Hae
Palasia Arjestani

Filosofointia.

Meillä alko tänään taas vauvauinti. Voi sitä huudon määrää suihkussa… Ilmeisesti oli koko homma unohtunut neidiltä tässä tauon aikana. Altaaseen kun päästiin niin alkoi melkoin melske ja läiskytys. Hassua miten pienen näköisiä muut vauvat ovat. Toikin mötkäle on huomenna 10 kk! Ja mä parin viikon päästä 30, fak…
Iltapäivällä taas salipuuhiin. Työn alla rinta ja olkapäät. Aika pitkään on tässä tehnyt pelkästään suoria sarjoja, joten päätin tänään vähän hullutella. Hassua huomata miten paljon mun treenit on nyt muuttuneet entisestä. Ennen tein joka viikolla jotain erikoistekniikoita ja jokainen viikko poikkesi täysin edellisestä. Nyt teen suurimmaksi osaksi vain suoria sarjoja ja viikot ovat aika lailla samanlaisia. Vain painot ja toistomäärät vaihtelevat. Ehkä vasta nyt oon alkanut ymmärtää miten tärkeää on saada hyvä tuntuma ja pumppi ilman mitään kommervenkkejä. Pikku kikkailuja voi käyttää silloin tällöin treenissä tuomaan uutta ärsykettä lihakselle. Jos joka viikko käyttää erikoistekniikoita treenistä ja sarjasta toiseen niin suorista sarjoista ei saa enää mitään irti. En ainakaan mä ennen saanut. No, tällaista treenifilosofiaa tähän väliin. Tällä jatketaan kun tuntuu toimivan!
Tämmösissä vetimissä tänään,
Reebokin takki kirppikseltä, 3e.

Tänään tosiaan vuorossa rinta ja olkapäät. Rinnalle perinteisesti vain yksi liike eli vinopenkki käsipainoilla. Tällä kertaa tein vain kolme sarjaa, joissa kaikissa yksi pudotus. Ensin isommalla painolla kolmen sekunnin negatiivisella vaiheella ja pienemmällä painolla räjähtävästi pumpaten. Kyllä tissit turpos!

Olkapäille ensimmäisenä pystypunnerrusta tangolla kaksi sarjaa, joissa kummassakin yksi pudotu. Pienemmällä painolla aina hitaita ja rauhallisia toistoja kunnolla puristellen. Morjens sanon ma! Niskan takaa punnerruksen näköjään unohdin tehdä kokonaan, just nimittäin muistin että se jäi pois kokonaan! Hitto, joka treenistä unohdan jotain pois… Joo, olkapäille vielä sivuvipareita taljassa, pystysoutua taljassa semileveällä kahvalla ja sivuvipareita käsipainoilla. Loppuun tein vielä sitä Scott Abelin shoulder blastia jota tein täällä. Sen verran varioin tätä settiä, että jätin facepullit pois kun eilen treenasin takaolkapäät. Pitkästä aikaa mojahti  
olkapäätkin kunnon pumppiin! Hyvä niin 🙂 Treenin loppuun vielä kunnon ärrin murrin intervalli kuntopyörällä.

Pystypunnerrusta tangolla.
Työntää…

Ja ylös pään päälle.

Peilin kautta vielä.

 Intervallin jälkeen sain meidän salin Niinan vähäksi aikaa kameran taakse ja napattiin parit poset. Näitä katsellessa iskee aina todellisuus päin kasvoja aika rankasti. Aivan *itusti on duunia tehtävänä niin dieetissä kuin musklen rakentamisessakin. Mut ei se auta itku markkinoilla, on vaan treenattava nousujohteisesti ja syötävä oikein. Niin helppoa se on?

Sivupoussi.
Ja edestä. Vakavata on.

 Treeni jälkeen kaivelin epämääräiset palkkaripussit kassin kätköistä ja levittäydyin kamoineni pukkarin penkille. Palkkarissa mulla on tällä hetkellä heraa, leusiinia, glutamiinia ja vähän kreatiinia.

Nyt iltapala nassuun ja unille! Huomenna jos taas jonkun dailyhiitin jumpan tempasis. Kotona tai salilla, katsotaan mitä johtaja on asiasta mieltä 🙂

18 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Olen uusi blogisi lukija ja kyselen että treenaatko johonkin kilpailuun? Body fitnessiin? 🙂 Mukava blogi ja erityiskiitos kuvista! Sulla on paljon hyviä kuvia ja kuvia treeneistä ny on aina kiva katsoa! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Moikka ja tervetuloa :)En ole mihinkään kisoihin menossa, yritän vain päästä raskauden jäljiltä vanhaan kuosiin.Mä olen kahdet kisat käynyt, yhdet bf:t ja viimeksi naisten classicissa kisasin pari vuotta sitten. Kovasti mua kiinnostaa fitness fysiikka mutta lihasta pitäisi saada lisää aika paljon. Myös bf:a olen päässäni pyöritellyt mut siellä on se vatun t-kävely.. katsotaan jos jossakin vaiheessa taas innostuis! Tai oikeastaan, jos joskus alkaa näyttää siltä että lihasta on riittävästi oikeissa paikoissa ;)Yritän ottaa mahd paljon kuvia 🙂 salilla ei aina ole sopivia kuvaajia vaikka haluaisin joka liikkeestä jonkun kuvan… Kiva kun kommentoit <3

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Siis WOW Jonna, Sie oikiasti ihan timmistyt silmissä!! <3

 3. tiiti kirjoitti:

  Munkin mielestä kehitys on kyllä ihan silmin nähtävää! Lisäksi pitää sanoa, että sulla on kyllä selässä aivan älyttömän nätti v-malli ja reidetkin oikein puskee tuolta esille. Että noilla eväillä mää kyllä menisin sinne markkinoille nauramaan enkä itkemään 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Malli tuolla kaiken alla oli ainakin ennen ihan hyvä 😉 pikku hiljaa se sieltä kuoriutuu esiin. Mut on vielä paljon fiilattavaa ja höylättävää 😀

 4. Sportti-Muija kirjoitti:

  Ootpas tiivistynyt!

 5. Ellu kirjoitti:

  Samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa! Lyhyessä ajassa (ehkä kk) olet kyllä selkeästi muuttunut timmimmäksi – vau! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Nyt varmasti alkaa muutokset näkyä nopeammin kun on suurimmat kuorittu pois 😉 mut on tässä semmoset 7kg vielä tavoitteeseen! Kiva jos jotain muutoksia jo näkyy :)Ihania ootte!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Mistä sun kisakuvia voi löytää? 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Pakkotoistolla niitä on galleriassa –> fitness expo 2010 –> naisten cbbSamalla tavalla taitaa löytyä myös bodylehden galleriasta.Bf:ssä kisasin muistaakseni 2007 jyväskylän karsinnassa. Pakkotoistolta saattaa löytyä joku kuva niistäkin mut ei mua varmaan niistä edes tunnista :DEn päässyt viime kissoissakaan riittävän hyvään kuntoon, joten olen se pehmein siellä kuvissa..

 7. Ansku kirjoitti:

  No samaa virttä täältäkin tulee. Hillitön tahti sulla tuossa tiivistymisessä!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hohoo, no ei oo ainakaan mahan kohdalla! Mut muuten jotain pientä on havaittavissa 😉 katsotaan mitä seurantakuvat sanoo. Jos sunnuntaina sais taas otettua nekin.

 8. Anonymous kirjoitti:

  Mä en löydä tollasta kansiota galleriasta pakkiksesta 🙁

 9. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos ny löysin! Ja wau! Sijoituitko?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kuudes mä olin eli sarjani viimeinen mut tuolla kunnolla se oli ihan odotettavissa. Mut jos joskus vielä kisaan niin puolikuntoisena en lavoille lähde 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *