Hae
Palasia Arjestani

Onkos täällä kilttejä lapsia?

No niin, taas olisi yksi joulu juhlittu, välipäivät syöpötelty ja kasa lahjoja avattu. Olitteko te kilttejä? Toiko pukki paljon hyviä lahjoja? Mä olin ollut yllättävän kilttinä, enpä olis uskonut 🙂

Anopille lähdössä aattona.

Anopille lähdössä aattona.


Tässä vain osa lahjoista, jotka lähti meiltä eteen päin..

Tässä vain osa lahjoista, jotka lähti meiltä eteen päin..

Onko teillä jonkunlainen perinne joulun juhlintaan? Meillä nimittäin on ja se on musta aivan ihanaa 🙂 Joka vuosi on jotain mitä odottaa ja on tosi kiva, kun tietää missä ja miten joulu sujuu. Me mennään aina jouluaattona ensin anopille, syödään riisipuuro, katsotaan joulurauhan julistus ja juodaan glögiä. Ollaan vaan ihan rauhassa ja hössöttämättä.

kuvia 003

Toiset syön sen kanelilla ja sokerilla…

 

kuvia 002

…jotkut pleininä…

 

kuvia 007

….ja jotkut mehukeitolla!

 

kuvia 008

Maisteltiin myös keksejä, juustoja ja erilaisia hilloja 🙂

 

kuvia 009

 

kuvia 018

 

kuvia 020

 

Musta on tosi ihanaa, kun anoppi on joka joulu jaksanut laittaa heidän kodin hyvin tunnelmalliseksi ja jouluiseksi. Joulukoristeita on paljon, joulukuusi totta kai ja kynttilöitä palaa joka nurkalla 🙂 Vaikka tänä jouluna ei maassa ollutkaan lunta niin kyllä mulla oli ihan joulufiilis!

kuvia 004

 

kuvia 005

kuvia 006

kuvia 010

kuvia 011

kuvia 012

kuvia 013

Illaksi lähdetään aina miehen enon luokse, jossa jatketaan joulun juhlintaa vähän suuremmalla porukalla. Siellä syödään runsas jouluateria, ollaan yhdessä ja pukkikin käy aina tuomassa lahjat 🙂

IMG_20131224_135617

 

kuvia 025 – Kopio

Tontut 🙂

 

IMG_20131225_151207

 

kuvia 031

 

kuvia 032

 

kuvia 026

 

kuvia 049

 

Iltaa jatketaan vielä takaisin anopin luokse avaamaan viimeiset lahjat. Otetaan yleensä miehen enon luokse vain pari kolme lahjaa per henkilö, koska olisi älytöntä raahata järkyttävää lahjavuorta edes takaisin. Itse tykkään ainakin miehen ostamat lahjat jättää viimeiseksi, koska ne on aina parhaita <3 Tänäkin vuonna toiveet oli kuunneltu erittäin tarkalla korvalla! Lahjaksi tuli se toivomani String-hylly, Elefantti-pussilakanat, uusi kattila, kirjoja, ihonhoitotuotteita, lahjakortti vaatekauppaan, perinteiset pörrösukat, astioita… vaikka vallan mitä! Tyttökin sai niin paljon uusia leluja ettei yhtään tarvitse lisää ennen synttäreitä.

20131224_140419

20131224_202011

IMG_20131224_203034

20131225_201127

IMG_20131224_203401

Eilen aloitin tuon Keplerin enkä meinannut malttaa lopettaa!


kuvia 063

Uutta vedenkeitintä ja radioo, mut suomiPop ei kuulu 🙁


Nih.

Nih.

Instagrammia päivittelin jonkun verran joulun ajan, mut blogin jätin lepäämään. Pari päivää tuli samalla treeneistäkin lepoa, mut tänään olen jo palannut treenien pariin. Instagrammista voitte käydä kurkkaamaassa mun leuanveto räpistelyä tältä päivältä 😀 Muthan löytää instasta nimellä jonnam1983.

Huomenna sit treenijuttuja taas! Mahtavaa olla taas terveenä 🙂 Terveyttäkään ei osaa aidosti arvostaa ennen kuin sairastuu.. toivottavasti olette pysyneet terveinä!

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Onks noi puurolautaset paperilautaset? :DD

 2. nasba kirjoitti:

  Kivoja lahjoja olet saanut ja vaikutti mukavalta teidän joulu. Sellainen kysymys kuitenkin heräsi sun taustoja tuntematta, että vietättekö aina joulun sun miehen suvun kanssa?

  Ja ole onnellinen, että olet päässyt treenaamaan. Mäkin ajattelin, että joululomalla saa sitten tehdä koiran kanssa pitkiä kävelyjä ja huomenna alkaisi taas woditkin. Eipä tartte mennä kun viidettä päivää olen kipeenä. Eiliseen asti jaksoin olla jalkeilla, tämä päivä meni nukkuessa. Ja nyt kun pitäisi mennä nukkumaan arvaa väsyttääkö? 😀

  Mukavaa loppuvuotta! Ja hei se lehtijuttu oli tosi kiva! 🙂
  Ja kiitos vastauksesta sähköpostiin!
  Ja hitsi kun menit tosta String-hyllystä kertomaan. Arvaa onko se kummitellut mua siitä asti. Mä niin näen sellasen tossa meidän keittiön seinällä. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo kyllä me vietetään joulu aina mun miehen suvun kanssa. Niin on tainnut olla viimeiset seitsemän vuotta. En tosin näe poissuljettuna vaihtoehtona että joskus oltais mun siskon luona 🙂 mun puolen suku on hmmm… Vähän omalaatuista ja pidän omana perheenäni lähinnä siskoani ja miehen perhettä. Näin siis meillä 🙂

   Toi flunssa oli aika tiukassa mullakin kun en tajunnut ajoissa jäädä lepäämään ja sit menin vielä liian aikasin takaisin töihinkin… Treenaamatta maltoin kuitenkin olla 🙂 kyllä se siitä, lepiä vaan! Nyt saat luvan kanssa vaan olla ja tuijottaa töllöä 😀 oliko musta mitään apua? Pistä lisää kysymyksiä jos tulee 🙂

   Mä oon tota hyllyä miettinyt jo monta vuotta! Nyt suunnittelen jo toisen ostoa 😀 helmikuussa mulla on synttärit, jos toivois sit lahjaks 🙂

 3. Johanna kirjoitti:

  Mä olin ollut meidän perheen kiltein lapsi 😀 Melkein koko kuusen alus oli mulle 😀 Oli tabletti, haalarit, nahkaset gripsit ja wrist wrapsit ja mitta, jolla pystyy suoraan mittaan cups ja oz kun aina tuskailen niiden kanssa jne! Hahah! Parhaita lahjoja kyllä 🙂 Ja mukava joulu, paleoruokia hirveet määrät joita väänsin, mutta toki myös riisipuuroa ja karjalanpiirakoita ja suklaatakin 🙂 <3 Tänään kyl maistu jo kanankoivet salaatin kera 😀

  • Jonna kirjoitti:

   No sähän oot ollu kiltti! Mut sähän kyllä oot 🙂 hei, mistä se mitta on? Kyseleppäs, voisin hommata itellekin samanlaisen. Ärsyttää muunnella niitä mittoja joka kerta…

   Ja mitä paleoruokia teit? Mmmmm…. Kanankoipia täytyykin ostaa taas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *