Hae
Palasia Arjestani

Mitä minulle äitienpäivälahjaksi?

Joko teillä on pitkät listat laadittuna mitä haluatte äitienpäivänä lahjaksi? Meillä vietetään nyt kolmatta äitienpäivää enkä ole tainnut kertaakaan mitään erityisesti toivoa. Mä tykkään että äitienpäivänä tehdään yhdessä perheenä jotain kivaa, kuten laitetaan ruokaa ja ulkoillaan. Toki pieni hemmotteluhetki kasvohoidon tai hieronnan merkeissä on aina mukava juttu, mutta ehkä tärkeintä on se yhdessä olo kuin mikään erillinen lahja. Jos nyt joku (mies) kuitenkin haluaa mulle jonkun pienen lahjan ostaa niin siltä varalta kokosin muutaman vaihtoehdon Finnish design shopista jutuista mistä itse tykkäisin.

collageArne Jacobsenin design letters keittiöpyyhkeet ja kupit kävis meille kuin nenä päähän. Ostin noita keittiöpyyhkeitä joululahkasi miehen serkulle ja ovat mielestäni todella tyylikkäitä. Huolisin!

collage1

 

Tykkään todella paljon Iittalan Kastehelmi-sarjasta, mutta jostain syystä en ole saanut sitä vielä yhtään kappaletta kotiin. Meillä oli vanhoja Kastehelmiä joskus muinoin kotona ja luulen, että ihastus noihin astioihin juontaa lapsuudesta saakka. Polka Jamin tekstiilejä olen himoinnut siitä asti kun niitä ensimmäisen kerran näin. Mukavan värikkäitä ja erikoisia! Vetoavat minuun 🙂

KEkkilä

 

Vihervalosta olen haaveillut vaikka kuinka kauan. Tämä Kekkilän vihervalo on kaunis ja sopivan kokoinen. Siinä saisin kasvatettua yrttejä myös talvella. Olisikohan hyvä myös orkideoille? Vihervalot on kuitenkin aika arvokkaita niin en ole vielä raaskinut sellaista itselleni hankkia.

collage2

 

Kukkaihmisenä tykkään altakastelevista ruukuista niiden helppouden vuoksi. Matkoillekin on helpompaa lähteä kun voi vain ladata säilitö täyteen ja poistua ovesta murehtimatta miten kukkien käy reissun aikana. Tuo Eva Solon ruukku on kätevyytensä lisäksi todella tyylikäs! Eelovin lintukoto-valaisin on niiiiin hauska! Oon haaveillut siitä jo pitkään ja paikkakin olisi lintukodolle jo valmiina. Aivan magee lamppu!

collage4

 

Tiiättekö, mun mielestä Marimekko on ennen ollut vähän semmonen vanhempien ihmisten juttu, mutta viime aikoina Marimekoltakin on alkanut tulla raikkaita ja kivoja kuoseja. Mulla löytyy kotoa tasan yksi Marimekon tyynynpäällinen, mutta enemmänkin voisin meidän sisustukseen upottaa. Keltainen Kurjenpolvi-tyynynpäällinen kävis meille olkkariin tai makkariin. Siihen olis tytön kiva piirrellä söherä tussilla niin kuin muihinkin tyynyihin… Räsymatto-pussilakanat olis just mun tyyliä mut 89e yhdestä pussilakanasta alkaa olla jo lottovoittajan hommia!

City Sunday

 

Meillä ei ole kunnollista lehtitelinettä ollenkaan ja tämä Minus Tion City sunday- lehtiteline olis kyllä hieno! Tykkään sen muotoilusta paljon, jotenkin erikoinen mutta samalla selkeä ja yksinkertainen. Paikka olisi tällekin jo valmiina 🙂

Mitäs tykkäsitte näistä, kolahtiko? Onko teillä jotain toivomuksia äitienpäivälahjaksi?

 

2 kommenttia

  1. Tuutikki kirjoitti:

    Ostin Naisten Pankin kautta yhdelle äidille koulutuksen. Vaivaiset 50 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.