Hae
Palasia Arjestani

Äksynä.

Mulla oli tiistaina niin huono päivä ettei mitään rajaa. Olin sikaväsynyt koko päivän eikä mistään tullut mitään. Pidin sit välipäivän treeneistä ihan suosiolla kun ei salihommat napanneet pätkääkään. Eilen mun huono tuuli jatkui ja isäntä melkein pakotti mut salille purkamaan aggreja 😀

IMG_20130701_171906

Maanantain treeniin kuului tempausta, vauhtipunnerrusta ja kaikkea kivaa tähän malliin:

AMRAP 7
5-3-1 Push Press 60/40kg
5-3-1 C2B (chest to bar)

Päivän bodaukset: superina 3*sivuviparit + 3*viparit eteen –> olkapäät sikakipeiks!

Tuosta send off-termistä joskus täällä kyselin ja kun vastausta en keneltäkään saanut niin otin yhteyttä Suomen yhteen parhaimpaan naiscrosfittaajaan eli Essi Koskiseen ja johan alkoi tietoa löytyä! Tuo 2:00 send off meinaa sarjataukoje pituutta eli jokaisen liikkeen/liikeparin jälkeen 2 minuutin huili. Jotain tällaista ounastelinkin, mutta varma en ollut.

Valmistautuu snatch pulliin.

Valmistautuu snatch pulliin.

kuvia 027

Hyvää harjoitusta tempauksen tekniikkaan!

Hyvää harjoitusta tempauksen tekniikkaan!

Push pressissä tein kaikki sarjat ohjelmoinnissa määrätyllä painolla eli 40kg. Jei 🙂

kuvia 031

kuvia 030Tuosta treenistä tuli olkapäät niin kipeiks ettei tosikaan! En oo pitkään aikaan mitään eristäviä liikkeitä tehnyt niin sivuviparitkin löysi kohteensa aika makiasti 🙂

Tiistaina ei tosiaan treenattu. Aamusella käytiin ostamassa mulle se kahvakuula kyselemässä tietokoneelle huoltoa. Yhden osanhan siihen joutuu tilamaan ja sen saamiseen menee aikaa 🙁 Saatiin ”sponssikone” anoppilasta ja tällä on nyt hyvä näpytellä vähän aikaa 😀 Ehkä ne unohtaa koko koneen olemassaolon ja tää ihan vahingossa jää meille?

Eilisen outfit.

Eilisen outfit.

Eilen pääsin heti aamusta testaamaan blogini uuden yhteistyökumppanin Luomutar.fi:n tuotteita. Oletteko kyseisestä nettikaupasta kuulleet tai jotain sieltä tilanneet? Teille on tulossa kiva aamiaispostaus tuotteista kunhan saan niitä maisteltua, mutta tänä aamuna iskin hampaani jo Rude Healthin Morning Glory luomupuuroon! Puuron mausta tykkäsin kovasti ja parasta oli siemenistä tuleva kunnon purutuntuma 🙂

Luomupuuroa, vadelmia, mantelivoita ja kookoshiutaleita.

Luomupuuroa, vadelmia, mantelivoita ja kookoshiutaleita.

Monien, ja minunkin, suosima kylmäpuristettu kookosöljy on nyt Luomuttaressa alennuksessa ja litran pönikkä irtoaa nyt hintaan 14,90e (norm. 17,90e). Kannattaa käydä tsekkaamassa tarjoukset jos löytyy jotain kaapista puuttuvaa! Mulla on teille vielä kivana yllärinä alennus Luomutar.fihin eli blogin lukijat saavat verkkokaupasta 10% alennuksen koodilla XM3-22N-NT4-KQ6. Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun saakka!

Aamupalan jälkeen kirmasin reippaana salille purkamaan pahaa tuulta. Vuorossa rinnallevedon tekniikkaa ja melkoisen hapettava metcon… Jälleen kerran sain todeta ettei toi hapenottokykky (vieläkään) ole mun parhaita puolia. Rinnallevedosta teille videoo täällä. As always, niin palautetta saa antaa, oli se sitten hyvää tai huonoa. Kaikki otetaan vastaan 🙂

Päivän treeni oli tällainen:

 • Clean technique, painoa tangossa kaikki 20-25kg

For time:

 • 1000m Row
  21-15-9
  Toes To Bar
  Burpee
  500m row

Aikaa vastaan mentiin ja piirun verran yli 20 minsaa tohon uppos. T2B:t tein viiden erissä, samoin burbeet. Kyllähän ne hapotti, mutta joka kerta ne tuntuu pikkasen helpommilta. Näitä treenejä jaksaa tehdä, kun tietää että jokainen treeni vie jollain tapaa eteen päin ja tukee muita treenejä. Mahtavaa oppia koko ajan uutta ja kehittyä!

Pikku poset ennen treeniä :)

Pikku poset ennen treeniä 🙂


Päivän teemana oli opetella käyttämään hook grippiä, onnistuin!

Päivän teemana oli opetella käyttämään hook grippiä, onnistuin!


Rinnallevetoa.

Rinnallevetoa.

kuvia 055kuvia 057kuvia 058Päivän bodauksena tein vähän ojentajia taljassa ja hauiksia käsipainoilla normisti sekä hammerina. täytyy pikku lihoillekin antaa välillä jotain ärsykettä 🙂

kuvia 060kuvia 061

Treenin päälle otin vielä pukkarissa parit poset. Vaikken enää mihinkään fitnessfysiikka-kisoihin tähtääkään niin poseerauksia on silti kiva välillä harjoitella. Niistä näkee kehityksen lihasmassan osalta parhaiten. Nyt oon ainakin rasvaa onnistunut hankkimaan nahkan alle jos en muuta 😀

kuvia 052

kuvia 051

kuvia 050

Tein toissapäivänä pitkästä aikaa juuresmuussia eli keittelin kukkakaalia ja porkkanaa, surautin ne sauvasekoittimella soseeksi, jatkoin keitinvedellä ja heitin sekaan vähän voita ja suolaa. Mahottoman hyvää!

Yhdellä aterialla kaverina ulkofilepiffiä...

Yhdellä aterialla kaverina ulkofilepiffiä…


.. ja toisella laktoosittomia ja gluteenittomia kalkkunanakkeja kera tomaatti ja sipulihöystön.

.. ja toisella laktoosittomia ja gluteenittomia kalkkunanakkeja kera tomaatti ja sipulihöystön.

Oon varmaan joskus kertonut, että tykkään kasvatella kaikenlaisia kasveja ja eilen innostuin taas istuttelemaan rehuja. Meillä alkaa olla joka paikka pullollaan kukkia, kohta täytyy alkaa rakentelmaan seinille hyllyjä niille! Onko täällä muita hortonomeja kuin mä? Mitä tykkäätte kasvatella?

Chiliä, basilikaa, annoona ja samassa ruukussa (hopea) posliinikukka ja rahapuu.

Chiliä, basilikaa, annoona ja samassa ruukussa (hopea) posliinikukka ja rahapuu.

Mökille ostin kesäkurpitsan ja chilin taimen 🙂 Kohta saadaan omaa satoa! Ens kesäksi olen suunnitellut rakentavani mökille oman kasvatuslaatikon. Tässä on talvi aikaa miettiä mitä haluan siinä kasvattaa.

PicsArt_1372582962836

Nyt tämä tyttö alkaa syömähommiin ja parin tunnin päästä salille. Tiedossa boxkyykkyä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Moi! Voitko kertoa hieman tuosta salista, jossa treenaat? Oon ajatellut vaihtaa salia ja Malmi on pyöriny mielessä, koska se on niin lähellä ja monesti ”matkan varrella”… Millainen varustelutaso siellä on ja minkä hintainen? 🙂 Ja mikä meininki 😀

  • Jonna kirjoitti:

   East body Malmi on mun mielestä erittäin hyvä sali, siellä on kunnon tekemisen meininki 🙂

   Varustelutaso on mun mielestä tosi hyvä. Löytyy kaikki mitä kovaan treenaamiseen tarttee: vapaita painoja riittävästi, kyykkyräkki, prässi, hacki, penkit ja vinopenat, pari smithiä, kattavasti jalkalaitteita sekä muita koneita, ylä- ja alataljat, lämmittelylaitteita useampia, erillinen venyttelytila jossa myös vatsalaitteet, kahvakuulia, vetokumit you name it! Pukuhuoneista löytyy sauna ja suihkut. Lisäksi on solarium jos siellä tykkää käydä.

   Vähän aikaa sitten pyysin myös jos joskus sais renkaat ja kiipeilyköyden kattoon. Saa nähdä toteutuuko mun toive 😉

   Mulla on itelläni vuosijäsenyys ja maksan 39e/kk eli ei oo kallis! Mun blogin mainitsemalla saa 3kk hintaan 90e 🙂

   Tuu testaamaan! Jäät varmasti sille tielles 😉

 2. Mari kirjoitti:

  Vautsi! Kiitos vastauksesta. Ne kaikki laitteet ei oo mulle kovin tärkeitä ja oon kelaillu, et kun sä teet kuitenki noita isoja liikkeitä paljon ja pidät sitä hyvänä salina niin kai siellä riittää tilaa tehdäkin niitä. 🙂 Ja unohdin kysyä, että onko siellä sellasta sopivaa laatikkoa box-kyykkyyn? 😀 Se ei oo mikään kynnyskysymys kylläkään salin valinnassa…
  Ihan varmasti tuun testaamaan, oon ihan innoissani koska nykyinen sali on mun tarpeisiin ihan tosi huono 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Joo kyllä mä oon ainakin ihan hyvin mahtunut. Joskus saattaa joutua vähän aikaa oottamaan jos oikeim täyttä on (illalla viiden aikaan) mut aika harvoin kuitenkin. Boxia ei kyl oo mut täytyypä kysyä mikolta jos semmosen vois hommata 🙂 mä oon kyykänny penkille mut olis se kunnon boxi aika hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.