Hae
Palasia Arjestani

Sattuipas sopivasti.

Meidän mökissä on kovin hiljaista. Mies lähti tytön kanssa eilen mökille ja vei kissatkin mukanaan. Kuvittelin tekeväni kotona kaikkia niitä suunniteltuja ”rästihommia” (siivousta, verhojen vaihtoa ym.) mut oon onnistunut buukkaamaan kalenterini näille parille päivälle niin täyteen etten ole ehtinyt kotona käymään kuin vaihtamassa vaatteita ja nukkumassa! Tänään oli duunissa palaveria ja meni vähän pidempään, bussilla nopeesti kotiin vaihtamaan vaatteet ja treeneihin. Treeneistä nopeesti suihkun ja vaatteiden vaihdon kautta päiväkodin vanhempainiltaan. Nyt kotosalla vähän blogia, syöminen, mobbailua ja sit unille. Huomenna homma taas jatkuu, mut onneks on kiireiden keskelle tiedossa vähän hemmotteluakin 🙂

Puhtaat petivaatteet, ihan parasta <3

Puhtaat petivaatteet, ihan parasta <3

IMG_20130924_070636

Duunissa päivittäin pieniä houkutuksia...

Duunissa päivittäin pieniä houkutuksia…

 

Tämmösiä työn alla tällä hetkellä :)

Tämmösiä työn alla tällä hetkellä 🙂

Treenaamaan oon päässyt tällä viikolla ihan normaalisti. Meillä on menossa kevyt viikko mikä sattui aika sopivasti mun flunssasta paranemista ajatellen 🙂 Ei noi treenit silti ole kovin kevyiltä tuntuneet…

IMG_20130924_154406IMG_20130925_061330Maanantaina ja tiistaina meillä oli pieniä kisailuja. Maanantaina punnerrettiin ensin maximitoistot eli jokainen punnersi määrätyllä tekniikalla niin paljon kuin meni. Ehkä flunssa vielä painoi, koska tuloksena oli säälittävät 30 punnerrusta… 😀 Punnerrusten jälkeen kyykättiin pallon päälle. Aikaa oli kaksi minuuttia ja jokainen teki siinä ajassa niin monta kyykkyä omalla painolla kuin sai, tuloksena 99 kyykkyä. Seuraavaksi käännyttiin pois päin kellosta ja tavoitteena oli kyykätä jälleen kaksi minuuttia, mutta aika piti itse arvioida ja nostaa käsi pystyyn kun arvioi ajan kuluneen. Yritin taktikoida ja miettiä miten hapoilla jalat on ja kuinka monta toistoa vähemmän saisin tehtyä. Ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin. Nostin käden pystyyn 82 toiston kohdalla ja sillon aikaa oli mennyt jo 2.12 😀 Loppuun tehtiin vielä roikkumiskisa eli roikuttiin leuanvetotangosta suorilla käsin aikaa vastaan. Mun aika taisi olla 1.31. Forkut oli aika hapoilla!

kuvia 007

Päivän wod.

 

Tuloksia.

Tuloksia.

 

Kyykky pallon päälle tähän tapaan.

Kyykky pallon päälle tähän tapaan.

kuvia 009

Roikkumisskaba.

Roikkumisskaba.

kuvia 002kuvia 003kuvia 004kuvia 005kuvia 006Eilen oli varmasti jokaisen rakastama burbeechallenge eli 100 burbeeta aikaa vastaan. Vähän naureskellen totesin, että tyytyväinen oon jos alle 10 minuutin saan tehtyä, ei nimittäin kuulu mun suosikkiliikkeisiin ja piiputan niissä yleensä heti alussa. Noh, aika olis sit 10.10 ja jäi vähän kaivelemaan. En tajuu miten jotkut veti noi kuuteen minsaan! Burbeiden päälle harjoteltiin käsilläseisontaa ja ranteetkin kesti ne tosi hyvin 🙂 Loppuun vielä pikku kisa eli piti mennä kyykkyasentoon selkä seinää vasten ja siinä sitä sitten tönötettiin aikaa vastaan. Mun tulos oli tasan 2 minsaa.

kuvia 012

kuvia 013kuvia 014

kuvia 015

kuvia 016

kuvia 017

kuvia 018

 

kuvia 019

Lähdettiin neljän muun boxilaisen kanssa mukaan Luhdan 200 tunnin liikuntahaasteeseen, jonka pääpalkintona oli reissu jonnekin pohjoiseen, oliskohan ollut Leville? Meidän tiimillä on hieno nimi: crossfit Vantaan cream team 🙂

Tiimikuva. Kuvasta puuttuu vielä Antti ja Sanna.

Tiimikuva: minä, Krisse ja Terhi. Kuvasta puuttuu vielä Antti ja Sanna.

Ruokapuoli on menny vähän plörinäksi tällä viikolla. Oon yrittänyt tuhota jääkaapista vanhenevia ruokia, kun minäkin matkusta mökille perjantaina junalla. Söin sit lauantaisen pizzan jämät eilen ja tänään oon tyhjentänyt leipäpussia… Kasvava nuori tarvitsee energiaa 😀

Sunnuntaina miehen tekemää makrulootaa.

Sunnuntaina miehen tekemää makrulootaa.

 

Töissä sentään salaatti linjalla: kanaa, fetajuustoa, päärynää, oliiviöljyä, paprikaa ja kurkkua.

Töissä sentään salaatti linjalla: kanaa, fetajuustoa, päärynää, oliiviöljyä, paprikaa ja kurkkua.

Kaipa tästä täytyy alkaa tekemään huomisia eväitä valmiiksi ja painella unille! Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

 

 

14 kommenttia

 1. nasba kirjoitti:

  Postaus oli kiva ja mielenkiintoinen, mutta vielä kivempi se ois ollut kun ois nähnyt kuvatkin. Ilmeisesti teillä siellä jotain häikkää kun toisestakin blogista luin samoista ongelmista.

  Täällä on treenejä käyty tekemässä tällä vkolla nyt kaksi kertaa. Maanantaina pidin vapaata kun viikonloppuna olin kahvakuula ohjaajakurssilla ja tuli nosteltua kuulaa 14h yhteensä. Treeneissä on kyllä tullut huomattua, että voimat on poissa vieläkin. Tänään wodissa 15kg tanko ei meinannut edes nousta. 😀 Nyt pari päivää (tai ainakin päivä, hih) vapaata ja lauantaina sitten taas.

  30 tavallista punnerrusta? Jep, jep… Hyvä kun mä saan 10. 😀

  Toi burbee juttu kuulosti siltä, että sitä on kokeiltava! 100 burbeeta… ai-jai!

  • Jonna kirjoitti:

   Ongelmia oli jo postausta kirjottaessa. Kuvat latautui sillonkin tosi hitaasti, mut nyt pitäis näkyä 🙂 Ite en oo tämmöstä häikkää aikasemmin huomannut mut eiköhän noi viisaammat osaa tällaiset hoitaa helposti kuntoon!

   Alatko ohjaamaan jossain kahvakuulaa? Mä oon kans miettinyt et olis kiva käydä se ohjaajakurssi.

   Heh, punnerruksethan on niiiiiin helppoja ja mukavia… Not 😀

 2. riitupiitu kirjoitti:

  Ei näy kuvat 🙁 Viikko lähtenyt hyvin, jos sitä lähtis rästipäivälle tekemää vaikkapa teNpausta (:

  • Jonna kirjoitti:

   Nyt pitäin näkyä 🙂 miten meni tempaus?

   • Nimetön kirjoitti:

    Hehee tempaus vaihtuiki kyykkyihin 😀 ne meni hyvin, ollaa kyykätty mein salil nyt tosi ahkeraan, on kyllä jalat vahvistunut huikeesti 🙂 käy vilkasee crossfitlappeenranta.com, tuolla myö treenataa:D

    • Jonna kirjoitti:

     Oi! Teillä on kivan kuuloisia treenejä 🙂 mäkin tahtoisin alkaa harjoittelemaan muscle uppeja. Saa nähdä missä vaiheessa ne meille tulee cai treenailenko niitä alkuun openeissa. Ootko saanut niitä jo tehtyä?

     • riitu kirjoitti:

      Joo meillä on tuolla ihan huiput valmentajat kyl! En saa tehtyä mu:ta vielä, ei lähellekää 😀 harjoittelua ja sitä tekniikkaa vaan tullut tehtyä sillai jalat maassa tekniikalla ! Ehkä se vieläjonain päivänä sit menee 🙂

     • Jonna kirjoitti:

      Mäkin oon vaan niitä osaliikkeitä vähän kokeillut mut jossain vaiheessa täytyy sit alkaa panostamaan enemmän. Kun nyt sais noi perusliikkeet ensin haltuun 🙂

 3. Jeba kirjoitti:

  Heippa, onko sulla tietoa onko tuonne Vantaalle tulossa mitään ilmaisia tutustumispäiviä? Tuntuu tuo 169€ kertarysäyksellä aika isolta uhraukselta, kun ei lajia ole koskaan edes kokeillut vielä. Tuntuu, että sillä selviäisi vasta, onko tuo oma juttu olenkaan. Ps. Kiitos superkivasta blogista! 🙂

 4. Mika kirjoitti:

  Siistejä testejä! Tota seinäävastenistumista pitääkin kokeilla, pystyn kyllä istumaan syväkyykyssä useammankin minuutin ja nousemaan ylös mutta tosta asennosta en tiedä kyllä yhtään :E

  Kuvat näkyy hyvin mutta usein näissä fitfashionin blogeissa on ongelmia 🙁 Ei kiva, joskus kone menee ihan jumiin ja selain kaatuu. Harvemmin onneks sulla mutta täälläkin on käynyt niin pari kertaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, kokeile ja kerro miten meni! Toivottavasti toi kuvaongelma olis nyt hoidettu. Jäi itseltäkin eilen parit blogit lukematta kun kuvat ei näkyneet 🙁

 5. Elina S kirjoitti:

  Mä osallistuin kans porukalla tohon Luhta-haasteeseen 🙂
  Täällä on leikitty raksamiestä ihan urakalla, autotallin pohjaan on nyt harkot muurattu ja kaivinkonetta vielä jyrryytetään tälle vuodelle pihalla. Loput sit ens vuonna 🙂 Kävelylenkkejä on tullu tehtyä paljon nyt ton haasteenki takia ja salilla käyn sen mitä ehdin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Munkin tarttis alkaa vähän lenkkiä vetämään niin sais tunteja tuohon luhdan kisaan. Kannustaa hyvin ihmisiä liikkumaan enemmän 🙂 vkl ollaan mökillä niin jospa jotain sais sinne sit kirjattavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.