Hae
Palasia Arjestani

Itsenäisyyspäivä oli touhua täynnä!

Onko teillä jotain itsenäisyyspäivän perinteitä? Meille ei vielä ole mitään ihmeellisempiä perinteitä perheenä muodostunut. Ainoa tärkeä asia on yhdessä olo sekä hyvä ruoka. Viime vuonna vietettiin itsenäisyyspäivää anoppilassa, mutta tänä vuonna mies piipahti siellä tytön kanssa päiväseltään kun minä olin treenaamassa ja muuten päivää ja iltaa vietettiin ihan vaan kotosalla.

kuvia 003

Eteisen joulupuu. Tai oikeastaan kasa koristeoksia ja joulukoristeita 😀

kuvia 004kuvia 005kuvia 006

Yksi ylimääräinen vapaapäivä tekee aina terää ja oli tosi ihanaa nukkua pitkään, aloitella aamu rauhallisesti kunnon aamupalalla ja touhuta sit kotosalla. Siivoilin paikkoja ja järjestelin nurkkia, kun en ei noita siivoushommia oikein ehdi viikollakaan tekemään. Räntäsateesta huolimatta lähdettiin tytön kanssa leikkipuistoon ja kiikuttiin, laskettiin liukumäkeä ja potkittiin palloa tunnin verran. Ulkoilun jälkeen ruokaa nassuun ja treeneihin! Mikäs sen mukavempi tapa viettää vapaapäivää kuin treenata oikein kunnolla 🙂

20131206_075716

Aamu alkaa aina joulukalenterian avaamiselle.


20131206_105032

Ulkona oli mahtava ilma…

20131206_08542620131206_10501520131204_154711kuvia 007

Vedin itsenäisyyspäivän kunniaksi treenit vähän pidemmän kaavan mukaan. Ensin 1,5 tunnin open gym, jossa treenasin tempausta, rimpuilin muscle uppeja (ei menny ees sinne päin :D), tein 10 minuutin kyykkyhaasteen ja tsiigasin vierestä kun Miitta teki Winter warin 1. karsintalajin.

kuvia 009

Muscle up räpiköintiä. On vielä aika kaukana 😀

kuvia 010kuvia 011kuvia 012kuvia 013

kuvia 015

Kyykkyhaastessa piti pysyä 10 minuuttia kyykkyasennossa. Jalkoja sai liikutella välillä, mutta ylös ei saanut nousta. Onnistuin!

kuvia 014

Open gymin jälkeen jäin tekemään vielä päivän wodin, jossa alussa vähän etukyykättiin ja sit tehtiin varsin mielenkiintoinen setti!

 • frontsquat 5 x 3 (30, 35, 40, 45, 50kg) 60-80% maximista

Tehtiin ekan kerran Bring Sally up, bring Sally down ja se oli melkoista meininkiä se! Naisten rx oli 40kg ja senhän mä latasin tankoon. Setti oli sen verran rankka, että feilasin puolessa välissä ja jatkoin loppuun saakka air squatteina.

Vedin siis tuollaisen kivan 2,5 tunnin treenisetin juhlapäivän kunniaksi! Ihan kiva välillä jumpata ajan kanssa, välillä höpistä treenijuttuja, mobbailla ja siirtyä seuraavaan liikkeeseen. Vähissä on tällaiset päivät jolloin voin boxilla viettää useamman tunnin putkeen 🙂

Himassa tehtiin illalla vähän erilaista ruokaa kuin arkena. Ei mitään hienostelevaa grumeluuria vaan ihan meidän näköistä safkaa: perunamuussia ja hirvenkäristystä puolukkasurvoksen kera. Jälkkäriksi mun tekemää raakakakkua 🙂 Loppuilta ihan vaan oltiin, katseltiin töllöä, leikittiin mimmin kanssa ja löhöttiin.

kuvia 020kuvia 026

Täydellinen päivä! <3

Treeneissä sain neronleimauksen osallistua Winter war 2014 karsintoihin ja eilen kävin tekemässä ensimmäisen karsintalajin. Siitä lisää huomenna!

4 kommenttia

 1. Pipsa kirjoitti:

  Näyttää aika täydelliseltä päivältä! Itselleni on muodostunut perinteeksi lukea tentteihin itsenäisyyspäivänä, heh heh. Vähän pakko kun kauhea tenttisuma kasaantuu aina näin joulun alle!

  Hitsi vieköön että näytät vahvalta, voin vaan kuvitella, että tuo 10min kyykkyhaaste on vielä pahempi kuin miltä kuulostaa. Aikas super mimmi olet 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Aah, onneks ei tartte enää tentteihin lukea 😀 En kaipaa koulun penkille YHTÄÄN! Ihan tyytyävinen olen tähän säännölliseen päivärytmiini työelämässä.

   Aina voi olla vahvempi! Vielä on paljon tekemistä että pääsen sille tasolle kuin tahtoisin 🙂 testaappa ihmeessä kyykkyhaastetta! Ensimmäiset minuutit oli täyttä tuskaa, mut loppua kohti alkoi helpottaa.

 2. Monna kirjoitti:

  Ihana treeni ollu sulla! 🙂
  Ja hei ihana tuo eteisen joulupuu!! Mäkin haluan!! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Ihanaa välillä päästä treenaamaan oikein ajan kanssa <3 Luksusta!

   Viime jouluna hain oksat metsästä ja tein samanlaisen, mut nyt kun ostin nuo koristeoksat niin ajoivat hyvin saman asian 🙂 Sä olet niin kätevä käsistäsi että äkkiäkös värkkäät samanlaisen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *