Hae
Palasia Arjestani

Ei se kaukana ollut.

Meillä on ollut vähän huono viikkoa, siks en oo jaksanut blogiakaan kirjoittaa. Tyttö on itkeskellyt päiväkodissa aamusta iltapäivään ja eilen koko illan kotonakin. Yön aikana hän herää itkien monta kertaa ja mä oon ihan kuollut kun en koskaan saa unen päästä heti kiinni. Kellon soidessa en tiedä mitä kello on, mikä päivä on saati miks hemmetissä se kello ylipäänsä vieressä huutaa..

Mökillä viikonloppuna.

Mökillä viikonloppuna.

20130928_100029

20130928_095903

20130928_094144

En tiedä onko itselläkin joku syysmasennus menossa (sisko sanoo, että kolmenkympin kriisi…) mut jotenkin on vähän alakuloinen olo koko ajan. Treeneistä puuttuu kunnon flow ja tuntuu etten saa itsestäni mitään irti. Lähinnä vaan vertaan omia tuloksiani muiden tuloksiin ja ajattelen olevani ihan paska kaikessa. Hohhoijaa. Kai tää menee ohi?

 

PicsArt_1380735387426

PicsArt_1380735300822

 

Treeneissä olen tällä viikolla käynyt maanantaina ja tiistaina. Ihan kohtuullisen hyviä settejä mut kuten sanoin niin en ole saanut puskettua itseäni niihin parhaisiin suorituksiin vaan homma on jäänyt vähän puolitiehen. Siitä huolimatta oon menny treeneistä tosi kipeeks! En huonolla tavalla vaan sillä hyvällä 🙂 Vaikka olkapäät ja ranteet on kipeytyneet treenien aikana niin ei ne enää seuraavana päivänä ole kipeet ollu. Ehkä kroppa alkaa vihdoin tottua ja totella mua!

Maanantaina alotettiin etukyykyllä ja jatkettiin 20 minsan amrapilla seuraavaan tapaan:

 • Etukyykky 5×5 (30, 40, 45, 47.5 ja 50kg)

20 minuutin amrap

 • thruster x 15 (30kg)
 • double under x 15
 • wallclimb x 5

Etukyykyt meni ihan kivasti. Liikkuvuus on selkeesti parantunut ja eturäkki pysyi tosi hyvin koko ajan. Tekniikkakin ihan ok ja kiloja olis saanut olla enemmän 🙂 Amrap olikin sit aika hapokas. Ekojen thrustereiden aikana jo ajattelin et ei helv… Sitkeesti tein kaiken ja painotavoitteeksi naisille oli laitettu tuo 30kg. DU:t pyöri yllättävän hyvin, mut kahden kiekan jälkeen jouduin wallclimbit skaalaamaan punnerruksiksi. Ei tykänny ranteet 🙁 Kierroksia sain siis tehtyä vaivaiset neljä mut oon silti tyytyväinen!

Tiistain wod.

Tiistain wod.

kuvia 014

Tiistaiaamuna mulla oli jo ojentajat ja yläselkä aivan tuhannen kipeenä! Päätin silti mennä tekemään päivän wodin. Sillähän se lähtee millä on tullutkin, eiks ni? 😀

 • Power Clean (raaka rinnalleveto) 5 x 3 (30, 35, 40, 45, 50kg)

7 kierrosta aikaa vastaan

 • Clean x 5 (30kg)
 • Box jump + push up x 10 per liike
 • aika 21.45

Ihan killeri treeni! Siis aivan kauhea, kuolin noin miljoona kertaa. Cleanissa kokeilin mun tavoitepainoa eli 50kg. Eka toisto tuli ylös joten kuten, mut loput kaks jäi puoli tiehen. Sitä yhtäkään ei koutsi hyväksynyt. Ei se kaukana ollut! Mut joo, tekniikkaa täytyy vaan tahkota lisää koska tekniikka alkaa hajota tolla 50kg kun hujasen paska. 45 kiloo tuli vielä ihan nätisti, mut siihen se loppu. Muutaman hyvän neuvon sain taas tekniikkaan ja täytyy vaan ne nyt iskostaa tonne takaraivoon. Tuli mulle kuitenkin uusi PR eli 45kg 🙂 Toi loppu wod olikin kuolemaa alusta loppuun. Cleanin jälkeen hyppyä boksille yksi toisto, heti perään punnerrusta yksi toisto, boksille yksi… jne kunnes molempia oli tehty 10, yhteensä siis 20 toistoa. Välillä jouduin askeltamaan boksille jalka kerrallaan ja tekemään punnerruksia boxia vasten. Ei vaan jaksanut!

 

kuvia 003

kuvia 004

kuvia 005

kuvia 006

kuvia 007

kuvia 008

kuvia 009

kuvia 010

kuvia 011

Mites teillä on viikko mennyt? Minkälaisia treenejä olette tehneet? Entäs ruokapuoli? Meillä on duunissa koko ajan niiiiin paljon herkkuja tarjolla etten kestä 😀 Kohtuullisen hyvin oon saanut pidettyä iteni kurissa ja hyvä niin. Oon nostanut hiilarimääriä nyt aika paljon ja se alkaa näkyä kropassa… Good bye vatsalihakset! Noh, dietataan sit joskus jos huvittaa ja alkaa ahdistaa. Nyt on tärkeintä saada riittävästi energiaa treeneihin ja ylipäänsä elämiseen 🙂

Suuri chilisatoni :D

Suuri chilisatoni 😀

Tää on hyvää lohen kanssa!

Tää on hyvää lohen kanssa!


Siipisoosista saa loistavan lisäaineettoman marinadin ja kastikkeen broiskuille :)

Siipisoosista saa loistavan lisäaineettoman marinadin ja kastikkeen broiskuille 🙂

Lunchia töissä.

Lunchia töissä.

IMG_20130928_084225

 

Kaura-omenapaistosta tehtiin taas mökillä.

Kaura-omenapaistosta tehtiin taas mökillä.

Tuin huippuhyvää kanaa ruuaksi. Ohje tulossa!

Tuin huippuhyvää kanaa ruuaksi. Ohje tulossa!

 

Eilen tein ihan perussafkaa: pastaa ja jauhelihakastiketta.

Eilen tein ihan perussafkaa: pastaa ja jauhelihakastiketta.

Mimmillekin kelpas :)

Mimmillekin kelpas 🙂

Tän päivän wod näytti taas aika hapokkaalta. Suljin siinä vaiheessa silmäni kun näin burbees x 50 😀 Katsotaan millä mielellä pieni neitokainen on ja jos kovin itkuiselta taas vaikuttaa niin jätän oman treenin väliin. Ihan vaan sen takia ettei tarttis noita burbeita tehdä 😀

 

 

 

 

9 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  Eilen alkoi On Ramp! Mulla oli vähän ristiriitaiset fiilikset koko crossfitistä, mutta yllätyin erittäin positiivisesti! Tekniikkaa käytiin läpi todella hyvin ja sain aivan uusia ulottuvuuksia esim. maastavetoon, jossa mulla on ollut tekniikka kadoksissa jo jonkun aikaa! Se on kuitenkin aina ollut yksi mun lempiliikkeistäni… Huomasin myös miten paljon vaikuttaa toi kapea tanko tuntumaan…meillä on erällä vaan niitä pakuja tankoja ja aina joudun käyttään vetoremmejä!
  Kyykkyjä tehtiin niin paljon, et nyt mulla huutaa jalat niveaa. Hurri oli tietysti ihan kärttynen, kun joutu niin paljon treenaan jalkoja :D! Sit vielä tehtiin ”vittumainen” wodi loppuun ja oli kuulemma se pallorullauskin ihan tuskaa… Mä sanoin sille et täs on just se ongelma, et välissä ei pääse lukeen tekniikanmaailmaa tai jauhaan läpändeerosta muiden laiskiaisten kans! haha!
  Tänään jatketaan! Mennään joku kerta yhdessä sinne hikoileen!

  • Jonna kirjoitti:

   Jee, aivan mahtavaa jos tykkäät! Tuolta saa tosi hyviä tekniikkavinkkejä raskaisiin perusliikkeisiin jotka on jo tavan salitreenauksenkin kulmakiviä. Mulla on mavetulokset noussu nopsaan eikä polvet ole kipuilleet enää yhtään. Lihashuoltoonkin joutuu panostamaan ihan eri tavalla kuin ennen mikä on vaan hyvä juttu!

   Olispa kiva päästä yhdessä treenaamaan 🙂

 2. riitu kirjoitti:

  Leuanvetotreeniä oli toisspäivänä, nyt ei loppuviikkoon kerkeä reeneihin, kun menee töissä aika ja viikonloppuna mökkeilyä luvass 🙂 harmi sinänsä, tosi kivoja teeenejä olis ollut! Syöminen on ehkä vähän herkkupainotteista ollut ja eilen taivas repesi totaalisesti, oli työkamun synttärit..tilattiin pitsat ja syötiin kahdestaan 3/4 osaa kuuden hengen kakusta 😀 noo, hiilaritankkausta xD vaan ei tuo haittaa, töissö on enemmin ongelmana, ettei kerkeä syödä tarpeeksi. Eilen ainaki korjattiin toi asia 😀 tänään sit paluu normaaliin taas. Oon huomannut, että cf: n aloittamisen jälkeen ja nyt kohta vuoden sitä harastaneena on ”helpompi” herkutella ja huomata että maailma ei siihen tosiaan kaadu. Jotenki pelkkänä saliaikana oli paljon ulkoäkökeskeisempää ja oli milloin mikäkin lite,sd tms menossa ja mittailimvaan senttejä!

  Kannattaa yrittää muistaa olla vertailematta omia tuloksiaan, kuitenkik itseään vasten tätä lajia harrastetaan! Hyvä pr sulla rivessä, varsinki raakana..ja teknikkaa kun saa hiottua niin tulokset vaan paranee. Miulla oli keväällä rive 1rm jerkillä jotakin 50kg tienoilla ja nyt kuukausi sitten 52,5kg,eli paino ei oo juurikaan noussu, mutta voisin lyyä vaiikka vetoa, että tekniikka on parantunut 😀 tsemppiä ja toivottavasti lapsen kiukuttelutkinohi menee..tuo huonounisuus syö omia treenejä tehokkaasti..

  • Piia kirjoitti:

   Moi!
   Tuli vaan mieleen, että eihän se Jonna ole mikään ihme, jos olet väsynyt, kun olet aloittanut vähän aikaa sitten työt mammaloman jälkeen ja uuden harrastuksen, jossa tehdään todella kovia ja koko kroppaa kuormittavia treenejä. Tuohon kun lisätään vielä huonosti nuutut yöt, niin ihan varmasti olet väsynyt. Anna itsellesi armoa ja kuuntele kroppaa ja lepää välillä hyvällä omallatunnolla. Ei kannata piiskata kroppaa ylirasitukseen, koska se ei palvele ketään. Sitten on edessä kuitenkin pakkolepoa ja se ei ole mukavaa.

   Paljon tsemppiä ja toivon parempia öitä teidän perheeseen. Päiväkodin aloittaminen on lapselle aikamoinen mullistus ja ottaa aikansa siihen tottua. Meillä oli ihan samanlaista oireilua tytöllä päiväkodin aloitamisen jälkeen, mutta kyllä homma onneks tasoittui aikanaan.
   -Piia

   • Jonna kirjoitti:

    Sä oot Piia ihan 100% oikeessa. Onneks tajusi eilen jättää jumpat välistä ja keskittyä lepäämiseen. Jospa tänään olis parempi päivä!

    Toivottavasti noi päiväkoti jututkin alkais pikku hiljaa helpottaa ja elämä palautuis ees suht normaaliks 🙂

    Miten sulla on treenit menny?

  • Jonna kirjoitti:

   Joo nyt saa syödä herkkujakin ihan hyvällä omallatunnolla eikä tunnu eikä näy missään 🙂

   Oon aika hyvin päässyt eroon itseni vertaamisesta muiden tuloksiin mut kun sattuu huono päivä niin… välillä kyl nauratti räpiköidä sen viiden kybän kanssa kun vieressä mimmi veti cleanit raakana 75 kilolla 😀 oli vähän semmonen fiilis et tohon kun pääsis!

   Jospa tänään taas treeneihin. Eilisen skippasin kun ei vaa ollu puhtia.. ei kyl viime yö ollut sen parempi mut pää hajoo jos ei pääse tekemään mitään!

 3. heta kirjoitti:

  mahti reeniä sulla. pakko kuitenkin mennä ohi aiheen ja palata luomu-ruoka-eko-juttuihin sen verran, että otitko vastaan lihattoman lokakuun haasteen? -> kuukausi ilman lihaa, tai ainakin vähennetysti.

  • Jonna kirjoitti:

   En ottanut. Ei nyt innostanut mitkään erikoisjutut/kiellot/rajoitteet. Ihanaa pysyä ihan vaan normaalissa ruokavaliossa 🙂 mä en punaista lihaa enää muutenkaan syö kovin paljon, mut kanaa ja kalaa kyllä. Oon huomaamattani vähentänyt punaisen lihan käyttöä aika lailla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *