Hae
Palasia Arjestani

Joka päivä oppii jotain uutta.

Jaahas, jokohjan sais tän postauksen valmiiksi. Oon aika montaa kertaa tätä jo rustannut ja yhtä monta kertaa keskeyttänyt millon mistäkin syystä. Täällä on meinattu olla vähän flunssassa, mut onneks vaan meinattu. Keskiviikko iltana alko nenä menemään tukkoon ja kurkku kipeeks. Torstai menikin sit puoli koomassa ja perjantaina olin jo terve mitä nyt nenä on vieläkin kevyesti tukossa. Omituinen pöpö… Pikku pimullakin oli kahtena aamuna nenä tukossa mutta ei onneks mitään muuta. Pahemmalta siis vältyttiin, ainakin vielä *koputetaan puuta*.

Aivan huippuja treenejä on tullut vedettyä ja treenipainot nousee koko ajan niin kuin pitääkin. Nautitaan nyt vielä kun näin on. Jossakin vaiheessahan se stoppi tulee väkisin eteen. Tiistaina salilla tissit + hauis. Sain kultaakin kalliimpia vinkkejä penkkiin meidän salin hierojalta, Koistisen Jormalta. Jormalla on tuota voimannosto taustaa treenaamisesta, kisaamisesta ja valmentamisesta ihan jokunen vuosi takataskussa. Aivan mahtavaa, että sain hänet neuvomaan ja hyviä neuvoja tulikin! Muuttui tekniikka ihan kertaheitolla paljon tukevammaksi ja nyt liikkeen todella tunsi rinnassa eikä etuolkapäissä 🙂

1. Pena n.miljuuna sarjaa tekniikan hiomista
2. Vinopena ko 2*6*17,5kg
3. Hk tangolla 8, 7*20kg
4. Hammer kp 6, 5*12,5kg

En laskenut montako sarjaa penkkiä tuli hangattua, mutta eiköhän niitä toista kymmentä tullut. Isoin paino oli 57,5kg, mut suurimman osan sarjoista tein 40-50 kilolla. Jonkun aikaa aion nyt treenata tekniikkaa uusiksi ja hiljalleen nostan painoja. Mielenkiintoista nähdä onko tekniikan vaihdoksella vaikutusta tuloksiin! Ja tissien kasvuun 🙂

Kaapista kaivelin vanhat Betteri bodiesin pöksyt. Mahtuivat 🙂
Keskiviikkona vuorossa etujalat ja pohkeet
1. Smithkyykky 4*5*50kg/ 5*55kg
2. Etukyykky 3*5*40kg/ 2*5*45kg
3. Pohkeet seisten 3*5*50kg/ 2*5*55kg

Huhheijaa, joka liikkeeseen lisää painoja ja kyykyt tuntu paljon paremmilta kuin viime kerralla. Luulenpa venyttelyllä olevan jotain tekemistä tän asian kanssa. Ihanaisen Kertun ansiosta oon itekin panostanut enemmän venyttelyyn ennen treenejä kotona (aamulla) ja treenien aikana salilla. Kyllä siitä vaan on hyötyä! En oo vieläkään mikään supervenyttelijä ja se unohtuu monena päivänä, mut parempi vähän kun ei yhtään 🙂

Perjantaina jumppasin olkapäät ja ojentajat + vattaa. Tästä on jostakin syystä tullut mun lempparitreeni!

1. Pystypunnerrus tangolla 5*5-7*32,5kg
2. Arnold kp 4*6*12,5kg/ 6*15kg
3. Kapee pena 5*tanko/ 3*30kg/ 3*40kg/ 3*50kg/ 3*57,5kg
4. Ransk. kp 2*6*8kg
5. Vatsat narulla taljassa 3x
6. Lantionnostot maaten 2x
Vikasta sarjasta video.

Pystypunnerrus tuntu taas alussa sika painavalta ja ekan sarjan jälkeen olin varma, että tokaan sarjaan jää. Niin vaan meni kaikki sarjat samalla painolla ja vikassa vielä pari ylimääräistä toistoa! Ens kerralle taas lisää malmia, tsihii. Kapee penakin kulki ihan kivasti, käytin siinä samoja neuvoja hyödyksi kuin penkissäkin. Salin omistajan, Mantilan Mikon, sain varmistamaan vikaa sarjaa eli hyvissä käsissä olin! Kiitos Mikolle avusta 🙂 Vatsaa tein ekaa kertaa piiiiiitkään pitkään aikaa narulla taljassa. Pitkiä sarjoja otin, hitaasti tunnustellen. Ei tuntunut pahalle eli tän vois ottaa ohjelmistoon pitkästä aikaa. Ei tarttis enää pelkkiä perusrutistuksia tehdä.

Lauantaina pidin perinteisen lepopäivän. Mimmi päätti taas herätä vähän jälkeen viiden 🙁 Ei pitäis koskaan mennä kellekään tai missään kehumaan, että mimmi nukkuu tosi hyvin. Kostautuu saman tien! Eli tästä lähtien jos joku kysyy niin vastaan, että huonosti nukkuu 😀 Appivanhemmat tulivat meille jo kahdeksan maissa ja lähettiin porukalla Jumboon. Eipä siellä mitään ihmeempiä, kierreltiin muutamat liikkeet ja sit ruokakauppaan. Stadiumista ostin itselleni uudet treenipökät ja anoppi osti mimmille Name It:stä hienot potkuhousut ja Prismasta bodyn. Ilta menikin kotosalla ruokaa laitellessa ja saunoessa. Vietiin jälkikasvukin taloyhtiön saunaan pitkästä aikaa. Viimeks se otettiin mukaan joskus 3-4kk sitten ja kun noin kolmannen kerran veti sen sortin raivarit heti pukuhuoneessa niin ei olla sitä enää mukaan otettu vaan ollaan käyty saunassa vuorotellen. Nyt neitokainen tykkäsi ihan selvästi kun pääsi suihkuun ja pesusoikkoon istumaan. Saunassa ei kauan oltu sen kanssa ja sekin vähä aika ihan lattian rajassa. Ens kerralla vois neitokaiselle ottaa mukaan hänen oman ammeensa!

Lauantaina ruokalistalla perunoita ja nakkikastiketta!

Ja Daim-juustokakkua 🙂

 Miellä on täällä konttausharjoitukset aloitettu! Tai lähinnä asentoharjoitukset ja nekin hyvin lyhkäsissä pätkissä. Pikku hiljaa, pikku hiljaa 🙂

Sieltä se lähtee!!!

Farkkuloissa chillaillen.

Parikyt vuotta vanha nalle-lelu. Ihan suosikki!

Tämä päivä on ollut kaikenlaista touhua täynnä. Heti aamusta salille tekemään selkä, takareidet ja vähän takaolkapäitä. Niin ja penatekniikkaakin tuli vähän harjoteltua.

1. Leuat vo 3*bw/ 3*5kg/ 3*7,5kg/ 2*10kg
2. Alatalja kapealla 2*6*50kg
3. T-kulmasoutu 6*37,5kg/ 6*40kg
4. Suorinjaloin mave tangolla 5*5*70kg
5. Takareidet maaten 5*5*30kg
6. Viparit kulmassa kp 2*6*8kg

Mun suosikkipökät!

Leuat on kyllä tiukkoja ja kyllähän tuossa alkaa jo vetämistä olla, kun kokonaispaino huitelee reilusti yli 80 kilon… Sain lämmitellä selkää aika huolella ennen sarjojen aloitusta, oli kovin juminen ja jäykkä koko selkämys 🙁 Eilen illalla sitä kyllä venyttelin ja hyvin ennen treeniäkin ja sarjojen välissä. Hiljalleen se alkoi antaa myöten ja lavatkin liikkua oikein. Takareisille myös kunnon venytyksiä ja lämmitelyt. Eipä vihlonut nivunen tällä kertaa! Suorinjaloin maastavetoon huitasin kympin enemmän painoa kuin viime viikolla ja näköjään saa taas ens viikolla lisätä.

Salin jälkeen mentiinkin anoppilaan syömään ja sieltä miehen serkulle koko porukalla ihmettelemään niiden uutta ja vasta remontoitua taloa. Ihanat tummat lattiat ja valkeita ja kiiltäviä pintoja kaikkialla. EI ylimääräistä kamaa missään ja kalusteet hankittu selvästi pienintäkin yksityiskohtaa myöten hyvällä maulla. Iski kotikateus! 🙂 Sain semmosen ahdistuskohtauksen kun pääsin kotiin, että alotin välittömän raivosiivouksen. Meillä kun tätä sotkua riittää ja kamaakin joka nurkassa. Olis paljon pois heitettävää ja muutenkin tehtävää tässä kämpässä, mut ei tunnu oikein aikaa riittävän. Eikä kyllä tällä hetkellä jaksamistakaan. Tehdään sitten kuin on sopiva sauma 🙂 Tulipahan taas hyvä motivaatiopuuska järjestellä ja siivoilla omaa kämppää.

Yksi kommentti

  1. Kerttu kirjoitti:

    Mahtava lukia Jonna ku treenit kulukee ja maistuu!! Jatkaha sammaa rattaa, kehitys rules!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *