Hae
Palasia Arjestani

Loppu viikko eli viikonloppu,

Onkohan hyvin vietetty viikonloppu jos ei yhtään muista mitä on tehnyt? Ei varmaankaan ole tapahtunut mitään kovin erikoista? Treenejä parit, ruuanlaittoa, vähän leipomista, kotona oleilua, tytön kanssa touhuamista… Melko normaali perhearkea siis!

Äsken saatoin itseni ajan tasalle ja tein tunnuksen Instagrammiin. Mut löytää sieltä nimellä jonnam1983 🙂 Vähän oon käsi vielä ton homman kans, mut jotain kuvia jo sinne lisäilin. Kai se pitäis joku naamakirja-sivukin tehdä tälle blogille jossakin vaiheessa, kun aikaa on….

Tässäpä tulee perjantaista eteen päin juttua ja kuvia melko sekailaisessa järjestyksessä. Enjoy 😀

Perjantain lounas broiskua, fetajuustoa, raejuustoa ja vihanneksia. Niin ja lounaslukemiset 😀

Lounaalla otan aina omega3-litkun.

Tytön kanssa ulos lähdössä

Mamman pikku apuri purkaa kauppakasseja! Omansa löysi heti 😀

 Neidistä on tullut oikein hyvä pikku apuri kaikessa purkamisessa. Kauppakassit hän purkaa, pyykkikorit ja kun mä täytän pyykkikonetta niin hän heittelee sitä mukaan likaisia vaatteita ulos. Loputon homma…

Postista tuli hennesin paketti. Arvatkaa kuka levitteli kaiken lattialle?

This is my stuff!

Please, no photoshooting here.

 Perjantaina iski lounaan jälkeen järkyttävä palellus. Mulle käy näin aika usein lounaan jälkeen. Mistähän johtuu? Mä oon vähän heikkona villatakkeihin ja niitä on noin sata erilaista kaapissa roikkumassa. Kaivelin esille yhden vanhimman ja rakkaimman <3

Hrrrrrr…..
Perus kotimutsi-look 😀

 Iltapäivällä oli taas mun vuoro lähtee salille. Oli perusperjantain väsy päällä, mut kyllä se sieltä väistyi kun pääsin tositoimiin! Jalkoja vuorossa, kuten nykyään aina perjantaisin. Ihan liikaa oli tuttuja salilla ja suurin osa treeniajasta meni lärisemiseen. Sain sit tehdä jumpan aika kiireellä…

Jumpalle mars!
Koivet kasvuun!
1. Takareidet maaten 6x
2. Kyykky 3x
3a. Kyykky 2x
3b. Leveä hack väärinpäin 3x
3c. Askelkyykky kävely 3x max

Kyykkyä otin nyt 70 kilolla kolme sarjaa, jei! Sieltä ne painot nousee pikku hiljaa dieetistä huolimatta 😉 Koska aikaa oli mennyt niin paljon jutusteluun niin tein loppuun tuollaisen mukavan triplasetin: kyykkyä 60 kilolla, hackia väärinpäin leveällä jalka-asennolla ihan pohjaan saakka 30 kilolla ja askelkyykky kävelyä 2,5 kilon levypainot käsissä niin pitkälle kuin pääsin. Ihan hyvää vaihtelua on tehdä pienet triplasetti hulluttelut välillä! Ainakin on jalat olleet aika kipiät perjantain jälkeen… Pohkeet jätin sunnuntaille ihan suosiolla. Mieluummin teen ne kunnolla myöhemmin kuin kauheassa kiireessä vähän sinne päin.

Koivet vähän pumpissa treenin jälkeen..
Hyvä kun kantoivat bussille asti!

Lauantaina pidin totaalilevon kaikesta urheilusta niin kuin teen kerran viikossa. Päivään kuului isommassa ruokakaupassa käynti, ruuanlaittoa, leivontaa ja ulkoilua tytön kanssa. Ihan mukiin menevä lauantai siis 🙂 Ainoa miinuspuoli oli kauhea hedari joka ei meinannut lähteä millään pois! Ulkoilu sit vihdoin ja viimein vei viimeisetkin jyskytyksen rippeet mennessään 🙂

Päivän hiilariannos eli kipollinen puuroa!
Yritin laitella pyykkejä ja järjestellä mimmin vaatteita…

Tässä lopputulos 😀 Kaikki päätyi lattialle niin kuin aina.

Mimmille ostin hennesiltä pari yöpukua, kun on kasvanut vanhoista ulos.

Muutamat paidat myös toi posti hennesiltä.

Nämä paidat kävin ostamassa mimmille Jumbon hennesiltä.

Keittiöönkin vähän uutta väriä! Nyt on hömppämaukkaa taas tuettu rahallisesti kohtuullisen paljon…

 Lauantaina leivottiin Kinuskikissan ohjeiden mukaan minttusuklaa-muffeja. Mä sanon noita nökkösiks 😀 Taikina on muffinsitaikina ja kahden nökkösen välissä on Philadelphia marabou tuorejuustoa, naaaams! Ohje tulee tuonne ruokablogin puolelle 🙂

Juuri uunista tulleet nökköset. Niissä on pätkistä!!!

