissä Air Wickin tuoksutikuissa on se, että ne voi jättää näkyville. Laitoin meillä toisen tuoksun (cool linen & white lilac) kylppäriin ja toisen midnight blackberry & vanilla silk) olohuoneeseen televisiotason päälle ja ihan kivan näköinen on. Ei häiritse ainakaan minua millään tavalla. Vai mitä sanotte?

Tuoksutikut toimii niin, että puutikut laitetaan maljakkoon ja kun tikut joutuvat kosketuksiin eteerisen öljyn kanssa, tuoksu alkaa levitä huoneeseen. Suosittelen laittamaan ensin maljakkoon vain pari tikkua, koska tuoksu on aika voimakas kaikilla tikuilla. Tuoksun on luvattu säilyvän jopa 4 viikkoa ja ainakin meillä tuo olohuoneen tuoksu on ollut pöydällä jo yli neljä viikkoa ja vielä se toimii 🙂 Kylppärissä olen lisäillyt tikkuja lisää maljakkoon pikku hiljaa ja vielä kolmen viikon kohdalla tuoksun huomaa. Peittää muuten hyvin vauvan kakkavaippojen hajun!

Mun mielestä tuo White Lilac- tuoksu muistuttaa aika lailla monia vessanraikastimia ja sen takia se sopii paremmin kylpyhuoneeseen kuin muualle asuntoon. Vanilla silk taas on melko marjainen tuoksu ja sopii hyvin juuri olohuoneeseen tai vaikkapa eteiseen. Alussa tuoksu olohuoneessa oli liian voimakas, jotenkin liian makea ja teollinen. Ajan kanssa tuoksu on pehmennyt ja sen haistaa vain kun tulee ulko-ovesta sisälle. Ei siis kannata tunkea melkein kaikkia tikkuja maljakkoon kerralla ellei halua todella voimakasta tuoksua kotiinsa 😀

Muut testaajat saivat itselleen tuota ”kylppärituoksua” ja kylpyhuoneeseen se kaikilla päätyikin. Toiset laittoivat kaikki tikut kerralla ja toiset vain osan. Mitään erityistä hehkutusta ei keneltäkään ole kuulunut, paitsi Air Wickin tuoksutikkujen ulkonäkö on saanut kiitosta. Muuten tuoksu on ollut kaikkien mielestä sellainen perus kylpyhuonetuoksu. Toivottavaa olisi, että tuoksuvalikoimaan saataisiin lisäystä! Hinta/laatu-suhde on tässä tuotteessa kohdallaan tuoksun keston ansiosta.

Kiinnostaako päästä mukaan testailemaan uusia tuotteita ilmaiseksi?

”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!
Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..


Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Mukaan voi liittyä täältä ja suosittelijaksi saa lisätä mun nimimerkin eli Mandi1983. Lisää buzzaamisesta voi opiskella täältä.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.