Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Maxim urheiluravinteet.

Jokin aika sitten sain Buzzadodilta taas paketin kotiin. Tällä kertaa testattavaksi sain Maxim urheiluravinteita. Maximsportsin nettisivuilla tuotteista kerrotaan seuraavaa:

”Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheiljalle kuin kuntoilijallekin. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, oli lajisi mikä tahansa.

Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella. Monet uudet tuotteemme pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä, kun on kyse sekunneista!

Uudistuneen valikoiman myötä saatavilla on entistä laajemmin sopivia vaihtoehtoja kuntotasosta ja lajista riippumatta. Tuotteita on saatavilla eri muodoissa, jauheina, valmisjuomina, geeleinä ja patukoina. Tuotemuodosta huolimatta kiinnitämme erityistä huomiota aina oikeaan koostumukseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tietysti makuun.

Jokainen Maxim-tuote käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, jonka ansiosta voimme taata, ettei yksikään tuotteemme sisällä mitään urheilussa kielletyksi luokiteltavia ainesosia.”

Paketista paljastui patukoita, palautusjuomia ja treenin aikana juotavia jauheista tehtäviä juomia.

Paketista paljastui patukoita, palautusjuomia ja treenin aikana juotavia jauheista tehtäviä juomia.


Patukoita oli kolmenlaisia: energy bar, recovery bar sekä after training bar.

Patukoita oli kolmenlaisia: energy bar, recovery bar sekä after training bar.

Maxim Recovery Bar palautuspatukoiden koostumus tukee erityisesti harjoittelun jälkeistä palautumista. Ne sisältävät 1/3 proteiinia ja 2/3 hiilihydraatteja, joiden avulla palautuminen lähtee tehokkaasti käyntiin. Hiilihydraatit täyttävät kehon energiavarastot ja proteiinit korjaavat vaurioituneita lihassäikeitä. Patukoissa proteiinia 15,5 g. Makuina patukoissa banaani ja caramel-hazelnut, joista jälkimmäinen on gluteeniton. Kumpikin patukoista oli maultaan todella hyvänmakuisia! Kätevä kuljettaa mukana ja syödä heti treenin jälkeen, jos palautumisjuomaa ei ole saatavilla.

Patukoita.

Patukoita.

Maxim Energy Bar energiapatukat sisältävät yhdistelmän nopeita ja hitaita hiilihydraatteja, mikä takaa tasaisen ja pitkäaikaisen energian saannin. Energianlähteinä toimivat muun muassa kaura- ja riisihiutaleet, rusinat, pähkinät ja suklaa. Luonnollista energiaa tiivistetyssä muodossa! Käytä energiapatukoita ennen harjoitusta, jotta keho saa riittävästi polttoainetta sekä pitkään kestävien harjoitusten aikana estämään verensokerin laskua. Maut: Caramel, Banana, Crunchy Cookie (laktoositon),Sweet & Salty. Meidän paketista löytyi maut caramel sekä sweet&salty, joista jälkimmäinen oli taivaallisen hyvää! Näitä napostelee ihan vaan huvikseen ja ovat käteviä kuljettaa töissä, autossa tai kaupungilla matkassa jos ruokailut jostakin syystä venyvät ja nälkä iskee. Myös juoksijoille ja muille rankkojen aerobisten lajien harrastajille patukat ovat nopea tapa saada lisää energiaa kroppaan.

Sweet&salty (energy), Dark chocolate (after training) & Banaani (recovery)

Sweet&salty (energy), Dark chocolate (after training) & Banaani (recovery)

After Training Bar on pienikokoinen (35 g) proteiinipatukka, joka sopii täydellisesti käytettäväksi treenin jälkeen tai välipalana. Patukka sisältää paljon hyvin imeytyvää maitoproteiinia ja vähän sokeria. Makuina Hazelnut-chocolate crisp ja Dark chocolate. Patukka sopii keliaakikoille, koska sisältää vain hydrolisoitua vehnägluteiinia. Nämä patukat meillä on mennyt parempiin suihin aika päiviä sitten. Molemmat maut ovat taivaallisen hyviä ja tämä patukka on omiin tarkoituksiini ravintoarvoiltaan paras. Sopii hyvin ihan vain makean nälkään naposteltavaksi (aina parempi vaihtoehto kuin tavallinen suklaapatukka!) sekä välipalaksi. Näitä voisin ostaa itselleni jatkossa 🙂

Palautusjuomia.

Palautusjuomia.