Täytteineen kaikkineen. Ei nää kovin kauniita ole, mut hyviä ne on 🙂

Tänään päästin isännän kanssa taas yhdessa salille. Ei saatu riitaa aikasiks, kun mulla oli käsitreeni ja miehellä jalkatreeni. Apua varmistamiseen kyllä sain aina kun halusin, mut muuten sain jumppailla ihan issekseen. En enää tykkää että joku huohottaa koko ajan korvan vieressä kun on yksin tottunut puurtamaan. Kiva kuitenkin saada toi oma zemppari välillä messiin 🙂 Mokoma orjapiiskuri.

Mahan ihmettelyä ennen treeniä.
Ei se enää niin kauheen näkönen ole…

Mut töitä on tehtävä!

Treeni meni näin:
1a. Kapea pena 3x
1b. Hk scott mutkatangolla 3x
2a. Ranskalainen mutkatangolla 3x
2b. Hk tangolla 3x
3a. Hk kp vinopenkissä 2x
3b. Hk mutkatangolla leveällä 2x
3c. Hammer kp
4a. Ranskalainen kp vinopenkillä 2x
4b. Punnerrukset kapealla 2x
4c. Kickback kp 2x
Loppuun isännän pohje-kuolema-special!

Kapeeta penkkiä otin nyt parhaimman sarjan 57,5kg eli siinäkin tulee koko ajan sarjapainot ylös päin. Liikkeet 1a-b ja 2a-b tein vuorosarjoina eli pidin pikku huilin liikkeiden välissä ja sit jatkoin. Kolmosessa ja nelosessa tein triplasetin eli aina kolme liikettä ihan putkella ja sit vasta tauko. Ensin tein raskaat liikkeet vähän isommilla painoilla pois alta ja sitten hyydytin lihat vielä triplaseteillä. Kohtuullisen toimivalta tuntui 😀 Kädet oli (ja on vieläkin) ihan spagettia. Varsin onnistunut treeni siis!

Hauiksia vinopenkillä.

Puristaa!!!!

Hauiskääntö mutkatangolla.
Viimesiä toistoja 🙂

Pohkeita ihmettelin myös. Ovat ehkä vähän kasvaneet?

Workout done!
Tyytyväisenä anopin lihapatojen ääreen!

Treenin jälkeen mentiinkin joka sunnuntaiseen tapaan anopille lounaalle ja koska anopilla on huomenna synttärit niin olihan siellä kakkua ja vaikka vallan mitä tarjolla. Ja kyllä, maistoin kaikkea! 🙂 Tälläkin viikolla paino tuli alas yli kilon. Katsotaan miten ensi viikolla käy kun oon tän loppuviikon mennyt pienellä herkuttelulinjalla (to ja tänään).

Huh, johan oli taas kuvia! Niitä eksyy välillä kameralle vähän liiankin kanssa. Oliko liikaa? Joitakin kun tuntuu ärsyttävän jos blogissa on liikaa kuvia… Ite kyllä tykkään lukea blogeja joissa kuvia on paljon. En mä pelkkää tekstiä rivi toisensa jälkeen jaksa tuijottaa.

Huomenna ehkä jotain himatreeniä taas 🙂

19 kommenttia

 1. Adelheid kirjoitti:

  Palelu on merkki laihtumisesta! Ei ole ylimääräistä energiaa kehon lämmittämiseen joten tulee palelua. Hyvä merkki siis vaikka ei niin mukavaa olekaan. =)

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Nä näin mäkin olen kuullut mut ei mulla koskaan vielä tässä vaiheessa ole palelu tullut mukaan kuvioihin! Yleensä se alkaa kun mennään alle kuudenkympin..

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Juu Jonna sehän kuuluu asiaan, rasva tirisee! 😀 ON POHJETTA selkeästi!! 😀 Go go, RÄHINÄÄ!! <3

 3. Joan kirjoitti:

  Kiva kun on paljon kuvia! 🙂 Ja kiva kun joku jaksaa kuvata itteensäkin 😀 Mulla oli nytkin kännykkä vaan ruokakuvia täynnä 😀 Ei oo peilikuva nyt huudellut vaikka oon mä ihan nättinäkin ollut täs :)Taas oot leiponut 🙂 Varmaan hyviä! Kävin tänään kans salilla niinkun oli suunnitelma. Ekaks puolen tunnin intervallitreeni juoksumatolla (1min hölkkää, 1min juoksua) ja sit keräilin itteeni 5min kunnes alotin olka-selkätreenin! 🙂 Energiaa riitti kun päätin pakata juomaksi Fastin amino rushin, veteen sekotettuna. Ja ennen lähtöö söin banaanin. Jännä että toimi veteen sekotettunakin antaan energiaa noin kovaan treeniin. Vähän siä pelotti että hitsi kun ois pitäny olla mehua kaapissa, varmana oisin laittanut sitäkin, mutta onneks ei ollut!! Kulutin kyl kehosta niin kerrassaan kaikki padit ja hiilarit aivoja myöten, että unohdin esim maksukortin tunnusluvun :S enkä tiedä viäkään mikä se on 🙁 Että kova treeni 😀 Sen jälkeen päätettiin täyttää varastot kunnon mätöllä eli gluteeniton kotipizza americano, mmm 🙂 Nyt voisin vielä iltapalaks syödä hedelmiä tms että tulis vähä jotai kasvistakin tänään 😀 Aattelin että yks hailee syödä tänään pizza, kun oon koko viikon taas syönyt 600-900g kasviksia päivässä 🙂 Kyllä meni nuo kalorit tarpeeseen. Ja itseasiassa nyt on jo nälkä taas, eli iltapalan tekoon! Sit voiskin hetken miettiä että jaksaisinko aloittaa maanantain yksin radion kera aamuaerobisella 🙂 Niin juu ja tulihan sitä mentyä vielä pizzan jälkeen 40min koiralenkkikin kun ei tosta miehestä ollut 😀 Että ei kai se ihmekään että on nälkä. Saas nähdä onko lonkankoukistajat kipeet huomena juoksusta 🙂 Oli kyl kiva treeni! Kiva kun postailet paljon! Oot mun ykkösmotivaattori tällä hetkellä! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ruokakuvat on tosi hyviä! Niistä saa hyviä ideoita omiin sapuskoihin :)Sä oot taas ollut tosi reipas! Tee ne intervallit vasta treenin päätteeksi niin eivät syö tehoja punttitreeniltä. Jotain hiilarijuomaa kannattaa vähän treenin aikana hörppiä niin pysyy tehot kovina koko treenin ajan. Mulla on putelissa veden seassa maltoa ja aminohappoja, hyvin jaksaa!Voi kauheeta, ykkösmotivaattori <3 nyt tulee paineita 😀 ihana oot! Loistavaa alkanutta viikkoa sulle Joan 🙂

  • Joan kirjoitti:

   Juu tiiän että kandeis tehdä treenin päätteeksi mutta tällä kertaa mentiin nyt näin päin 🙂 Aattelin että alkubanaani ja treenin aikana juotava juoma voisivat auttaa ja auttohan ne jaksamista! Mut juu, ens kerralla ja jatkossa toisin päin 🙂 Tuo juoma mitä vedin on just sellanen aminohappo&hiilaripitonen juoma, jota käytettiin treenijuomana sd:ssä 🙂 Mut kyl siihen vois tuoremehua vähän sekoittaa sd:n alkuviikkojen tyyliin kun ei sitä hiilaria nyt hirveenä siinä oo.Joo kyllä on ollut tänään selkä, olat ja epäkkäät hellinä 😀 Huomena pitäis mennä aamusta töihin siivoon… saas nähdä miten jaksaa luututa laminaattilattiaa 😀 Kiitos <3

 4. Anonymous kirjoitti:

  Just siks sun blogi on paras kun laitat paljon kuvia eikä turhaa lörinää 😀 Ja sun maha näyttää jo tosi hyvältä. Jos tollasen sais niin oisin happy!!! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hahaa, hyvä tietää ettei tartte potea huonoa omatuntoa kun ei aina jaksa naputtaa :DHih, kiitos 🙂 vaikka on tästä vielä matkaa omaan tavoite mahaan.

 5. NiiNii kirjoitti:

  Jonna, mä en tykkää susta. Yhtään. ;)))

 6. MiinusKymmenen kirjoitti:

  Niin sinun näköinen tuo tyttö <3 Ihan "apulainen" kun pitää huolen että äidillä riittää viikattavaa 😀

 7. Elina kirjoitti:

  Aah noi leipomukset! Pikkasen ehkä alko tekee mieli mutta en mä uskalla alkaa ees muille leipoo 😀 Kuvia ei oo yhtään liikaa, mä tykkäisin itekki laittaa enemmän kuvia mutta ei niitä sit tuu otettua. Ja äitin pikkuapulainen on kyllä ihana 🙂 Mun omat nykyään käy kauppakassilla kattoo toinko mitään hyvää ja häipyvät paikalta jos ei löydä mitään tai jos löytävät jotain 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä tykkään ihan vaan leipomisesta, ei tartte ees maistamaan päästä kunhan vaan saa leipoa 🙂 jospa toi tyttökin sit aikanaan innostuis.Hahaa, meillä taas tongitaan ja levitellään kaikki mut tulee toikin vaihe sit joskus!

 8. Anonymous kirjoitti:

  Häiritseekö sua yhtään, kun noissa sinisissä housuissa hikoaa? 😀 Laitoin ite samanlaiset ekan ja vimpan kerran salille… Mustissa trikoissa ei yhtään huomaa, vaikka olis miten haarat hiessä, mutta nämä siniset ei salaa mitään X)

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Apua! En mä oo tajunnut kiinnittää huomiota koko asiaan 😀 mut en oo ainakaan treenin jälkeen mitään länttejä huomannut!

 9. Kerttu Koitila kirjoitti:

  TIRISEE, kuuluu tänne asti1! 😀 Juu, ja muista VENYTELLÄ pohkeita joka sarjan välissä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.