Hae
Palasia Arjestani

Lomareissu jatkuu.

Syöttöporsas täällä moi! Mä keksin kaivella meidän seitsemän vuotta vanhan läppärin vaatekaapin perukoilta ja aika hankalaa touhua tää on. Uudemmasta koneesta on vissiin se virtapiuha ja varmasti jotain muutakin kökkönä. Täytyy voittaa joko lotosta tai saada uudelle koneelle sponsori niin pystyn kunnolla taas bloggailemaan. Kumpikin vaihtoehto lienee yhtä mahdollinen 😀 Tai mahdoton. Ainahan sitä saa unelmoida.

Joo eli viimeks jäätiin siis Jyväskylään ja siitä jatkettiin tiistaina mun siskon luokse Kuopion kupeeseen Karttulaan yhdeksi yöksi. Vaikka olin siellä vasta muutama viikko sitten niin olihan se tosi mukavaa taas nähdä siskoa ja hänen perhettään <3

Tehtiin niitä tavallisia juttuja eli oltiin ulkona, saunottiin, uitiin ja vaan hengailtiin ja höpötettiin. Eipä se laadukas yhdessäolo juuri muuta vaadi. Ihmiset ne tärkein tekijä ovat 🙂 Miehelle kävin esittelemässä myös Karttulan kuntosalin, jossa kävin viime visiitilläkin treenaamassa. Pienuudestaan huolimatta sali on erittäin pätevä ja kyllä siellä saatiin taas hyvät jumpat aikaiseksi!

Ennen treeniä pääsin lymfahoitoon. Vatsan ympärille sekä toiseen käteen laitettiin johdot kiinni, jotka yhdistettiin laitteeseen joka mittasi jonkinlaista sähkövirtaa ja veden suolapitoisuutta. Jalat asetettiin vesiastiaan, jonne siroteltiin suolaa. Lymfahoidolla voidaan vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja se auttaa esim. nivelsärkyihin sekä painonpudotukseen. Mene ja tiedä, mutta vessassa ainakin sain ravata hoidon jälkeen!

20130625_141547

20130625_141611

20130625_141630

Alussa vesi oli kirkasta...

Alussa vesi oli kirkasta…

 

...ja lopussa ruskeaa! Yyyyh..

…ja lopussa ruskeaa! Yyyyh.. Kuona-aineet lähti ainakin liikkeelle!

20130625_145017Hoidon jälkeen käytiin miehen kanssa salilla. Mä tein tempauksia, valakyykkyä ja tempauksen osaliikkeitä. Lisäksi vauhtipunnerrusta sekä chest to baria, jota en saa vieläkään tehtyä ylös asti. Äh! Lisäksi harrastin perusbodausta käsille 😉

Tempauksen osaliike.

Tempauksen osaliike.

20130625_172622

Perusbodausta :)

Perusbodausta 🙂

20130625_180330Aattelin nyt aika ajoin lisäillä näitä bodausliikkeitä treeneihin niin ei pääse pikkuruiset lihakset ihan täysin surkastumaan 🙂

Kuva 2013-06-26 11

 

Pieni lähinnä vaan kikatteli.

Pieni lähinnä vaan kikatteli.

 

Hyvin syönyt pomppii!

Hyvin syönyt pomppii!


Äitin muru <3 Viimeiset neljä kuvaa ottanut Reetta Karhunen.

Äitin muru <3

Nyt täällä on palailtu arkeen ja syödään erittäin tarkasti. Sain loman aikaan kivat pöhöt kroppaan ja pari ylimääräistä kiloakin 🙁 Suorastaan ällöttävä olo, mut omapa on vikani.

 

Tämän aamun nestepallo-möhis +2kg.

Tämän aamun nestepallo-möhis +2kg.

Seuraavassa postauksessa ollaankin Kuopiossa ja treenijuttujakin olis kerrottavana. Mulla kuulkaa puhaltaa kohta uudet tuulet treeneissä 😉 Kuinkas teillä on jumpat ja syömiset sujuneet näin kesäaikaan?

Pahoittelen jos kuvat on hassusti tai teksti sisältää kirjoitusvirheitä. Tää kone viskelee näitä jotenkin ihan omituisesti… Tahtoo uuden koneen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 kommenttia

 1. Elina S kirjoitti:

  Äkkiä ne nestepöhöt lähtee onneksi ku palaa takasi arkeen ja hyväähän se tekee välillä vähä hölläillä 🙂 Ainaki omalla kohdalla oon nyt hoksannu että nyt on menny tää pari viikkoa tarkemmilla ruokavaliolla paljon helpommin ja on vaan osana elämää toi että oikeesti syö puhtaasti. Treenejä tulee viikkoon ihan nokko vaikka nytki vaikeutu taas asteella salilla käyminen ku on tän kuukauden auki arkipäivisin vaan 15-21. Ja ne viikonloput kiinni kokonaan. Arvata saattaa ketkä nukkuu takapenkillä ku mä ajelen kotiin ja ilta sit valvotaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Minkälaista treeniä teet viikonloppuisin kun sali on kiinni? Eikös sulta löytynyt kahvakuuliakin kotoa?

   Kotona ruokavaliossa ja ruodussa on helppo pysyä, mut mökillä ja muualla lomaillessa on niin helppo syödä sitä mitä sattuu olemaan tarjolla. Ei paljon maksais vaivaa syödä siististi mut jotenkin sitä vaan lipsuu… Perjantaina lähdetään taas mökille ja ollaan siellä pari viikkoa. Saiskohan sitä itsensä pidettyä kurissa jos oikein yrittäis? Pitäs vaan keksiä riittävän hyvä motivaattori 😉

   • Elina S kirjoitti:

    Mä en nyt tällä hetkellä tee viikonloppusin muutaku aamulenkkejä ehkä, viime viikonlopuna onnistuin saamaan jumalattoman rakkulan kantapäähän niin en käyny ku yhen lenkin. Salitreenejä tulee se 3 viikkoon niin se nyt riittää tällä hetkellä lihaskunnolle. Ja onhan mulla toi sandbag, 10kg kahvakuula ja säädettävät käsipainotki + kaikkea muuta pientä että mahdollisuuksia ois kotona tehdä vaikka mitä mutta nyt mennään näin ja jos en salille pääse sitä kolmea kertaa niin sit kyllä teen jonku treenin kotona noilla vehkeillä.

    • Elina S kirjoitti:

     Nyt mä kyllä vähä huijjasin, teenhän mä tommosta 30 päivän kyykkyhaastetta nyt josta osa ajottuu vlopuilleki. 3 peräkkäisenä päivänä tehdään aina kyykkyjä jotka lisääntyy joka kerta, sitten on päivän tauko. Osan tehny lisäpainolla ja suurimman osan ihan omalla painolla mutta katsotaan nyt mielenkiinnosta mitä tuolla saa aikaan.

     • Jonna kirjoitti:

      Mikämikämikä kyykkyhaaste!? Ääh, munkin pitäis yrittää välillä käydä aamulenkeillä. Ei kauheasti nyt tule aerobista tehtyä, ilmankos maha kasvaa vaan 😀

 2. Päivi kirjoitti:

  Miten ihmeessä tuo vesi tuolleen muka väriään vaihtaa? Nyt tahdon tietää lisää 🙂 Siis mun on vaikea kuvitella, että tuo ”väri” on tullut susta 😀 tai sit sulla oli mutaset jalat kun upotit ne sinne 😀 Mielenkiintoista kerrassaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Kuulemma jalkapohjissa on 2000 hermopistettä (tai jotain vastaavaa) joiden kautta kuona-aineet poistuu. Hehe,jalat oli ihan puhtaat kun ne veteen laitoin 😀 toi lymfahoito oli tosi mielenkiintoinen!

 3. Outi kirjoitti:

  Heip!
  Huh, minkä väristä vedestä tuli 😛
  Täällä päästiin viikonloppuna nauttimaan Pauliina Taluksen opeista kun hän vieraili salillamme puhumassa treenistä ja ruokavaliosta. Nyt treeneissä hieman uudenlaista hermotusta ja liikeratoja 🙂
  Hyvää reissailun jatkoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Oi vitsi, tuollasista tilaisuuksista saa aina hurjasti lisää motivaatiota! Pauliinalla olu varmasti monet hyvät vinkit annettavana 😉

 4. -M- kirjoitti:

  Apua, ihanat tekstitrikoot! Mistä tollasia saa? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Moi! Ne on reebokin, mut en oo viime aikoina nähnyt niitä enää myynnissä. Tsekkaa reebokstore, ellos ja zalandossakin oli joskus. Vois olla stadiumissakin?

 5. Outi kirjoitti:

  Juu, kyllä oli antoisa päivä! Ja paljon tuli motivaatiota ja uusia vinkkejä ja ajatuksia Pauliinalta, uutta poltetta treeneihinkin 🙂

 6. Elina S kirjoitti:

  http://ihanniinkutosissaan.blogspot.fi/2013/06/squat-30-paivan-haaste.html Tuolta löysin sen kyykkyhaasteen, hyvin on menny tähän asti ku ekan viikon pakarajomotuksista pääsi yli 😀 Ja mun aerobiset on kyllä kans ollu tosi vähällä, nyt koittanu vähä niitäki saada tehtyä mutta en kyllä tänäkään aamuna vaan jaksanu nousta ku yö meni pyöriessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *