Hae
Palasia Arjestani

Samaa vanhaa.

Tänne mitään ihmeellistä kuulu, sitä samaa vanhaa taas tarjolla 🙂 Anna kerkes jo omassa postauksessaan manaamaan miten tuntuu, että nykyään blogissa vilahtaa aina samat ruuat, samat treenit ja sama vanha naama. No niin täälläkin 😀 Välillä käydään jossakin kivassa paikassa, kuten viime viikonloppuna Korkeasaaressa, mut tätähän tää arki on ja se on kuulkaa musta aika ihanaa <3 Mun arki on tällä hetkellä aika karkeasti ilmaistuna lapsenhoitoa, treeniä ja kotitöitä. Tällä systeemillä mennään vielä kuukausi ja sitten listaan lisätään vielä työt.

Mamman pieni leipuri <3

Mamman pieni leipuri <3

Vuoden verran haaveilin, että meidän lähistölle perustetaan crossfit-sali ja se haave toteutui. Toinen pitkäaikainen haave on työpaikan saaminen vähän lähempää kotia ja nyt kuulkaa näyttää, että sekin haave toteutuu! Sain tänä aamuna erittäin odotetun ja mukavan viestin duunipaikalta ja ensi viikolla asiat selkeytyy tarkemmin 🙂 En voi oikeesti uskoa, että mulla kävisi näin hyvä tuuri! Kolmantena suurena haaveena on se oma rivarinpätkä ja sitäkin on alettu pikku hiljaa katsella 😉 Että jos jollakin on Pohjois-Helsingistä rivari-kolmio myynnissä niin viestiä tälle suunnalle! Ollaan niin rakastuttu nykyiseen asuinympäristöön ettei meitä täältä mikään saa pois.

Maanantain tein jotain ennenkuulumatonta ja unohdin ottaa treenistä kuvia! Kotiin tullessa olin ihan että wtf just happened 😀 Tehtiin voimaliikkeenä pushpressiä 4 x 8, painoa 30kg. Loppuun 8 minuutin amrap, jossa:

 • farmer´s carry 10m (16kg/käsi)
 • wallball x 15 (4kg)
 • farmer´s carry 10m
 • KB pushpress x 10 (12kg)
 • sain tehtyä just ja just 5 kierrosta

Wallball oli mulle uusi tuttavuus, mutta pääsin liikkeeseen tosi hyvin heti sisään. Pallo olis siinä tosin saanut olla vähän suurempi, mut menköön tämän kerran. KB pushpressissä tein ekalla kierroksella 10 toistoa per käsi, mutta jouduin seuraavilla skaalaamaan viiteen toistoon per käsi. Kivasti vei wallball olkapäistä mehut! Oli tosi nasta treeni!

Treenin jälkeen kotona palkkaria napaan.

Treenin jälkeen kotona palkkaria napaan.

Eilen olikin sit aika hevi setti, tunti rinnallevetoa! Ensin puoli tuntia tekniikkaa ja sen jälkeen 20 minuutin tabata-tyyppinen puristus eli 1 minuutti töitä ja 1 minuutti lepoa. Tein ensimmäistä kertaa rinnallevedon power cleanina eli ihan maasta asti. Aikaisemmin olen aloittanut liikkeen riipusta eli reisistä. Hah, mikähän siinäkin on että maasta asti vetäminen on pelottanut niin kovin? Tekniikka oli suht hyvin hallussa, mutta viimesillä toistoilla lähden jostakin syystä vetämään käsillä liian aikaisin. Toi pitää saada kitkettyä pois heti alkumetreillä.

Täällä teille video rinnallevedosta jostain välistä treeniä. Alla kuvia napattuna videolta.

Kuva 1 (31.7.2013 14-28)Kuva 2 (31.7.2013 14-30)Kuva 3 (31.7.2013 14-32)Kuva 4 (31.7.2013 14-33)Kuva 5 (31.7.2013 14-34)Kuva 6 (31.7.2013 14-34) Huomaattekos, että uskalsin ihan sortseissa reenata 😉 On niin kauhean kuumakin ollut ja soijaa pukkaa ihan koko ajan että voisin jumpata vaikka nakuna. Ehkä se olis jo vähän liikaa? 😀

Mä oon ollut aika reipas noiden ruokahommien kanssa, mut aina kun erehdyn ostamaan tytölle sämpylöitä niin huomaan että syön 90% pussista itse. Yleensä aina ennen treeniä syön kasan sämpylöitä, omenaa ja vähän tummaa suklaata. Niin ja kahvia tietysti. Oon jättänyt treenibuusterit nyt kokonaan pois ja oikein ajoitettuna kahvi ajaa täysin saman asian.

PicsArt_1375271832829

Eilen tein salin jälkeen sikahyvää sitruunamarinoitua kanaa. Tässä teille ohje.

Sitruunamarinoitu kana

 • 450g broilerin rintafileitä
 • 1,5 sitruunan mehu
 • 3 rkl oliiviöljyä
 • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Nuiji broilerin rintafileet ohuemmiksi lihanuijalla tai kaulimella.

kuvia 003

Purista sitruunoista mehu ja sekoita mehuun öljy sekä mausteet.

kuvia 004

Laita rintafileet joko minigrip-pussiin tai johonkin astiaan, lisää marinadi joukkoon ja sekoita kunnolla niin, että marinadia tulee tasaisesti kaikille rintafileille. Sulje pussi huolellisesti tai kelmuta kulho ja laita jääkaappiin marinoitumaan noin 30 minuutiksi.

kuvia 005

Paista rintafileet öljyssä tai voissa kypsiksi. Älä tohota liian kauan niin kuin minä…

kuvia 006

Nauti runsaas salaatin kera :)

Nauti runsaas salaatin kera 🙂

Aamuisin mä oon usein aika laiska ruuanlaittaja. Tytölle jaksan ja viitsin laittaa aina kunnon aamiaisen, mut itsellä on vähän niin ja näin. Aika usein teen vaan smoothien tai paistan makkaraa ja munia.

Mustikka-banaanismoothie kera cocovin smoothie mixin ja pähkinöiden.

Mustikka-banaanismoothie kera cocovin smoothie mixin ja pähkinöiden.

IMG_20130731_092403Päivällä ja illalla saatan jopa innostua värkkäämään jotain vähän luovempaa. Tai sit en.

Bataattisosekeittoa pekonihöysteellä.

Bataattisosekeittoa pekonihöysteellä.


Lohta, vesimelonia ja pakastevihanneksia pannulla kärtsättynä.

Lohta, vesimelonia ja pakastevihanneksia pannulla kärtsättynä.

IMG_20130729_124322

Eilen jälkkärinä omena.

Eilen jälkkärinä omena.

Tänään rahtasin kauhean säkin isoksi käyneitä vaatteita kirppikselle ja samalla katsastin josko löytyisi itselle taas jotain kivaa. Kirppiksissä vaan on sitä jotain 🙂 Mukaan tarttui ruukku yrteille, mimmille muumi-tietokone ja itselleni yksi paita.

PicsArt_1375271548159

PicsArt_1375271638651

 

Päivän outfit. Huomaattekos, tukka auki ;)

Päivän outfit. Huomaattekos, tukka auki 😉

No tätä normaalia siis tänne puolelle ruutua, mitäs sinne?

Muistattehan, että tänään on viimeinen hetki saada 10% alennus Luomutar.fistä koodilla XM3-22N-NT4-KQ6!

Ps. Otin just banaanimuffinssit uunista. Maistuis varmaan teillekin!

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  HöpöHöpö! 😀
  Sullakin blogissa kokoajan jotain uutta ja mielenkiintoista, crossi ja paleo, kokoajan uusia ruokajuttuja….
  Mä ainakin tykkään lukea sun blogia ja kuvat on hyvä lisä tekstien väliin! 🙂
  Ja juu, maistuis! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Itestä vaan tuntuu akna et hitto taas näitä safkakuvia 😀 toisaalta, ruokajutut on yks iso osa mun elämää ja harrastus myös sinällään niin miksikäs ei? Ja ideoita saa aina heittää!

 2. Hande kirjoitti:

  Jos sulla olis aikaa niin voisitko vähän kertoa mitä nuo liikkeet on, ettei aina tarttis googlettaa 😉
  T. nim ’Ei niin perillä asiasta, mutta kiinnostunut’
  PS. Sullahan on nykyään ihan UUTTA juttua, kun aloitit uuden lajin. Sekä tuon paleo-jutun.
  Eikse myös mee niin ettei koskaan voi olla liikaa kuvia kissoista ja lapsista! 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Loistava idea! Totta kai voin yrittää vähän sanallisesti selittää, varsinkin jos ei oo kuvaa otettuna 🙂

   Hehee, muksusta tulee kyllä otettua kuvia aika paljon mut en viiti kaikkia tänne tunkee 😀

 3. Joan kirjoitti:

  Sinun blogi on paras blogi ! <3 🙂 Voi jessus minkälaisia ruokakuvia! 😀 Voi nam!!! Ens viikolla on PAKKO mennä salille vetää jo vihdosta viimein kunnolla reeniä nii voi tehdä tollasta ihanaa bataattisosekeittoa tai muuta bataatista! 🙂 Alotin muuten sen whole30 touhun! Tosi hyvä meininki! Ei oo kovin vaikeeta tosiaan kun on paleokin ollut jo pidempään tuttua, ja siis tää mun onnellisuus….. ihan pimeet fiilarit on päällä kokoajan! 🙂 Toiset on että kun ekat päivät on vaikeeta ja että kolmannella viikolla viimestään rupee tuntuun hyvältä, ni ei mulla ollut kyllä kun se ihan eka päivä vähä hankala ja se oli siinä. 🙂 Oon lisäks ollu ihan super energinen ja oon tehnyt kotona vaikka mitä juttuja ja nyt venaan innolla kun huomena on paluu arkeen for real että "pääsee" salille ja saa kaikenlaista rutiinia päiviin. Voisin myös herätellä blogailua henkiin, mutta tulee kyl jatkuun jossain ihan eri osotteessa. Sillon toukokuussa olin jonkun vajaa 2vkoa tähän whole30 -tyyliin, mutta noudatin vaan niitä päälinjoja taikka ohjeita joita pyöri kuvina instagrammissa, et mitä ei saa syödä jne. Nyt kun ostin sen "It starts with food" niin tajuaakin näistä jutuista jotain vähän enemmän ja että miten niitä aterioita kannattaa suunnitella. Ja kaikkee muutenkin! On aivan superhyvä kirja, tykkään enemmän ku Kaisa Jaakkolan kirjoista 🙂 Suosittelen sullekin, kun ainakin yhteen aikaan olit kiinnostunut niistä hormonihommista. Jepsis mutta eiköhän se oo iltaruoan aika! 😀 Herättelit sen nälän sieltä kivasti näillä jutuillas 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon kans huomannut et paleolla on tosi energinen koko ajan. Vkl söin kaikkee paskaa jo olisin voinu vaan nukkua koko ajan…

   Amazonistako sä sen kirjan tilasit? Ja oli joku e-book? Pystytkö laittamaan suoraa linkkiä siihen? Kiinnostais kyllä kovasti!

   Tarttee käydä katselemassa niitä whole30-kuvia jos sais vähän inspistä lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.