Maxim Recovery Drink on koostumukseltaan optimaalinen palautusjuoma. Se sisältää 1/3 proteiinia ja 2/3 hiilihydraatteja, joiden ansiosta palautuminen lähtee tehokkaasti käyntiin. Maitopohjainen valmisjuoma sisältää 22 g proteiinia per annos. Kätevä korkki helpottaa juomista. Voidaan säilyttää lämpimässä ja kulkee helposti mukana treenikassissa. Nautitaan välittömästä treenin jälkeen, kuten muutkin palautumisjuomat. Juoma on vähälaktoosinen, gluteeniton ja rasvaton. Makuvaihtoehtoina suklaa, vanilja ja mansikka. Tässä tuotteessa minua ilahdutti kovasti se, että hiilarin lähteenä oli käytetty maltoa eikä suinkaan fruktoosia. Korkilliset tetrat kulkevat kätevästi mukana treenikassissa sekä esimerkiksi mökille, jonne ei viitsi montaa eri pulveripönttöä raahata. Mauista eniten tykkäsin itse suklaasta,maistui ihan pirtelölle! Yhden tetran olen jättänyt säästöön mökkireissua varten 🙂

kuvia 031

 

Total hydration.

Total hydration.

Maxim Total Hydration on täysipainoinen urheilujuoma kätevässä poretabletissa. Sisältää myös mineraaleja, joita elimistö tarvitsee nestetasapainon ylläpitämiseen. Näppärä pakkaus kulkee kevyesti mukana treenikassissa ja tabletit liukenevat veteen hetkessä. Juoma on laktoositon ja makuna appelsiini. Tämä oli tuotteena kaikista näistä ehkä vähiten minua varten. Mieltäisin tämän ennemminkin aerobisten lajien harrastajille. Kätevä kuljettaa matkassa paikasta toiseen. Mielestäni hieman epäilyttävä ainesosaluettelo: fruktoosi, sikurijuurikuitu, perunatärkkelys…

kuvia 029

 

Hypotonic sports drink.

Hypotonic sports drink.

Maxim Hypotonic Sports Drink on virkistävä urheilujuomajauhe, josta saat energiaa suorituksen aikana. Se sisältää hiilihydraatteja ja mineraaleja (natrium, kalium, magnesium), jotka pitävät yllä nestetasapainoa. Hypotoninen urheilujuoma on helppo sekoittaa ja se imeytyy elimistöön nopeasti eikä aiheuta vatsanpuruja. Juomajauhe on laktoositon ja gluteeniton. Makuina  lemon-lime, orange-lemon, tropical fruit, joista minä sain testattavaksi lemon-limeä. Yhdestä purkista (480 g) tulee n. 8 litraa valmista juomaa. Tämä tuote oli toinen joka After training barin ohella loppui meiltä melkein heti. Vaikka juomajauhe sisältää jonkin verran fruktoosia niin mielestäni se ajoi asiansa treenin aikaisena hiilihydraattilaturina varsin hyvin. Sitähän emme toki tiedä paljonko tuotteen sisältämästä fruktoosista varastoitui suoraan maksaan ja paljonko elimistö sai hyödynnettäväkseen. Maku ihan ok. Itse sekoitin sen aminohappojen kanssa samassa törpössä niin maku hieman peittyi niiden alle. Tätä voisin käyttää uudelleenkin!

kuvia 028

Summa summarum: tuotteet ovat todella hyvän makuisia, auttavat palautumista kovista treeneistä ja tuovat energiaa päivään sekä jumppahetkiin. Näistä testaamistani tuotteista Hypotonic sports drink, palautumisjuomat sekä patukat (varsinkin after training bar) olivat mieleeni. Niitä voisin käyttää jatkossakin. Mökkeilijänä arvostan pakkauksia, joissa tuotteet kulkevat kätevästi matkassa eikä lisäravinteita tarvitse kuljettaa matkassa kassikaupalla.

Kippis!

Kippis!

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä🙂

8 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Heti iskin silmäni tohon tummaan suklaaseen, tarviikin tutkailla paikallinen tarjonta näille 🙂

 2. Päivi kirjoitti:

  Mä en ala kun sä muutat tänne. Miten määäää nyt seuraan suo 🙁 eppää kun ei voi lisätä lukuluetteloon, vai voiko?

  • jonna1983 kirjoitti:

   Blogilistalle oon jo blogin lisännyt ja facebook sivut tehnyt. Nyt tarttee vaan se fb-juttu saada jotenkin tonne sivupalkkiin…

 3. Milika kirjoitti:

  Kauhea,ku sulla on kuvissa tikkujalat!

 4. Katariina kirjoitti:

  On kyllä hyviä ainakin nuo juomat. Vaniljaa ja suklaata ostin Lidlistä yks lauantai kun oli 0,89 ekee per purkki! Sai 30 kpl ostaa per nuppi että nyt on millä treenin jälkeen mällätä 😉 Pitää kyllä noita patukoitakin maistaa. En yleesä tykkää patukoista mut nuo vois olla kokeilemisen arvoisia…

  • jonna1983 kirjoitti:

   No ei oo olleet kalliita! Riittää vähäks aikaa 😀 toi aftet training Dark chocolate oli kyllä järkyttävän hyvää! Onneks on vielä yks kaapissa odottamassa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.