Hae
Palasia Arjestani

Maailman kamalin päivä.

Tiedättekö mikä on maailman kamalin päivä? No siivouspäivä tietenkin! Tuntuu, että vaikka kuinka järjestelen, puunaan ja putsaan niin kämppä on ihan saman näköinen kuin ennen siivouksen aloittamistakin. Nytkin oon täällä järkkäillyt paikkoja koko aamun enkä vieläkään ilkeis vieraita tänne kutsua.

Jaa että siivottako pitäis? Heti aamusta?

Jaa että siivottako pitäis? Heti aamusta?

Tätä urakkaa ei yhtään helpota se, että mulla on ehkä maailman idioottimaisin tapa siivota. Kuljen huoneesta toiseen ja aina kun keksin että toikin pitäis tehdä niin sit alan sen homman tekemään. Loppujen lopuks oon niin uuvuksissa kaikista noista asioista jotka mukapitäätehdä enkä jaksa ees imuria enää käynnistää. Näin meillä. Mites teillä?  Osaatteko organisoida siivousurakan niin että saatte sen hetkessä tehtyä vai mikä on teidän systeeminne?

Niin ja sitten on vielä tuo pieni ihminen, joka pistää kämpän sekaisin hetkessä. Nytkin kaivelee tuolla keittiön laatikoita ja lattia täyttyy uhkaavasti kaikenlaisesti pikku tilpehööristä…

Lisäravinnekaapin tyhjennyt menossa.

Lisäravinnekaapin tyhjennyt menossa.

kuvia 012

Mutsiiii... sähän täällä sotket enkä mä!

Mutsiiii… sähän täällä sotket enkä mä!

Keskiviikkona menin open gymiin meidän boxille. Open gymissä saa tehdä mitä vain ja koutsit on koko ajan paikalla auttamassa jos tarvetta avulle on. Itse teen open gymissä yleensä aina tekniikoita mitkä koen kaikista hankalimmiksi sekä treenaan juttuja jotka haluan oppia. Yleensä tämä tarkoittaa double underseja, kippileukoja sekä käsilläseisontaa. Joskus openit menee täydeksi häröilyksi 😀 Tällä kertaa päädyin kahden muun treenaajan kanssa tekemään päivän wodin, joka koostui pelkästään kahvakuulaliikkeistä. Ite tykkään kovasti kahvakuulailusta vaikken mikään erityisen hyvä siinä olekaan.

Päivän wod: 20 minuutin tabata-treeni kahvakuulalla. 30 sek työtä ja 30 sek lepoa. Liikkeinä:

 • etuheilautus kahdella kädellä
 • goblet squat
 • clean & jerk (yksi käsi per kierros)

Otin alkuun 8kg kuulan, mut aika nopeasti totesin sen olevan vähän turhan kevyt ja tein lopputreenin 12kg kuulalla. Kivan nopea tempoinen treeni ja soijaa pukkas kohtuullisen paljon!

Etuheilautus.

Etuheilautus.

kuvia 001

Goblet squat.

Goblet squat.

kuvia 007

Sama liike sivulta.

Sama liike sivulta.

kuvia 004

clean & jerk. Näetkö kuvassa jotain hämärää? :D

clean & jerk. Näetkö kuvassa jotain hämärää? 😀


Tämmöstä meillä :D

Tämmöstä meillä 😀


Siellä se koutsi vieläkin on...

Siellä se koutsi vieläkin on…

Eilen tehtiinkin treeneissä pelkkää mobilisaatiota eli mobbauspäivä siis kyseessä. Kuvia en tullut ottaneeksi, mutta lupaan tehdä teille joku päivä ihan oman postauksensa hyvistä liikkuvuutta parantavista liikkeistä! Jatkossa onkin suunnitteilla ohjattu mobbauspäivä kerran viikkoon ja ainakin allekirjoittaneelle tulee tarpeeseen 🙂

Eilen lähdössä treeneihin :D

Eilen lähdössä treeneihin 😀


Hanuriosastoa kivasti imartelevat pöksyt... NOT:

Hanuriosastoa kivasti imartelevat pöksyt… NOT:


On mennyt treenit perille!

On mennyt treenit perille!

Taas olisi Crossfit Vantaalle tarjolla tutustumiskäyntiä halukkaille 24.8 klo 10-11. Jos kiinnostaa niin ilmoittaudu info@crossfitvantaa.com. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea! Myös uusia On Rampeja on tulossa ja niiden aikatauluja voit katsoa täältä.

IMG_20130815_154602IMG_20130815_104801Eilen tein treenin jälkeen taas ehkä maailman parasta sapuskaa: broiskunfileitä kera vuohenjuuston ja lisäksi bataattiröstiä. Aivan törkeen hyvää!

Kanat marinoin itse ja sit päälle vähän vuohenjuustoa ja eikun uuniin. Bataattirösteissä ei ole muuta kuin raastettua bataattia, muutama kananmuna ja mausteita. Paistetaan pannulla kookosöljyssä.

Kanat marinoin itse ja sit päälle vähän vuohenjuustoa ja eikun uuniin. Bataattirösteissä ei ole muuta kuin raastettua bataattia, muutama kananmuna ja mausteita. Paistetaan pannulla kookosöljyssä.

kuvia 015

IMG_20130815_215551

Lounaalla eilen makkaraa, paprikaa ja munia. Mä rrrrrakastan makkaraa!

Lounaalla eilen makkaraa, paprikaa ja munia. Mä rrrrrakastan makkaraa!


Lounas oli niin tuhti niin ennen treeniä riitti vähän kevyempi snäki: omenoita, pähkinöitä ja kookoskermaa. Niin ja tummaa suklaata kera kahvin :)

Lounas oli niin tuhti niin ennen treeniä riitti vähän kevyempi snäki: omenoita, pähkinöitä ja kookoskermaa. Niin ja tummaa suklaata kera kahvin 🙂


Toisena päivänä vähän samanlainen välipala: kookosmaitoa, banskua, marjoja, taateleita ja pähkinöitä.

Toisena päivänä vähän samanlainen välipala: kookosmaitoa, banskua, marjoja, taateleita ja pähkinöitä.

Nyt oon tässä kirjoittamisen lomassa saanut siivoukset kuta kuinkin loppuun ja näköjään ranteenkin taas kipeeks eli on hyvä lopetella näihin tunnelmiin 🙂 Hyvää viikonloppua kaikille! Mitä on suunnitelmissa? Me lähdetään taas mökille kun vielä voidaan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Elina S kirjoitti:

  Mä oon ammatiltani siivooja, eli jos haluan siivota niin siinä ei kauaa nokka tuhise mutta nykyään se on ihan vaan laiskuudesta kiinni ettei paikat kiillä 😀 Ei täällä paskassa uida mutta hallittu kaaos vallitsee koko ajan. Lapsilla tietty siinä oma osansa ku niin nopsaan saavat lelunsa levitettyä mutta eipä tuo niin haittaa 🙂 Mä lähden kylälle kohta yksin hillumaan illaksi, käyn kavereilla ja en suunnittele sen kummemmin. Katon mitä ilta tuo 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hallittu kaaos taitaa kuvata meidänkin kämpän normitilannetta aika hyvin 😀

   No sulla on luksusilta tulossa! Nauti nyt 🙂

 2. Adelheid kirjoitti:

  Mä oon niin ympärihaahuilija siivotessa. Alan helposti tehdä ihan epäolennaisia asioita siivotessa ja homma sen kun venyy. Saan tehokkaan siivouksen aikaiseksi ainoastaan sillon kun joku on tulossa kylään. =)

  • Jonna kirjoitti:

   Sama täällä! Kiva kuulla etten oo ainoo huuhailija.. Aina löytyy jotain mielekkäämpää tekemistä (kuten kukkien leikkaaminen, lehtien lukeminen…) kuin oikea siivoaminen 😀

 3. Piia kirjoitti:

  Minä siivosin meidän residenssin tiistaina ja meni vaivaiset 5 tuntia tämän 90 m2 asunnon siivoamiseen, what? No eipä olukaan siivottu sitten kevään kunnolla, mitä nyt aina välillä pyyhkässy vähän sieltä sun täältä. Oli kyllä ihanaa siivouksen jälkeen, kun koko kämppä kiilsi kylppäriä myöden ja tuoksui puhtaalle. Nyt siitä on muisto vain ja pöly alkaa jälleen näkyä… mä niin vihaan pölyjen pyyhkimistä. Meilläkin alkaa pikkuroipetta kertyä ympäriinsä ja aina ennenkun pääsee kunnolla siivoamaan menee tavaroita järjestellessä jo se reilu tunti 🙂 Tiistaina sain siivouksen napakasti tehtyä, kun ipana oli päiväkoissa, kun mun olis pitäny nukkua yövuoroa varten, vaihsoin sitten nukkumisen siivoamiseen, jota ei tapahdu kovin usein 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No joo, mulle menee kans aina vähintään se tunti järjestellessä paikkoja ja laitellessa tavaroita oikeisiin paikkoihin. Kai se pitäis vaan rohkeesti viskellä ylimääräistä kamaa menemään niin ei pääsis mitään kertymäänkään nurkkiin. Nimim. aika monta roinalaatikkoa olohuoneen nurkkauksessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *