Hae
Palasia Arjestani

Treenitreffit.

Sain eilen pitkästä aikaa treeniseuraa Too big to be me-blogin Ericasta. Ei oltu koskaan aikaisemmin tavattu, mutta juttu luisti varsin hyvin heti alusta lähtien. Välillä vähän liiankin hyvin 😀 Sanomattakin oli selvää, että treeniaika saattaa venyä hieman normaalia pidemmäksi. Juteltavaa uuden ihmisen kanssa vaan on aina liikaa, varsinkin kun on sama harrastus ja lapsia. Niistä riittäisi juttua vaikka kuinka!

Meillä oli Erican kanssa molemmilla olkapää+ojentaja-jumppa, mutta ajankäytöllisistä syistä siirsin suosiolla ojentajatreenin toiselle päivälle.

Treeni aloitettiin pystypunnerruksella tangolla seisten. Erican treenistä ja Malmin East Bodyn saliesittelyn voitte käydä lukemassa täältä 🙂

Vähän lämmittelyä..

Riittävän leveä ote.

Keskivartalo tiukkana.

Punnerretaan tangon ”alle”.

Kontrolloiden alas.

2.sarja menossa.

Treenimammoilla Better Bodiesia päästä varpaisiin 🙂

Pystypunnerrusta tein yhteensä 6 sarjaa, joista raskaimman 40 kilolla ja viimeisen ja pisimmän sarjan 27,5 kilolla. Uudessa ohjelmassa sarjoja tehdään 2*4-6, 2*6-8 ja 2*10-12. Aika hapoilla aloin jo olla viimeisissä sarjoissa! Katseltiin Ericalle vähän tekniikoita kuntoon ja siirryttiin seuraavaan liikkeeseen eli sivuvipareihin, joita tein ensin 4 sarjaa koneessa ja 4 sarjaa käsipainoilla. Toistoja kaikissa 15-20. Olipa muuten kiva päästä jakamaan omaa treenitietoutta toisen kanssa! On mulle näköjään jotain tarttunut näppeihin tässä vuosien aikana 😉 Ei musta silti PT:tä ehkä sais, vaikka oon sitäkin koulutusta aina välillä miettinyt… Ehkä joskus?

Kotona hengailin varsin sporttisissa boxerhenkisissä tamineissa. Sain yhdet jouluvalotkin ripusteltua 🙂 Nappaan kuvan niistä myöhemmin!

Isännän mukaan tää on ”skeidanpidätys-ilme” 😀

Vihdoin ja viimein sain tän kirjan loppuun! Alotin tämän lukemisen, kun tyttö syntyi 😀 Hyvä kirja, kannattaa lukea!

Viime viikon kirpparisaalis: tytölle pussilakanat 5e, housut 80 snt ja body 1e.

Kirppisreissulta ei yllättäen itselleni löytynyt mitään, mutta aika hankalaahan se olis ton kersan kanssa lähteä mitään sovittelemaan… Salin pikkujouluihin täytyis jotakin päälle pantavaa kyllä löytää.

Nyt meillä alkaa kuulkaa tortilla night! Huomenna taas salijumppaa tiedossa ja varmaan pitää ne ojentajatkin johonkin väliin tunkea. Pitkä jumppa siis tulossa, mut näillä energiavarastoilla luulis jaksavan!

8 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Vitsit, oon jo pitkän aikaa seurannut tätä blogia ja nyt hoksasin, että oon pari kertaa bongannut sut salilla viime viikkoina! 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Olenkin luonnossa paljon pidempi ja hoikempi kuin mitä kuvat antavat ymmärtää, siksi et ole tunnistanut 😀 No ei vaineskaan, Tuu nykimään seuraavan kerran hihasta! Siellä Mä hiihdän napit korvilla 🙂 huomenna taas heti aamusta!

 3. Henna kirjoitti:

  Heh. 🙂 Joo, pitää nykäistä kun ens kerran törmäillään! Itellä olis kans huomenna treenit tiedossa, aamu- tai iltapäivästä. 🙂

 4. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Jonna mikä tuo ihanuus punanen hupullinen?:)

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Se on Dana Lynn Baileyn tuotantoa osoitteesta http://www.flagnorfail.com 🙂

 6. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Oliko kallis? 🙂

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Muistaakseni 23 tai 26$ eli parikymppiä euroissa! Ei siis kauhean kallis 🙂

 8. Kerttu Koitila kirjoitti:

  No jihaa pittää kai itekki tutusta nuihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *