Hae
Palasia Arjestani

Juhlat juhlittu + arvonnan voittaja!

Niin se aika vaan rientää ja viikonloppuna päästiin juhlimaan tytön 2-vuotis synttäreitä! Kaksi vuotta sitten tähän aikaan ihmeteltiin kättärillä pientä 3,5 kiloista, punatukkaista ja suht rauhallista olentoa. Nyt tukan väri on vaihtunut vaaleaksi, kilojakin neljä kertaa enemmän eikä rauhallisuudesta ole enää tietoakaan 😀

Perjantaina viikonloppufiilis oli varsin muikee :)

Perjantaina viikonloppufiilis oli varsin muikee 🙂

Mä oon aika hyvä kehittämään järkyttävän suuren stressin kaikenlaisten juhlien järjestämisestä. Tällä kertaa aloitin siivoilut suht ajoissa ja tehtiin juhlatarjottavien lista muutama päivä ennen lauantaita. Täytekakkua on syöty viime aikoina niin paljon, että päätettiin tehdä sen tilalle juustokakku ja sen lisäksi tein itse vain kinkkupiirakan. Kaikki muu ostettiin valmiina. Aina ei tartte tehdä kaikke alusta loppuun itse! Veikkaan, että tulevaisuudessa saan järjestää vielä aika monet synttärit ja leipoa niihin yhtä sun toista. Käytiin perjantaina cittarissa tekemässä isot ostokset ja vielä samana iltana tein juustokakun ja piirakan valmiiksi. Ei jäänyt lauantaille muuta kuin pienet siivoukset ja salaatin valmistus, helppoo 🙂

Mitä, tulisko musta muotibloggaaja? :D

Mitä, tulisko musta muotibloggaaja? 😀

20140314_153504

Cittarissa oli tarjolla paljon maistiaisia! Niillä ruokittiinkin sit koko perhe :)

Cittarissa oli tarjolla paljon maistiaisia! Niillä ruokittiinkin sit koko perhe 🙂

Meitä oli vain tytön lähipiiri juhlistamassa syntymäpäiviä, mutta lahjoja tuli kasoittain ja päivän teema tuntui olevan Hello Kitty. Se ja muumit on meillä tällä hetkellä todella kovassa huudossa ja tyttö saikin paljon Hello Kitty-tavaraa sekä Muumi-astioita lahjaksi. Jälkimmäisistä äitikin tykkää 🙂

IMG_20140315_105919IMG_20140314_201823IMG_20140315_142858kuvia 008 kuvia 009 kuvia 010

 

kuvia 014 IMG_20140316_110549

Päivänsankari <3

Päivänsankari <3

Minäkin pääsin pitkästä aikaa edes vähän laittelemaan itseäni. Viime tippaan jäi vaatteiden etsiminen ja naaman kampaaminen tälläkin kertaa, mut lopputulos olis suht ok 🙂 Sain jokin aika sitten testiin Lorealin uutta CC-voidetta ja nyt sain testata sitäkin ensimmäistä kertaa! Teen myöhemmin vielä tarkemman postauksen tämän hetken kauneusrutiineista, joten nyt pelkkiä kuvia 🙂

kuvia 003 kuvia 004 kuvia 005 kuvia 006 kuvia 007 IMG_20140315_153325Juhlat oli sen verran rankat ja herkkurikkaat, että kaaduttiin kaikki suoraan päiväunille vieraiden lähdettyä. Jotta herkkukatto tulis varmasti 100% täyteen niin tilattiin illalla vielä pizzaa, örgh.. Tänään onkin olo ollut semmonen, että jotain tuli syötyä 😀 Kunnon nestepallona pyörin täällä menemään ja housut puristaa joka saumasta. Ei kiva!

IMG_20140315_211234

Tältä näytti juhlien jälkeen keittiö...

Tältä näytti juhlien jälkeen keittiö…

 

... ja tältä minä.

… ja tältä minä.

Ihanaa, kun tänään oon vaan saanut olla. Oltiin koko päivä anoppilassa, syötiin lounaaksi tosi hyvänmakuista nieriää ja käytiin tytön kanssa leikkipuistossa ulkoilemassa. Huomenna kelpaa taas palata rentoutuneena sorvin ääreen ja treeneihin. Neljä päivää tässä tulikin lepäiltyä!

20140316_112735 20140316_112823 20140316_112344

No niin ja sitten seuraa se hauskin osuus eli arvonna voittajan julkistaminen! Arvontaan käytin taas random.orgin arvontakonetta ja voittajaksi valikoitui…. Saana kommentilla ”En yleensä raaski ostaa hummusta vaan teen itse. Nuo maut kuulostaa kyllä kiinnostavilta :) Isot onnittelut Saana! Laitatko mulle sähköpostilla (jonna.musakka@gmail.com) tulemaan sun osoitteen sekä puhelinnumeron niin voin toimittaa ne Jokilaakson Juustolle tuotepalkinnon toimittamista varten 🙂

 

 

 

 

 

8 kommenttia

 1. Janna kirjoitti:

  Tarjoilut näytti hyvältä! Iskee herkkuhimo (taas) kuvia katsellessa. 🙂

  Tosi kiva toi sun musta paita. Mistä se on ostettu?

  Ps. Sen verran pakko saivarrella, että mä en usko, että teidän neiti painaa 35kg. 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Hupsista stana! 😀 painojuttu korjattu, ihan ei vielä 35kg ole mittarissa 😀

   Paidan ostin joskus joulun alla hennesiltä ja monta kertaa olen sitä jo käyttänyt, joten ei ollut ihan turha ostos 🙂

 2. Karoliina kirjoitti:

  Tosi kaunis koti teillä!

 3. Jonna kirjoitti:

  Kiitos! Hyvin siivottuna ja ilman kaaosta tykkään itsekin 🙂

 4. outi kirjoitti:

  Onnea 2-vuotiaalle pirpanalle! 🙂

 5. maaria kirjoitti:

  Hei, juustokaku näytti syötävän hyvältä, saisko reseptiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *