Hae
Palasia Arjestani

Loppuviikkoa.

Lauantaina käytiin perinteiseen tapaan heti aamusta Jumbossa kaupoilla. Mulla oli illalla tulossa salin pikkujoulut ja piti saada jotain paidan alle piilotettavaa alusvaatetta. Kaveri suositteli mulle aiemmin alusvaateliikettä nimeltä Change. Täytyy sanoa, että palvelu siellä oli aivan loistavaa! Liikkeessä on omat koot käytössä ja myyjät mittaavat rinnanympäryksen ensimmäisellä kerralla ja etsivät asiakkaalle sopivan kokoiset liivit. Hinnat on hieman kalliimmat, mutta alusvaatteet on todella hyvä laatuisia ja kivan näköisiä. Satuin vielä saamaan omat ostokset kohtuullisen hyvillä alennuksilla 😉 Kyllä nyt kelpaa taas vähän aikaa! Mulla on tainnut viime aikoina käydä melko hyvä tuuri, kun olen saanut todella hyvää palvelua melkein liikkeessä kuin liikkeessä.

Nätti kun sika pienenä 🙂

 Illalla olikin vuorossa salin pikkujoulut. Olin paikalla heti neljältä muutaman muun salin jermun kanssa. Tarjolla oli ruokaa, juomaa ja hyvää (mun) seuraa 🙂 Korvasin yhden dieettiateriani kanasalaatilla ja lasillisella pepsi maxia. Siinähän sitä olikin jännitystä sille päivälle. Jouduin poistumaan paikalta juuri kun suurin osa porukasta alkoi valua paikalle ja meno koventua. Isännällä oli totta kai juuri samana iltana kaverina varpajaiset. Olipa kiva saada illalla viesti, että jos olisin ollut paikalla arpajaisten aikaan, olisin voittanut vuoden ilmaiset treenit… Jos olisin tiennyt etukäteen arpajaisten ajankohdan niin oltais miehen kanssa fiksattua aikatauluja uusiksi, mutta tällä kertaa sit näin. Kyllähän se harmittaa aika kovasti, olin kuitenkin alkuillan paikalla. Ärsytti niin kovasti kun jouduin kesken kaiken lähtemään pois ja sitten vielä tuo, aaaaaargh! Ens vuonna parempi onni?

Pikkujouluihin lähössä.

Sunnuntaiaamuna olin ihan tyytyväinen, että olin saanut kunnon yöunet. Elämä krapulaisena pienen mukelon kanssa ei välttämättä olis mitään juhlaa 😀 Toisaalta, luulen etten olisi viinaan koskenut joka tapauksessa. Se kun ei tietääkseni kuulu dieettiruokiini eikä juomiini.

Heti kahvikupin juotuani lähdin kohti salia. Jo ekassa sarjassa mulla oli aivan järkyttävä nälkä! Kummasti se nälkä vaan aina häviää treenin edetessä, mut en mä mielelläni joka päivä treenaisi tyhjällä vatsalla. Suurena ruuan ystävänä olen mieluummin aina vatsa täynnä 🙂

Salilla vuorossa selkä, takareidet, takaolat ja vähän vatsaa.
1a. Leuat koneessa mo 4x
1b. Takareidet maaten 3x
2a. T-soutu 3x
2b. Takajalat istuen 3x
3. Mave leveällä otteella 3x
4a. Ylätalja niskan taakse 3x
4b. Jalannostot penkillä maaten 3x
5a. Facepull 5x
5b. 2x vatsarutistus maaten/ 2x lankku
T-soutua.

Kunnon rutistus!

Ripeällä tahdilla vedin taas koko jumpan läpi. Tunnissa taisin selvitä koko setistä! Oon nyt vuoroviikoin tehnyt leukoja vastaotteella omalla painolla ja myötäotteella koneessa. Vuoroviikoin teen myös maastavetoa sekä glute ham raisea. Tuleepahan vähän vaihtelua treeneihin. Joissakin liikkeissä taisin tehdä pudotussarjojakin. Vatsat sain taas jo noilla liikkeillä ja sarjoilla tosi kipeiksi. Eipä paljon vaadita ei. Kai ne joskus sieltä vahvistuu?

Valmistautumista maastavetoon.

Ote leveälle (tai kapealle jos tykkää)

Pylly alas, katse ylös.

Ponnistus jaloilla ja ylös.

Lasketaan hitaasti ja kontrolloidusti alas.

Sieltä!

Supistus alaselässä, pakaroissa ja yläselässä.

 Maastavetoa teen vasta 65 kilolla. Ennen mulla lähti todella helposti pylly viemään ensimmäisenä ylös päin, mutta nyt tekniikka tuntui pysyvän todella hyvin kasassa ja näin kommentoivat kanssa treenaajatkin 🙂 Nyt vaan malttia painojen kanssa niin saadaan tuloksia sekä tekniikassa että lihasmassassa!

Iltapalalla broiskun filettä, pinaattia, paprikaa, kurkkua, tomaattia ja raakaa sipulia.

Viime yönä heräsin kolmen aikaan järkyttävään kurkkukipuun ja koko päivä on mennyt enemmän tai vähemmän flunssaisissa fiiliksissä. Toivotaan että menee yhtä nopeasti ohi kuin tuleekin. Kumpikohan on pahempaa: olla kipeänä kotona lapsen kanssa vai olla kotona kipeän lapsen kanssa? Veikkaan jälkimmäistä. Nyt saattaa tulla pari ylimääräistä lepopäivää, mut levätään niin pitkään kuin on tarvetta 🙂

Tänään lounaalla raejuustoa, broiskun filettä ja vihanneksia (sen minkä jaksoin pilkkoa…)

Kuinkas teillä on viikko alkanut?

Yksi kommentti

  1. Laura kirjoitti:

    Kiitos, ihan hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *