Hae
Palasia Arjestani

Perästä kuuluu.

Otsatukka ja minä vuonna 2011.

Tittelitei ja heipä hei! Siinäpä ote lasten kirjasta, jota meillä luetaan PALJON 🙂 Ja joka kerta nauraa rätkätetään. Ehkä maailman iloisin tapaus toi meidän lapsukainen.

Se olis kuulkaa taas maanantai, jokaisen laihduttajan uusi alku. Tänään voi kaiken taas aloittaa puhtaalta pöydältä ja jatkaa projektia siitä mihin se sunnuntaina jäi. Tai perjantaina, miten vaan. Pääasia, kunhan vaan palataan entiseen ruotuun ja lähdetään matkaamaan kohti tavoitetta!

Minä tein jotain mitä olen kaivannut jo useita päiviä, itse asiassa melkin viikon. Sorruin syömään munkin. Okei, kaksi. No saatoin syödä neljäkin…

HAHAA, lankaan menitte 😀 Se mitä olin ja kaivannut, oli kunnon päiväunet <3 Aivan mahtavaa köpsähtää lämpöisen viltin alle hyvä kirja kainalossa ja nukahtaa heti kun siltä alkaa tuntua. Luksusta 🙂 Lauantaina oli vähemmän luksusta katsella muiden herkuttelua miehen serkun synttäreillä. Pöydät notkui kaikkia ihania herkkuja, mutta tyydyin pelkkään kahviin ja lasilliseen vettä. Tokihan olisin voinut maistaa vähän jotakin, mut what´s the point? Tiedän tasan miten siinä olisi käynyt ja niin tiedätte varmaan tekin?

On tuonne peräosastollekin jotakin kaarta tullut!

Nyt on ensimmäinen dieettiviikko lusittu ja homma alkaa rullaamaan ihan mallikkaasti. Suurimmat mieliteot mulla on aina ensimmäisellä viikolla ja nyt nekin on selätetty 🙂 Ensimmäisellä viikolla painoa tuli alas 75,8kg –> 74,2kg. Ei tuo tosin ole koko totuus, koska toissa viikon alin paino oli 74,5kg.

Mullahan on vielä tässä vaiheessa sunnuntaisin kotiruokacheatmeal (mikä sana!) eli saan anopilla syödä normaalin lounaan jälkiruokineen. Tämä tosin edellyttää aamutreeniä tyhjällä vatsalla… Sunnuntaina sitten aamukahvilla terästettynä kohti salia.

Salijumpassa pääpaino peräosastolla eli selällä ja takareisille, mutta oman osansa saivat myös takaolkapäät, vatsat ja perberi. Pakko alkaa tekemään myös takaosastolle omia liikkeitä, koska pakarat on kuitenkin aika merkittävässä osassa sivuasennoissa ja onhan se muutenkin ihan kiva että isännällä on jotain mistä kiinni ottaa 😀

Pötköt.

Selälle tein normaaliin totuttuun tapaan leukoja omalla painolla, T-soutua ja ylätaljaa. Takareisille otin tällä kertaa glute ham raisen sekä koukistuksia maaten ja istuen. Selkä- ja takareisiliikkeiden kanssa tein superina vatsoja, takaolkapäitä sekä barbell hip thrustia (alla kuvia). Varsin mainio liike tuo BHT, oikein muikeasti otti takalisto osumaa! Tein koko treenin todella kovalla sykkeellä ja hikeä riitti!

Glute ham raisen alkuasento.

Alhaalla nenä melkein lattiaan kiinni. Ylös noustaan puristamalla takareisillä ja pakaroilla!

Barbell hip thrust.

Puristaa pakaroilla!

Tänään olenkin ollut ehtoinen emäntä. Siivousta ja ruuanlaittoa on kuulunut tämän päivän ohjelmaan. Tytölle jouduttiin laskemaan pinnasängyn pohja, kun mokoma on oppinut keikkumaan polvillaan pinnoja vasten. Saa nähdä koska tajuaa nousta pystyyn 🙂 Tänään hän muuten lähti sit konttaamaan! Tapahtumaa todistin nakuna uimahallin suihkutilassa 😀

2 kommenttia

  1. Kerttu Koitila kirjoitti:

    Hahaa Jonnaseni, enpä uskonu!! <3 TSEMIÄ! 🙂

  2. Laura kirjoitti:

    Ihana otsis!!Konttaamaan jo, wau!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *