Hae
Palasia Arjestani

Uuden opettelemista ja hemmottelua.

Keskiviikon open gymissä päätin opetella taas vähän uusia taitoja. En ole koskaan tehnyt jerkiä splittinä ja mun mielestä nyt oli hyvä hetki alkaa harjottelemaan sitä. Kuulemma splitillä pitäisi saada nostettua suurempia kilomääriä kuin normijerkillä. Mene ja tiedä, mut mä aion ottaa sen nyt haltuun 🙂

Split jerkin treenausta.

Split jerkin treenausta. Paula punnertaa taustalle! Se on niin pro ettei normipunnerrukset riitä 😀

kuvia 002kuvia 006kuvia 007kuvia 004kuvia 005Ahkeroin splittien parissa yli tunnin. Oikeastaan tahkoin pelkkää tekniikkaa, painoja ”painavimmassa” sarjassa 30. Allemeno on mulle jotenkin vaikea ymmärtää, mut nyt ehkä sain jo vähän ajatusta siitäkin. Nyt vaan pikku hiljaa lisää räjähtävyyttä, nopeampi allemeno ja vähän pidempi asento. Toistoja, toistoja, toistoja!

collage_58Torstaina matkustin junalla suoraan töistä Keravan puolelle Iirikselle kasvohoitoon. Iiriksellä ja Sinillä on tosi kivasti laitettu liike ihan juna-aseman lähellä osoitteessa Kauppakaari 13. Sisustus on mietitty viimeisen päälle ja se oli täynnä ihania yksityiskohtia! Just sellaisia, joita tahtoisin omaan kotiini 🙂 Ehkä saatan jonkun idean varastaa!

 

Iiris 🙂 Kuva lainattu täältä.

Mulle tosiaan tehtiin mun ihotyyppiin sopiva kasvohoito ja samalla värjättiin kulmat ja ripset. Ilme muuttui värjäysten ansiosta täysin! Enää ei tartte töihinkään välttämättä ollenkaan meikkiä 🙂 Ihokin on nyt kuin vauvan peppu ja ihastuin totaalisesti Iiriksen käyttämiin Academien tuotteisiin. Sain niistä näytepakkauksia testiin ja joudun ehkä jokusen purnukan hankkimaan omaankin kotiin 🙂

PicsArt_1380376640404kuvia 014PicsArt_1380376735685

PicsArt_1380376813496

PicsArt_1380376924897

PicsArt_1380376990739

PicsArt_1380377333959

PicsArt_1380377522244

PicsArt_1380377695605

Mun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu lähinnä kasvovesi sekä rasvaus aamuin ja illoin. Kerran viikkoon yritän muistaa tehdä kuorinnan sekä kosteuttavan naamion. Näppylää mulla pukkaa silloin tällöin, mut ei onneksi ihan kauheasti enää nykyään. Kasvohoidossa olen Helsingissä asuessa käynyt muistaakseni kerran. En vaan ole löytänyt hyvää kosmetologia enkä oikeastaan ole jaksanut etsiäkään. Nyt ei enää tarvitsekaan, koska aion jatkossa käydä aina Iiriksen käsittelyssä. Mikä mukavinta niin jaamme vielä kiinnostuksen samaan lajiin eli aika menee nopsaan harrastuksesta höpöttäessä 🙂 Mieli tekisi taas laitattaa ripsien pidennykset ja ihonpuhdostuksin täytyisi taas tehdä.

Nassulla entsyymikuorinta.

Nassulla entsyymikuorinta.

 

Tässä kasvoilla ja silmillä kosteuttava naamio.

Tässä kasvoilla ja silmillä kosteuttava naamio.

kuvia 013Mulla olis teille lukijoille pieni tarjous Iiriksen hoidoista! Eli koodilla Jonna saat kaikista hoidoista (ei sisällä pigmentointeja) -15% lokakuun ajan! Enemmän tietoa Iiriksen & Sinin liikkeestä heidän facebook-sivuiltaan. Liike sijaitsee siis ihan juna-aseman lähettyvillä joten sinne puksuttaa junalla varsin kätevästi 🙂 Sit ei muuta kuin hoidattamaan nassua!

Mä olin niin myöhään torstaina kotona etten edes kerennyt treeneihin. Matkalla iski hiuko ja kävin hakemassa subista dinneriä ja samalla reissulla pyörähdin myös Punnitse&Säästä-kauppaan.

Uudet silmät :)

Uudet silmät 🙂

PicsArt_1380377244590PicsArt_1380376575143PicsArt_1380376526307Maitosuklaa-parapähkinöitä oli ihan pakko ostaa ja onhan ne hyviä… Säästelin onneks suurimman osan perjantain junamatkalle. Jälkkäriks maistoin muutaman lusikallisen viime viikonloppuna ostettua Ingmannin Wienin sacher-jäätelöä, mut ei kyllä ollut kovin kummoista 🙁

Nyt täytyykin sit alkaa miettiä kampaajalle lähtöä joku päivä. Jotain uutta lookkia pitäis sillekin osastolle saada! Onko teillä suositella hyvää kampaamoa Helsingin seudulta?

 

 

 

19 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  Hei mä maistoin kans tota jätskiä ja petyin!!! 🙁 Ei ollu oikein mistään kotosin, pliisua….

 2. fityoutoo kirjoitti:

  Niin ja piti vielä sanoa että Dandy Tarkk’ ampujankadulla ja siellä Reija tai Sumi (tai oikeestaan kuka vaan!)! Oon käynyt sellä siitä asti kun muutin Helsinkiin, enkä mene enää muualle!!!

 3. Adelheid kirjoitti:

  Hyvä on ilme kyllä nyt. Ihanaa hemmottelua. =)

  • Jonna kirjoitti:

   Ja samalla tuli muistutus et vois tuohon kauneuspuoleenkin välillä panostaa enemmän 🙂

 4. Vim kirjoitti:

  Split jerkissä vaan etujalkaa huomattavasti enemmän eteen kuin sulla tuossa. Ajattele askelkyykkyä…

  • Jonna kirjoitti:

   Juu, sitä tarkotinkin pidemmällä askeleela. Positiivista sinänsä että kuvasta ymmärsin sen itsekin 🙂 koutsi asiasta mainitsi myös mut kuvasta sen tajuaa vieläkin paremmin.

 5. Mami12 kirjoitti:

  Parturi kampaamo BOB stadissa 🙂

 6. riitu kirjoitti:

  Splitillä saa suurempia rautoja ylös, kun vaan oppii tekniikan ja pitämään itsensä vakaana siinä asennossa, ettei tuu nk. Juoksurive eli alkaa huojumaan sen tangon kansss eteenpäin 🙂 aikaahan noissa mennee ennekun oppii, mutta sitkeetä treeniä vaan ja valmentajalta kyselee. Tänää just riveä tehtii, sekä mavea + burbeeta…nytt jalat tutisee! Hyvälle näytää uusi look 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, toistoja saa hangata kyllä tuonkin kans mut ensikosketus on ainakin nyt otettu ja tekniikka takaraivossa muhimassa 😉

 7. Suvi kirjoitti:

  Moi! Saitko nuo hoidot ilmaiseksi kun kirjoitit tämän postauksen? 🙂 Pyysitkö itse vai pyydettiinkö sinua?

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka! Maksoin osan itse. Tunnen Iiriksen entuudestaan ja joskus oli puhetta että voisin hänellä käydä hoidossa 🙂

 8. Amanda Lindblad kirjoitti:

  Parturikampaamo BOB Kapteeninkadulla! 🙂

 9. P kirjoitti:

  Heips, saako kysyä mitä teet työksesi? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Moi! Mä oon labranhoitaja eli pistelen ihmisiä työkseni 😉

   • P kirjoitti:

    Arvelinkin, että oot hoitoalalla, kun jossain postauksessa olit työvaatteet päällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *