Hae
Palasia Arjestani

Jaa parhaat treenibiisisi!

Nyt on kuulkaa sellainen tilanne, että mua kyllästyttää! Treenibiisien lista salisoittimella nimittäin. Kaipaan kovasti nyt uusia ideoita teiltä lukijoilta 🙂 Pistäkääs tulemaan parhaat menobiisit salitreeneihin! Mikä iskee oikein kunnolla? Onko jotain hyviä uutuuksia? Mä kun en juuri radioo kuuntele (ehkä pitäis?) niin en mistään uusista biiseistäkään tiedä mitään…

Eilen aamu alkoi tuttuun tapaan vauvauinnilla. Kohta en kyllä tuota mukulaa sinne enää vie, kun ei tahdo siellä mitään nykyään enää tehdä. Kunhan vaan mölyää. Lasten altaassa heittäytyy holtittomasti sinne, tänne ja tuonne ja menee umpsukkeliin ihan koko ajan. Muutama kerta on ohjattua uintia vielä jäljellä ja sit siirrytään omatoimiseen uintiin, kun uimahallikin menee kesälomille. Syksyllä ei ohjattua uintia ole järkeä enää jatkaa, kun mulla on edessä duuniin lähtö. Hui!!!! Enhän mä osaa siellä enää ees mitään tehdä…

Tässä eiliseltä vähän kuvatuksia mun syömisistä.

Aamupalana smoothie, johon oon nyt laittanut avocadoakin!
Biokian marjajauheita tungin kans. Päiväys noissa on mennyt jo vuosi sit,  mut ei tuntunut missään 😀

Päivällisellä hiilaripläjäys: mysliä, omenaa, raejuustoa, mehukeittoa ja sämpylää.

Lounaalla nakkikeiton jämät, lihakeittoa, raikkua ja vihanneksia.

Illallisella munakasta kinkulla ja aamupalajuustolla ja kasa pakastevihanneksia.

Iltapalaksi maistelin Leaderin tuplasuklaa-puddingia. Oli todella hyvää ja ihan vanukasta siitä tuli 🙂

Dieetillä suunnittelin, että syön sit ”offilla” tosi siististi ja gramman tarkasi. Paskat, sanon minä. Kyllähän noi ruuat menee vähän sinne päin ja jos anoppilasta saadaan mukaan nakkikeittoa niin sitähän sit syödään pari päivää. Pääasia kunhan kaikkea tulee riittävästi eikä mitään herkkuja uppoa suuhun päivittäin. Herkkujen osalta oonkin pysynyt ruodussa paremmin kuin hyvin 🙂

Iltapäivällä sain viettää arvokasta omaa aikaa ihan omassa arvokkaassa seurassani. Otin kävelysauvat vaatehuoneesta ja lähdin sauvojen ulkoilutus lenkille! Reilu 5 km köpöttelin sauvat viuhuen paskalta haisevan vantaajoen varrella. Se on kuulkaa kevät kun paska haisee! 😀

Lenkille lähdössä eilen.
No onhan se mukavaa! Ommoo aikoo 🙂
Oli ne mukana.
Punapukuinen hiihtäjä.

Tämmösiä hiekkateitä meidän ympäristössä riittää!

Läheltä löytyy myös tuollainen koski, jota pysähdyn ihastelemaan joka kerta! Varsinkin kesällä se on tosi kaunis 🙂 Ja hei, siinä sais kalastaakin! Pitänee ostaa kesäksi pilkki.

Tänään kävelin mimmin kanssa Jumboon treffaamaan yhden mun kaverin, jolla on saman ikäinen poitsu kuin meidän mimmi. Mukelot sai telmiä Jumbon leikkipaikalla ja mammat juorusi sivussa. Stadiumista kävin kotiuttamassa pari uutta treenivaatetta ja sit vappulounaalle Amarilloon. Mukelotkin sai ihan raflaruokaa ensimmäistä kertaa elämässään. Ainakin miedän mimmille maistui 🙂

Just do it – eikun vuan mänet ja tiet! (Joo, oon juntti)
Housut: SOC
Paita: Nike

Karkumatkalla…
Palikan kääntelijä.

Lounasta amarillossa 🙂

Illalla salilla rintaa ja selkää. Lähdin hirmu innolla ja energiaa täynnä treenaamaan, mut kolmannen liikkeen jälkeen kiinnostus lakkasi täysin. Lähinnä vaan vitutti. Tein kuitenkin treenin loppuun niin kuin olin suunnitellutkin. Ei se vaan aina lähe. Nih.

Kyllähän sen ilmeestäkin näkee…
…ettei aina huvita.

Nerokkaasti kuvasin selkää toisesta peilistä.

 Selälle leukoja myötäotteella, ylätaljaa niskan taakse ja alataljaa laveällä. Rinnalle vinopenaa käsipainoilla, penkkiä smithissä ja levityksiä käsipainoilla. Kaikissa minuutin palautukset. Tein aina vuoron perään liikkeen rinnalle ja selälle. Tuntuma hyvä, pumppi hyvä, fiilis vähän niin ja näin.

Alataljaa vastaotteella.

Tuntu toimivan.

Piti jo viime viikolla kertoa teille, että blogin lukijat pääsee nyt treenaamaan Malmin East bodylle halavalla! Kolme kuukautta jumppaat hintaan 90e ja tämän edun saat mainitsemalla nimeni Eastin kassalla. Etu on voimassa niin kauan kuin toisin ilmoitan. Ja eikun jumpalle 🙂

M

18 kommenttia

 1. Jone kirjoitti:

  kui paljo laitoit nestettä? Pjärkeleen sekunda erä… 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Pari desiä muistaakseni! Ihan ohjern mukaan tein 🙂 ei siitä niin jämäkkää tullut kuin fastin versioista mut ihan vanukasta kuitenkin! On tainnu olla jostain ilman paineesta ja kuun asennosta kiinni 😀

 2. Maiju S kirjoitti:

  Amorphis Perkele 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  ehkä näin keväällä/kesäksi kannattaa ostaa onki tai virveli eikä pilkkiä 😀

 4. Kaisa Salonen kirjoitti:

  Hihhei, mitä ihanuutta tilasit amarillosta? 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ihan lounassalaatin otin kera broiskun 🙂 yllättävän täyttävä salaatti oli. Riitti jopa mulle syömistä!

  • Kaisa Salonen kirjoitti:

   okei. 🙂 en oo koskaa käyny siin lounaalla, vois käydä, näytti niin hyvältä (tai oot vaa loistokuvaaja.. :D)!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Jumbon amarillossa on tosi hyvät sapuskat! Melkein ihan sama mitä tilaa niin priimaa saa 🙂 oon käynyt siellä monta kertaa syömässä ja aina on ollut tosi hyvää ruokaa ja nopea palvelukin.

 5. Octavia kirjoitti:

  Oikea asenne safkailuun ja joskus ne treeni-vibat vaan katoaa jonnekin kesken treenin, mut ainakin parmepi kuin et olis jättänyt treenin kokonaan väliin :DJust laitin blogsuun pari mun soittimessa tiuhaan tahtiin soivaa jumputusbiisiä, jos semmonen jumputi-musa iskee :)Have a nice vapunpäivää 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Näin on! Ei sitä aina tartte jaksaa 🙂 tänään oli vähän sama jalkatreenissä mut ärinällä mentiin!Heiiii, mä käyn tsekkaamassa! Toivottavasti löytyy semmosia mistä mäkin tykkään, jeee 🙂 kiitos!Loistavat vapunpäivät sullekin! 🙂

 6. NiiNii kirjoitti:

  Enpään itekään ois uskonu, mutta repeatilla salilla on pari viikkoa soinu Elastisen Hallussa ja Jontte Valosaaren Haastaja :))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.